Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 967
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
И моеъо сако беше XS и честна фума на крачка бях да кажа че е М. Толкова ми беше широко в кръста, че можеше още един човек да побере. А в магазина XS аха едвам да го закопчая ако съм яла по обилно. Определено има някакви разминавания.
Не знам сега на разпродажбите дали да се рсзправям с поръчки и връщания. Нещо ме домързя вече, иначе са много коректни във всичко.

# 436
Кога започва намалението някой знае ли?

# 437
  • София
След 20 юни.

# 438
# 439
Намалението ще започне на 23.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 17:06 от Lubena

# 440

Някой има ли тази рокля? Умалена ли е? Как е като материя?

# 441
Здравейте,тк тази вечер вече Масимо пуснаха pre sale ,някой ще информира ли когато пуснат и Zara за да видя какво ще бъде намалено тк не винаги получвам вс мейли:)

# 442
Здравейте,
Поръчах си тази рокля онлайн с доставка до магазин на Зара, тъй като имаше моя размер само онлайн.
Някой с някакви впечатления за тази рокля? Поръчвали ли сте онлайн, в какъв срок са ви доставяли поръчките?

# 443
Виждала съм я на живо в магазина. Модела е стар от зимната колекция. Велурен, като мушама формуван плат. Не си заслужава редовната цена, още по-малко да се плати доставка за нея. На намеление бяха по 16 лева. Скоро си разчиствах телефона иначе щях да мога да ви покажа скрийншот да докажа за какво говоря.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 05:01 от Lale_Lili

# 444
  • София
Здравейте,
Поръчах си тази рокля онлайн с доставка до магазин на Зара, тъй като имаше моя размер само онлайн.
Някой с някакви впечатления за тази рокля? Поръчвали ли сте онлайн, в какъв срок са ви доставяли поръчките?

Аз я имам роклята от зимната колекция в същият цвят. Не е лоша, свободна стои, но аз я прекроих на вталена.

# 445
Здравейте,

Аз я имам роклята от зимната колекция в същият цвят. Не е лоша, свободна стои, но аз я прекроих на вталена.
Защо я прекроихте? Размера не съвпадаше с вашия или по ваш вкус?

# 446
  • София
По мо вкус, харесвам вталени.

# 447
Момичета, отвориха ли Зарата в Парадайз?

# 448
Не, няма и да я отворят скоро, правят голям ремонт на магазина.

# 449
Някой има ли тази рокля https://www.zara.com/bg/en/share/-p02298068.html?utm_campaign=pr … &v1=185514620 Спряла съм се на нея за едно кръщене и се чудя как е като материя, кройка

Общи условия

Активация на акаунт