Къде в Пловдив - 94???

• 33 611
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
💙 Clo 💙, да, за тази срещу ДКЦ. А къде е другата? Ще отидем утре да проверим, поне да е точен грамажът.
PHARMACY 36.6 SATURDAY MARKET
087 636 6703
https://maps.app.goo.gl/QjncixhgKT876vYq6
Първо им звънни и попитай. Няма смисъл да се разкарвате, ако не го правят и те в неделя.

# 421
  • Точно където трябва
Да познавате някой, който пише дипломна работа срещу заплащане? Темата е Маркетинга и меркетинговата информационна система. За госпожица абитуриентка. Не знаех, че сега и там пишат дипломни

# 422
Да познавате някой, който пише дипломна работа срещу заплащане? Темата е Маркетинга и меркетинговата информационна система. За госпожица абитуриентка. Не знаех, че сега и там пишат дипломни

В една от книжарниците до ПУ, но не съм сигурна коя точно. Може да попитате в района.

# 423
  • Точно където трябва
Дали няма да е като за студенти? Щото питането е за ученичка в 12 клас. Една майка ме помоли да потърся, но няма да обикалям града заради нея.

# 424
Ще да е от Търговската гимназия с тоз маркетинг. Уж се води елтина (не е моето мнение това). Ама мен би ме било срам да питам такива неща.. 5 години какво точно е учила тази г-ца абитуриентка? После по същия начин завършват и вишУ и бам на пазара на труда с претенции за 2 бона стартова заплата.
Чудничко просто...
Ровни гугъл, обяви колкото искаш... Ако си мислиш, че преподавателите не са запознати наизуст с преписаните и продадени теми... ама ще мине номерът като цяло.

# 425
  • Точно където трябва
duhi_puhi, не знам защо нападаш мен. Майката ме помоли, подозирам че очакваше да предложа себе си. Обещах да разпитам и това е.

# 426
  • Пловдив
duhi_puhi, не знам защо нападаш мен. Майката ме помоли, подозирам че очакваше да предложа себе си. Обещах да разпитам и това е.

Не съм duhi_puhi, но не мисля, че това е нападка, написаното си е точно така. Като прочетох поста ти, си помислих абсолютно същото, но нямаше да го напиша. Simple Smile

# 427
  • Пловдив
То пък щото всички си пишат хапсолютно сами дипломните работи. Дали ще загубиш месец да сглобяваш преписки от различни места или ще препишеш готова преписка....Днес дипломните работи не са това, което бяха. И не само те, де.....Sunglasses Като знаят министерство и преподаватели, че масово се преписва, да измислят нещо друго, а не безсмислеността дипломна работа.

# 428
Дипломната работа няма да я отърве от Държавен изпит.

# 429
Не съм писала към теб конкретно, а по принцип. Ако искаш го приемай лично, но това не променя фактите.

То пък щото всички си пишат хапсолютно сами дипломните работи. Дали ще загубиш месец да сглобяваш преписки от различни места или ще препишеш готова преписка....Днес дипломните работи не са това, което бяха. И не само те, де.....Sunglasses Като знаят министерство и преподаватели, че масово се преписва, да измислят нещо друго, а не безсмислеността дипломна работа.
Може и да е сглобяване от преписки, ама едно е да се потрудиш малко и поне написано в преписките да ти мине през акъла. Друго е даже да не знаеш какво предаваш дори.

Нататък ще прехвърляш и някой да ти свърши работата, що да не...

# 430
  • Пловдив
Значи само държавния изпит е достатъчен! Ако имаше смисъл в тези преписи, щеше да има и старание, и желание. Спирам, защото много спам....оспамих.

# 431
  • Пловдив
В Гранда дали все още има магазин на Яна Панагюрище?

# 432
  • Пловдив
💙 Clo 💙, златна си! Много, много благодаря за телефона. Хората се отзоваха, дори по вайбър изпратихме рецептата и още днес ще са готови Heart

# 433
  • Пловдив
Ходих преди две седмици да взимам униформи на детето от Гранда и ми направи впечатление, че почти всички магазини са затворили. На втория етаж видях само Яна, че работи.

# 434
Ходих преди две седмици да взимам униформи на детето от Гранда и ми направи впечатление, че почти всички магазини са затворили. На втория етаж видях само Яна, че работи.
На Гранда не му се получи по рождение като цяло.
Като си беше пазар-циганийка си беше много яко Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт