Пролет се задава, юлчето във мене шава - Термин Юли 2022 - тема 3

• 43 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Деси, и двете много се бяхме навили за прегледите си и имахме план за узнаването на пола. И аз чакам баба Марта за новия преглед 🍀🍀 Освен, ако не отида на частно при АГ-то, че нещо имам чести болежки долу и не мога да преценя от какво са.
Късмет момиче за следващият преглед и дано вече не ни се налага да отменяме часовете си 🍀

Нямате ли някакви предположения дами? Или вашите бебчета са срамежливи Innocent
На мен и миналият път със сина ми и сега ми казаха в 14г.с. и така и се оказа.

# 346
На мен на първия ден от симптомите домашния тест от аптеката ми позитивира. Имайте предвид, че Омикрон варианта  по-често позитивира при секрет взет и от гърлото, а не само от носа.

# 347
Дами, някоя от вас случайно да се е превърнала в Мата Космата? И преди имах косми, ама сега пътувам назад в еволюцията. Не знам дали има нещо общо с пола, или просто бременността става така

# 348
Дами, някоя от вас случайно да се е превърнала в Мата Космата? И преди имах косми, ама сега пътувам назад в еволюцията. Не знам дали има нещо общо с пола, или просто бременността става така
от хормоните е, според мен пола няма никакво значение.

# 349
При мен не стига,че ще е е по-умно от мен,с тези рефлекси от музиката на Моцарт 😁,ами и се опъпчих . Както казваха едно време-Момиченцата крадат от красотата на майките си. Нз,дали няма значение ,мои пр с момченца бяха с мн чисти лица ,без акне.Щом им споделих,предположенията веднага бяха че се задава момиче. Така,че косми нямам аз ,ама пъпки имах по едно време, колкото си щеш.Пола за някои неща няма зн,за други има.Корема ми е типично ,като за момиче-тръгва си отгоре 😁

# 350
Bubbollyna, имам предположение от снимките от 12г.с  обаче това предположение не е от доктора, а от мен и сестра ми 😁 гледахме костицата и предполагахме, ако познаем ще пускаме тото 🤣 на 24.01 (15г.с) бах на неочакван преглед, обаче се скри, остави си ръката на главата и видимо показа, че няма да покаже пола 🤣 ето я и снимката

# 351

Аз също прекарах Ковид! Вчера ми беше последен ден от карантината.Общо взето като лека настинка. Само си изгубих обонянието за 5 дни .
Не съм предполагала изобщо,че е това. Добре,че личният ми лекар от преди години в София ми каза да направя тест. Пиех само и единствено Биозин Мама. Още го пия де. Пиех много течности и нямам никакви оплаквания! Особено след днес,когато видяхме,че бебето е здраво и няма никакви последствия! Относно теста - направен е няколко дни след началото на "симптомите" ..отидох,естествено и в болница, пак за бърз тест. Там беше още по-положителен.
Моят мъж беше -. Изобщо не се зарази. Толкова нелогична болест няма! Да не говорим, че съм го карала и преди време (аз си мисля още края на 2019, тогава бях труп...без обоняние, с 16472718 придружаващи болести и т.н). Скоро си правих тест за антитела и имах 175. Да, обаче пак ме "хвана"!
Аз в общи линии,ако може да се нарече така...съм доволна,че мина,и то толкова леко, преди да съм родила! Сега поне няма да ме карта да се ваксинирам скоро... А и си имам естествен имунитет.

# 352
АА да попитм ти лекар ли си или научен изследовател? От самото начало секваш радоста на някои от дамите и това не ми допада. В групата би трябвало да се коментират вълненията от бременноста и усещанията от нея, така че те съветвам по добре не коментирай, ако ще развалиш радостта на някой почуствал нещо различно от теб. Аз съм родила 3 деца и сега чакам 4 то, всяка от бременностите ми не е имала нищо общо с другите и всичко беше наред, защото не четях негативни информации как една бременност може да се обърка по 1000 начина и как да се стряскам от най малката болка или дискомфорт.

За мамите които чакат ритничета, бъдете сигурни, че сте ги усетили. Знаеем какво е да ни къркорят червата и кое е различно от това. Един съвет от мен седнете или полегнете удобно без да има шум около вас и просто изчакайте така известно време. Няма как да не забележите разлика. Аз моето го усещах още в 11 с., а сега на два пъти леко усетих и по ръката си върху корема, а съм 16 с.
Правете това което ви успокоява и радва.

