Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 334
  • 425
  •   1
Отговори
# 300
Това влязох да кажа, ето и видео..

Хубав старт на седмицата. Благодаря, че сподели линк. Simple Smile

# 301
  • София
Загледах го тази вечер филма. Обещаващо решение, харесва ми.

# 302
Утре не е ли последен епизод? Струва ми се, че много ще го претупат Thinking

# 303
  • Галифрей
Леле епизод 5 беше як епизод. ❤🤭
Хареса ми полицая когато каза “ Аз няма да изпусна този цирк”  😂  Хехе аз също той се го държи индвете ще го бият. Няма на къде повече на къде да сгази лука.
Егати сватбата на него му беше до плач. Криска когато се опитва да има емоция все едно е в wc.
 Ама само как я излъга и накара тя направи обзавеждането  на него й Мая. После им подарява еднакви герданчета.
Опитваше се майка му и баща му да не разберат за двете жени.
Накрая баща му разбра. 🤭
Утре е последният дам.  Накраят пак ще арестуват Филип за множенство.

# 304
Какво става, нищо не коментирате 😄
Аз чакам ММ да приспи детето и да пускаме ☺

# 305
Мен това с герданчетата и родителите не ме впечатли, но интериорния проект, много наглярско...

# 306
Баш на кулминацията и утре, за жалост, е последната серия. Страхотен епизод, явно героят обича адреналина. Да води такъв двойствен живот, да лъже с такава лекота и накрая да намекне на истинската си жена, че да обичаш две жени е възможно. Grinning

# 307
  • Велико Търново
А когато чуе името Ивайло, настръхва...

# 308
  • Галифрей
Филип е лъгал  цял живот и себе си и сега още повече. Хареса ми как почва да си показва  скритите емоции. Но лъжите на Пинокио ще излязат на яве.

# 309
Само да пусна този подкаст по Дарик - https://anchor.fm/darik-podcast/episodes/ep-e1ee6k0/a-a7dif9v
Ако ви е интересно да слушате. Simple Smile От вчера е материалът.
Ако не ви зарежда, дайте малко reload бутон и ще се появи.

# 310
Филип направо пресоли манджата. Joy В тълковния речник срещу думата наглост трябва да има негова снимка. Grinning Та чак Башо влезе в правия път, като видя до какви низини стигна колегата му. Sweat Smile Много се надявам и двете да му бият шута. Wink

# 311
За мен направо стана пошло. Не стига, че лъже две жени и няма доблестта да си признае и да избере едната. Ами за да се измъква взе да лъже и родителите си, да ги обижда - изкуфели и не знам си какви ги плещи и на единият и на другият.
И върхът беше когато с цялата си наглост реши Кристина да му прави вътрешният дизайн! Да седи срещу нея и в очите да ѝ разказва за другата жена. И какво се очаква тя да иде в Бургас и да им обзавежда дома и той спокойно ще се нанесе с другата..А пък пред Мая най-спокойно се застрахова, че ще отсъства.. вместо да е до нея, тя ще е с бебе.
И какъв е изводът, че обича и двете и не може да се откаже от никоя ли?!
За мен това е слаб човек и безотговорен най вече и забърка голяма каша и ще нарани много хора. Разочарование е той.

# 312
Криминален тип, това Филипче Laughing
Много ми хареса. Нямам търпение за последния епизод.
И аз се учудих, че никой не коментира. Даже проверих дали не съм изключила темата.

# 313
Мнението ми се припокрива с това на Амбър.
Много дошен и противен го направиха този Филипче. Мишкар.
Първоначално смятах, че идеята е един праволинеен и схлупен мъж да завърти две жени неумишлено както тръгна и да изпада в неловки  комични ситуации, да се оплита още повече и т.н., но да има у него чувство за вина, вътрешна борба, желание да бъде честен и откровен. А то само онзи кукундрел с надуваемите кукли му се върти в главата. Много тъпо. Как се очаква да му симпатизираме? С цялата си наглост предлага работа на Кристина и брак на Мая. Пълен идиот.

# 314
Тъкмо го изгледах, ама нещо тази серия ми беше най-слаба. Чак не ми се и коментира. Да видим какво са ни приготвили за финал.

Общи условия

Активация на акаунт