Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 948
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
ani_d, правилно съм запомнила значи...въртеше ми пред очите твоят ник, но не бях сигурна. Благодаря много, надявам се да стои добре и на мен 😉 Освен, че ми хареса роклята ме впечатли това, което беше споделила за нея, че не прозира.
Мацки, много пусто тук, явно наистина много са пас все още.

# 511
Ani_d съм я запомнила със стилни рокли 😊

# 512
  • София
Ами аз на 22 - ри в 20ч. не можах да поръчам това, което исках от мечтаните, но днес вече успях. Поръчах по 2 номера от всичко.
Поръчах и детско малко.
Другите, които дрехи искам са ми за гъдел и ще чакат след 30 юни още% намаление.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 23:01 от stefina

# 513
  • I want it all and I want it now.
В началото успях да порьчам до магазин на Зара, вчера пуснах още една порьчка, но до магазин не ми даде😜 Излиза ми, че магазини на Зара в София няма само в Пловдив и Варна. Начисли ми доставка до адрес. Днес излязоха бройки от едната рокля и докато се борих с приложението да е до магазин и ми излезе изчерпан артикул. Изключително дразнещо.

# 514
  • Бургас/Пз
ani_d, правилно съм запомнила значи...въртеше ми пред очите твоят ник, но не бях сигурна. Благодаря много, надявам се да стои добре и на мен 😉 Освен, че ми хареса роклята ме впечатли това, което беше споделила за нея, че не прозира.
Мацки, много пусто тук, явно наистина много са пас все още.
Искам да споделя, че днес установих, че с телесен цвят бельо стои много по-добре, отколкото с чисто бяло. Нямам представа защо. Аз като цяло принципно основно нося телесен цвят, имам много малко в снежно бяло. Днес обаче бях с точно такова и не можах да повярвам като облякох роклята и видях, че то се вижда. Веднага сложих едни телесни бикини и коренна разлика. Дори ММ го потвърди, но нямаме обяснение защо. А с две откопчани копчета е и супер секси особено за вечерно излизане и с малко тен на краката. Сега поръчах още една подобна, само, че с презрамки 😂 Поръчах и двата цвята, но ще реша коя да оставя

# 515
Не знам какво ми е бъгнато, но никога не бих загледала и поръчала тези рокли.
А после като ги видя някои да ги носи и си викам как стоят добре.
Аз все някакви "екстра"харесвам. Кежуал стила ми куца много. Sad Дано някой ден добия чувство и за тази мода.

# 516
Аз съм така с повечето неща на Зара 😃

# 517
То се знае, че телесното не прозира, докато бялото се вижда под прозирна бяла дреха. Ще видим колко прозира и ще преценя дали ми е ок. Ако ми харесва, ще зареждам телесно бельо, че се оказах без такъв цвят 🙄

# 518
В кой ден от седмицата добавяха номера и в кой намаляха още цената? Дебна една рокля, която още в началото на намаленията изчезна, дано се появи пак 😊

# 519
Четвъртък.

# 520
Имате ли проблем с приложението? Не отваря отделните секции

# 521
  • София
Здравейте момичета! Преди малко видях че са намалили още малко цените и веднага пуснах поръчката с 10 лв доставка, но....в бързината не съм погледнала и съм си дала стария адрес в мол Парадайс. Опитвам се да го сменя, но ми дава че в момента тази опция е невъзможна. Някакви предложения....да пиша ли, да се обаждам ли?

# 522
Ох .. преди намалението поръчах къси панталонки, но на едните не улучих размера, сега вече няма издебване особено с намаление ..
Намаленията пък на тези неща, които искам са .. абе скъпо ми е още 🤣

# 523
  • София
Много слабо намалиха днес, с по 5-10 лв. и то много малко артикули. Някой лимитирани неща още вчера ги намалиха.

Djidji123- Как така Ви предложи Парадайс, аз не виждам сайта да го предлага?
Пишете в чата, но не променят адреси.

# 524
  • София
Писах e-mail ще видим какво ще стане, дава ми че чат няма. Ако не стане накрая ще го пренасоча и най-много още някой лев да се набутам. Ама така е който не гледа. Този адрес си беше останал от преди и аз незнам как точно той е избран, а другия адрес е отдолу.
Сега чата проработи. Обясних и казаха че успешно са променили адреса.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 10:47 от djidji123

Общи условия

Активация на акаунт