# 353
  • Замък сред облаците
Вили, групата е за споделяне, не мисля, че секвам радостта на някой, но пък вярвам в информираността.

P.S. Винаги може да ми пропускаш постовете, никой не е длъжен да ги чете.

# 354
Аз не вярвам на тава с формата на корема. Моят корем беше типичен за момиче, но родих прекрасно момченце. С втората бременност пък имах ниско и остро коремче типично за момче и бях с момиче. Иначе това за красотата и аз съм го чувала, с момчето косата ми стана катооо на бебе мека и дълга, кожата ми се изчисти и бях супер. Сега не знам още пол, но се изпъпчих, косата ми е суха като метла и кожата също, но пък три годишен косопад спря за месец.

# 355
Аз пък не знам коя дамата с име “АА”, но коментарите й на 99% отговарят на действителността. Да, всяка бременност е различна, но медицината казва едно и също по въпросите. Аз лично нищо не разбирам от медицина и се консултирам с лекари постоянно, защото това е моят начин да се чувствам спокойна. И във връзка с това твърдя, че мнението й е често адекватно и съвпада с това на медицински лица.

# 356
  • София
Вили, ама ти си направо за научен изследовател с това усещане на бебето в 11 седмица. Мерси момичета, дано и аз ако го карам да е леко. За момента мм вече няма темп, а ние с малкия се държим мъжки Grinning Нека не превръщаме групата в конфликтна, всеки да си чете това, което го вълнува и да подминава това, което не му допада. Толкова жени и хормони на едно място, ако се дрънчим за всичко ще е пълен цирк!

# 357
  • Замък сред облаците
Благодаря ти, Соня, за мнението!

Наистина не желая да влизам в задочен конфликт с някого във форума, участвам и споделям вълненията си като всички останали.
По отношение на нещата, които споделям, винаги проверявам медицински източници на български и английски, обикновено ги и споделям.
Дълги години съм имала здравословни проблеми, хората около мен и близките ми също и интересът ми произтича от тази посока. И в други теми пиша и не се свеня да се извиня, ако объркам като подам погрешно дадена информация.
Достатъчно съм напатила, за да предупредя и останалите да вземат нещо предвид, когато ми се струва, че е необходимо за ситуацията. Не съм привърженик на идеята да слагаме розовите очила и да се потупваме по рамото когато стане прекалено късно.

В този ход на мисли, извинявам се, ако някоя се е почувствала засегната, по писането във форума не може да определим тона, но никога не целя да се заяждам, дори понякога да се изкушавам да го направя.

# 358
11 седмица - ритници?! Ама това е не само невъзможно,а и смешно! Аз няма да го описвам,ама си представи как усещаш, че те рита зрънце грозде! Да ама не! След 15-16 г.с разбирам...аз го усещам от няколко дни. Днес питах док и той подробно ми разясни кога и защо се усеща бебето. И определено не е преди това! В 11 г.с...трябва да напишеш някаква научна работа...и да се водят по нея АГ-тата.

# 359
[/img][/img]
Аз пък не знам коя дамата с име “АА”, но коментарите й на 99% отговарят на действителността. Да, всяка бременност е различна, но медицината казва едно и също по въпросите. Аз лично нищо не разбирам от медицина и се консултирам с лекари постоянно, защото това е моят начин да се чувствам спокойна. И във връзка с това твърдя, че мнението й е често адекватно и съвпада с това на медицински лица.
Ти ,ако не знаеш ,бебетата в пренатален период чуват от 16г.с и всяка бременност е различна ,както и децата. Четат се книжки ,гледа се Дискавъри и т.н. Мисля ,че е абсолютно неадекватно с реалността да бъда обвинена ,че си измислям ,че бебето ми реагира на музика. Така ,че коментарите за една бременност са мн индивидуални,не дмятам че е нужно да бъдат нападателни и да се обеснявя на бременна жена малоумщини,може поне да се проумеее,че всяка майка усеща тялото си преди вс ,което пишело или било грешно преведено. Така че кое колко е вярно не го определя една жена,която дори не е лекар . Нито пък ти 🙂

Iskambebe ,ами то няма голямо значение пола за мен.Аз просто тези съвпадения ми направиха впечатление . Пожелавам ти да е живо и здраво,а каквото дойде!

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 18:03 от Mariah 7

Общи условия

Активация на акаунт