Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 331
  • 425
  •   1
Отговори
# 315
  • Галифрей
Напълно съгласна съм. Amber.  Той направо полудя, както казах и преди Филип се нуждае от психиатър. Аз отначало не му сърдех, разбирам го от глупостите на майка  му и драмата Криси. Объркан и тн.
Но това не беше причина да се държи като 🍑 и да огаджа  на всички и да се опитва да скрива  лъжите. Не трябваше да се жени за Криси, трябваше просто да комунира ( това му куца най-много) и да каже,че късат и тн. да се пренесе съвсем в Бургас при Мая. А не да се жени и за двете.

В следващият  ( последен) епизод.  

# 316
Май трябваше да е комедия и аз очаквах оплетени и смешни ситуации, а какво получихме-един нагляр.
Единствено майка му ме разсмива, чистокръвен сноб. Ами прекрасна е тази актриса, така да ѝ вярвам.
Башо много ми е остарял.
Добре, че свършва, че иначе щях да го зарежа  като виждам  развитието.

# 317
Щях да казвам много неща, но е по-добре нищо да не казвам. Добре че скоро му се вижда края.

# 318
Това не е комедия - това е тежка психологическа драма за моралното падения на един иначе свестен човек. И ако до миналия епизод го съжалявахме, сега достигна дъно и обира основно негативни емоции. Той толкова залитна и се оплете, че се пусна по нанадолнището и изгуби всякакъв контрол. Науми си, че без проблем може да създаде семейство и с двете и си помисли, че може да има два паралелни живота, без да има последствия. Филип има психически проблем и не е за психолог, направо е за психиатър. Толкова е подтискал същността си (баща му в себе си), че тази подтисната идентичност го изяде като ламя. Показа ни, колко е важно да бъдем естествени, а да не се правим на нещо, което не сме, защото всичко ще избие в един момент. Разбира се, всичко е засилено и забързано...защото няма време, а и няма смисъл да се протака.
Чудя се какъв ли ще е края на тази история. Със сигурност няма да е щастлив, всички ще са наранени...най - вече Филип, защото кулата му от въздух ще падне и падението ще лъсне. Не случайно точно баща му разбра първи от близките му. Той е по-близо до него в момента и единствено може да му помогне да излезе от това с малко жертви. Но не знам дали е възможно...

# 319
Съгласна с повечето мнения, започна като комедия , а Филипчето се превърна в наглец отвсякъде. Дано в реала няма такива истории, направо тръпки ме побиват ...

# 320
Странен филм, накъсани сцени без преход. Комедия ли го водят?! Това не е никаква комедия, това си е драма. Нищо смешно не виждам.
И какъв е тоя приятел, който те нахъсва да се опълчиш на наглеца, а най накрая те изоставя да се оправяш сам и чак те навиква, обижда и ти се разсърдва. А ти после го каниш за кум. Можеше да е смешно, но не беше. Даже, аха, да стане смешно и.. стана нелепо.
Двуженството не е прецедент. Има и филми на тая тематика. Предимно американски. Там май идеята хич не им е чужда.
Не знам, за мен тоя филм е поредния от серията - тъпи, та чак интересни. Гледам го, започнах да свиквам с героите и атмосферата и тамън почнах да го възприемам, той взе, че свърши. Joy
Пп Оле, този там палячо, дето се появява като гузна съвест ли, като друго ли и аз не знам като какво, не ви ли дразни?! Мен ме влудява. Едвам го изтрайвам. Разбирам идеята, но реализацията в тази посока е пределно неуспешна.

# 321
  • София
Като свърши епизода качват ли го и след колко време? Чудя се довечера това ли да гледам или "Един за друг". 😀

# 322
Ако си в Бг можеш да върнеш назад програмата, мисля, че всички оператори вече предлагат тази услуга. Аз също ще гледам Един за друг и на следващия ден може да превъртя да изгледам последната серия.

# 323
  • София
Е, аз, ако можех нямаше да питам. Не предлага такава услуга моя оператор. 😀 Иначе да, в България съм. Simple Smile

# 324
И нашия оператор не я предлага, а толкова да е удобна тая опция. У свеки като си идем там има такава за връщане с час или два. Супер е, ама не всички я поддържат.
Сериите ги има уж в ютуб, ама вчера голям зор да намеря 4-ти епизод. Само някви трейлъри по 30-40 сек. А оня ден нямаше проблем с намирането на епизодите. Намерих епизода в някакъв сайт, качен от същия, който качва и в ютуб, ама то реклама връз реклама. Та, снощи се прежалих и гледах епизода по тв.
То, докато няма какво да се гледа, та изведнъж като напускат всичко за гледане в един и същи час, да се чудиш кое по напред да гледаш и как да съчетаваш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 09:24 от Джаста Праста

# 325
Ние отскоро сме в ново жилище и най-после ползваме това несравнимо удобство.  Превъртането на рекламите ми е най-големия кеф. Да, по бнт не са болка за умиране, но другите едва ги търпя.
Сега ме подсетихте да си върна, че снощи изключих без да съм видяла трейлъра.

Колкото до серията-прелалено щеше да е банално Филип да зареже сватбата и да отиде при Мая и бебето. Такива филми сме гледали милион.

# 326
  • Галифрей
Епизодите ги има в playtube 😉 Аз нямам телевизор от години, не знаех за тези опции. Да рекламите са найстина досадни особено по нова 20 минути реклами. 🙄

Накрая Криси и Мая ще се вземат и ще бият шута на Филипчо 😂 🏳🌈

# 327
И нашия оператор не я предлага, а толкова да е удобна тая опция. У свеки като си идем там има такава за връщане с час или два. Супер е, ама не всички я поддържат.

На кой оператор са свекърите? Едва ли е само за час-два, огледайте дистанционното. На А1 поне бутните, които са директно за превъртане напред-назад може да се използват да превъртите нещо скорошно. Отделно има бутон, който отваря програмата за днешния и предните дни и направо може да изберете кое предаване искате да гледате без да превъртате всичко назад, а директно отивате на предаването. Аз съм ползвала до 48 ч. назад, не знам по-назад от това има ли.

# 328
Местен е оператора. Не е към мобилните оператори, а към доставчик на Интернет и цифрова тв. Само толкова поддържа.
И нашия е местен, ама и толкова не поддържа. Всъщност ние сега сменихме устройството с карта, която поддържа повече опции, та трябва да поразгледам дали случайно не са включили и тая благинка.

# 329
Ясно, жалко, наистина е много удобна функция.

Общи условия

Активация на акаунт