Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 981
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Тази риза на живо червена ли е или оранжева
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D1%81-%D1%8 … 33&v2=2025589

# 406
Токущо прочетох в Блумбърг че Zara започват да таксуват връщанията и вече нямало да предлагат безплатни такива. Колко жалко Sad В Полша вече е ефективна тази промяна. Сигурно и тук ще ни изненадат по някое време.
За мен беше толкова удобно. Магазините им никога нямат моят размер, нито близките до него. Едно добро нещо да имаше и то ще отиде в историята.

# 407
  • Варна
Ох, страшно разочарована съм от детските дрехи, зверски пускат и светлите цветове дори и унищожих сумати други дрехи заради тях.

Същото впечатление ми направи особено за някои "багрени след ушиване".

Скрит текст:
във всяка пералня слагам кърпичка HEITMANN, която излиза солидно оцветена, но не и дрехите. Поражения нямам откакто ги ползвам. Намират се навсякъде, дори и в големите хранителни магазини.
Има такива на много марки, но от тези съм доволна и ме е страх да пробвам други.

# 408
  • Sofia
Връщането в техен магазин също ли ще се заплаща?

# 409
Връщането в техен магазин също ли ще се заплаща?
Е то само и това остава да направят платено. Аз обаче не бих се разкарвала по магазините. Явно съм много мързелив потребител.

# 410
отзиви за тази риза? много ме притеснява това деколте

# 411
Токущо прочетох в Блумбърг че Zara започват да таксуват връщанията и вече нямало да предлагат безплатни такива. Колко жалко Sad В Полша вече е ефективна тази промяна. Сигурно и тук ще ни изненадат по някое време.
За мен беше толкова удобно. Магазините им никога нямат моят размер, нито близките до него. Едно добро нещо да имаше и то ще отиде в историята.
Не е точно така. Връщането от вкъщи се таксува 9.90PL(около 4.20лв.), но е безплатно когато пратката се остави в офис на куриера. В магазин също е безплатно. Положението в България е същото, но цената е 7.40лв. За тази промяна писаха доста отдавна.
Вече дали и връщането от офис ще стане платено, само времето ще покаже.

# 412
  • Бургас/Пз
Момичета, в края на юни ли започваха летните намаления??

# 413
  • София
Да, в края на юни.

# 414
Момичета, в края на юни ли започваха летните намаления??
Не, в средата.

# 415
  • София
След 20 юни започват намаленията. Миналата година започна на 23 в приложението, а от следващия ден и в магазините. Hands V

# 416
  • Бургас
Момичета, някоя от вас дали може да сподели отзиви за следите неща?
Скрит текст:

Интересува ме дали бодито и черната рокля са  умалени, а за бялата дали V образното деколте е зашито отпред или просто кръстосано.

# 417
Скрит текст:

Интересува ме дали бодито и черната рокля са  умалени, а за бялата дали V образното деколте е зашито отпред или просто кръстосано.

Деколтето на бялата рокля е кръстосано, доста изрязано е за моя вкус, така че обмислям да го зашия.

# 418
Бодито изчерпа ли се или аз не успявам да го открия в този цвят? 😊
Скрит текст:

# 419
Здравейте, някой с наблюдение за следната рокля? Харесала съм я, за момента е изчерпана, обаче. Мисля да почакам до намаленията, ама дали ще я включат един бог знае.
https://www.zara.com/bg/bg/щампована-рокля-от-поплин-p03067341.html?v1=156411120&v2=2026616

Общи условия

Активация на акаунт