Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 990
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Много от "стандартните" им модели, които от години поддържат, са с нови цени. Не се учудвам.

# 376
  • София
Много от "стандартните" им модели, които от години поддържат, са с нови цени. Не се учудвам.
Същото щях да напиша и аз.

# 377
Тази е от новата колекция, до сега не са я пускали. Преди 2 седмици цената беше 99лв., вчера вече 109лв.

# 378
  • Варна
Писаха, че скоро ще има намаление. Може да е приготвена за 10% или на 99лв.
Това пролетно намаления съм го изтървала назад във времето.
На всичко ли е или просто попълване на секциа "специални цени".
Трябва да пускам на детето поръчка и да знам да изчакам ли.

# 379
И аз следя едно сако от туид доста дълго време. Още преди повече от 2 седмици му вдигнаха цената с 10 лева от 99 на 109 лева. Sad

# 380
Дъщеря ми пробва няколко потничета, ами ужасно стояха, много голяма извивка под мишницата, всичко се вижда. Добре, че не ги поръчахме онлайн. С какво се носят такива?

# 381
Stefina, ти си най-големият ентусиаст на намаленията! Flowers HibiscusЩе имаш ли място за летните намаления? :Р
Поръчах нов гардероб 😱и като подаря пак на приятелки, ще имам. 😉 Аз гледам на много марки колекциите, които са ценови клас Зара, но нещо нищо не ме грабва от тях. Дреболии само купувам. Преди взимах от Резърв и Мохито доста, сега нищо не можах да взема и една фиба даже🤣
Констатирах последните 2м. посещавайки редовно Зара, заради взимане на пратки, че 50% от новите дрехи са модели от старата есенна колекция, но в нова разцветка. Също така имаше и ризи и костюми, на които модела е с леко изменение. Имаше и 2-3 модела същите миналогодишни, които бяха хитови.
Този например

Ризата вчера я видях в друг цвят и с цена 90 лв.
С тези цени ще ме загубят.

# 382
  • Бургас/Пз
Някой виждал ли е тази рокля в магазин?? Интересуваме каква й е дължината? Или, ако сте я срещали някъде в инстаграм облечена??
Освен това, Зара ми препоръчва С размер, но повечето широки рокли, които имам са ХС и сега се чудя кой да поръчам

# 383
На мен също Зара ми препоръчва един размер по-голям. Аз бих поръчала и двете и после ще върна едната.

# 384
  • Бургас/Пз
Поръчах ХС и добре, че не послушах съвета на Зара. Точно ми е в раменете и в кръста, само да бях с 5 см по-висока щеше да е перфектна за представите ми. Та сега съм в чуденка да я скъсявам ли или да се науча да се възприемам с тази дължина. Никога не съм носила такава, но на други жени като видя много ми харесва.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 10:22 от ani_d

# 385
  • София
Ani_d, чудесно ти стои роклята и със здраве да си я носиш. Мога само искрено да завиждам за тънкото краче, което се показва под роклята 😊

# 386
  • София
Аз не бих пипала дължината на роклята. Моментално ми поевтинява скъсена.
Аз съм в момента в търсене на хубава рокля тип риза, но поръчах от About you. 5 бр. чакам. 😄

# 387
  • Бургас/Пз
Благодаря, момичета.
Под скъсяване имах предвид да я отрежа точно под коляното, но май първо ще се опитам да я нося така. ММ също много я хареса тази дължина и му харесават разкопчани копчета 😊

# 388
ani_d, и според мен не скъсявай роклята. Прекрасно ти стои. Дори и да не си свикнала с дължината, за всяко нещо си има първи път.

# 389
Това да не са бодитата, изрязани под мишниците?
Дъщеря ми пробва няколко потничета, ами ужасно стояха, много голяма извивка под мишницата, всичко се вижда. Добре, че не ги поръчахме онлайн. С какво се носят такива?

Общи условия

Активация на акаунт