Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 988
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, спешно ми трябва едно яке от Зара, но го има в Софийските молове, също и Варна. Има ли някоя добра душа, която има наблизо мол и може да ми го вземе и изпрати по куриер? Ще изпратя парите предварително!

# 391
Момичета, спешно ми трябва едно яке от Зара, но го има в Софийските молове, също и Варна. Има ли някоя добра душа, която има наблизо мол и може да ми го вземе и изпрати по куриер? Ще изпратя парите предварително!
Ако няма желаещи, Еконт предлагат такава възможност и то срещу доста ниска комисионна. https://www.econt.com/services/buy-by-courier Мнение на потребителка https://www.bg-mamma.com/?topic=1210906.msg44041935#msg44041935

# 392
Всичко хубаво ама в Зара не вдигат, даже на някои номера направо изключва автоматично.

# 393
  • София
Аз ще Ви го купя.

# 394
  • Варна
Утре ще ходя до Зара Варна и мога да го взема и изпратя.
Ако до тогава някой не го е вземал изпратете ми  на ЛС снимка на модела, артикулен код и размер.
И дано наистина го има, защото няколко пъти ми се е случвало в сайта да дава наличност, а реално да го няма.
Последно за едно детско зимно яке пращах приятелка в софийски мол, а от магазина и отговориха, че имало грешка в системата и отдавна го нямат, а още стои налично там Rage

# 395
Благодаря много за включването, но
Stefina ми го купи и изпрати! Благодаря и на нея още веднъж! ❤️

# 396
Успявате ли да намирате рокли за кръщенета и сватби от Зара? Преди години съм намирала, но тази година удрям на камък, все ежедневни има. Не мога да си спомня, по кое време излизаха по- официалните, но имаше.

# 397
  • Бургас/Пз
Успявате ли да намирате рокли за кръщенета и сватби от Зара? Преди години съм намирала, но тази година удрям на камък, все ежедневни има. Не мога да си спомня, по кое време излизаха по- официалните, но имаше.
От приложението не мога да дам линк, но вижте в секцията special edition

Не знам какво точно имате предвид под официална, защото за всеки е различно. Аз примерно с удоволствие бих отишла на сватба с това
или с това

А на кръщене с това

Но това харесвам аз Simple Smile черно за такива поводи не харесвам. Имам една купена рокля с дантела и сатенена подплата от преди няколко колекции на Зара и така си стои.
Вчера получих тази и направо нямам търпение да стане топло времето. Напоследък много ми допадат подобни модели и се чувствам много добре, въпреки че никога не съм носила подобна дължина. Тези цепки от страни са много ефектни Simple Smile

# 398
  • София
И роклите от студио колекцията стават, според мен.

# 399
Ами ще продължавам да дебна, тази жълтата е хубава, но не е за мен - висока съм и такива къси ми стоят като блуза, търся нещо до коленете, та и да ми е късо пак да не ми се виждат вътрешностите. От уважение към домакините искам да е хубаво ушито и с хубав плат - ако може и да е до 150 лв. Но повечето неща макар и много хубави са по-лежерни или екстравагантни. А преди се намираха елегантни неща, които освен за сватба, можеш и да носиш в офиса, по-стандартни бяха някак си. Но явно модата е такава тази година. Или аз остарявам Grinning

# 400
  • Варна
Ами ще продължавам да дебна, тази жълтата е хубава, но не е за мен - висока съм и такива къси ми стоят като блуза, търся нещо до коленете, та и да ми е късо пак да не ми се виждат вътрешностите. От уважение към домакините искам да е хубаво ушито и с хубав плат - ако може и да е до 150 лв. Но повечето неща макар и много хубави са по-лежерни или екстравагантни. А преди се намираха елегантни неща, които освен за сватба, можеш и да носиш в офиса, по-стандартни бяха някак си. Но явно модата е такава тази година. Или аз остарявам Grinning
С риск за спам - не сте само вие. Синът ми е абитуриент и съм изгледала всички сайтове и физически магазини. Търся рокля или гащеризон в един цвят, да не е черен, да са елегантни, но не мога да намеря това, което си представям за елегантно и подходящо за повода. Висока съм 1,71см и имам цяла колекция от къси рокли от Зара и други магазини./ Може да погледнете в Луси/

# 401
Ох, страшно разочарована съм от детските дрехи, зверски пускат и светлите цветове дори и унищожих сумати други дрехи заради тях.

# 402
  • Пловдив
Здравейте! Днес видях едно момиче със суитшърт, който много ми хареса. Каза, че е от Зара, но аз прерових сайта и не можах да го открия. Черен, къс, с качулка, отпред има лице на русо момиче, а по ръкавите различни други момичешки лица. Преобладаваше оранжево, зелено, лилаво. Ако някой се сеща, ще съм много благодарна да сподели линк ❤️

# 403
Ако е това, е от минала колекция.

# 404
  • Пловдив
Това е, да, благодаря ❤️ Тя каза, че го е взела преди не повече от седмица, затова се надявах да го има. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт