Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 971
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
Линка на мен не ми работи. Покажи снимка. Имах една такава рокля от новата колекция, но я върнах и евентуално мога да дам мнение ако е същата.

# 421
  • Варна
Линка на мен не ми работи. Покажи снимка. Имах една такава рокля от новата колекция, но я върнах и евентуално мога да дам мнение ако е същата.

https://www.zara.com/bg/bg/щампована-рокля-от-поплин-p03067341.h … 20&v2=2026616

# 422
Моята беше чисто бяла. Много красива на живо, но я върнах по други съобрахения. Дано да заредят номер и да можете да я вземете на намаление.

# 423
Благодаря, Lale_Lili!

# 424
Кога са намаленията?

# 425
  • София
След 20 юни.

# 426
  • Някъде там
Здравейте!
Включвам се в темата с въпрос.
Това ли адреса за връщане на онлайн поръчки?
Скрит текст:
2. НАШИТЕ ДАННИ
Продажбата на стоки чрез този сайт се извършва под името “ZARA” от “ЗАРА БЪЛГАРИЯ”
ЕООД, дружество с ограничена отговорност с адрес на управление бул. “Цариградско шосе” №
115К, Офис сграда Б, ет. 3, офис 1.1, район Младост, 1784 София, регистрирано в съответствие с
българското законодателство с ЕИК 200772210. Телефон за контакт: +359 2 488 3510
Като трябва да изтегля и да приложа, и електронния касов бон?
Необходимо ли е да предоставям банкова сметка, или ще върнат парите по картата от, която съм платила?
За първи път ще връщам нещо закупено от зара и ми е притеснено Simple Smile

# 427
  • софия
При онлайн поръчката в профила се генерира товарителница за връщане, не пишеш нищо сам.
Парите се получават така, както са платени. Нищо никъде не се представя.
Скрит текст:
Електронен касов бон. Разпечатва се и се слага в пакета за връщане.

Нямам поръчка, която мога да върна, за да дам стъпките за етикета, но като се следва менюто е лесно.

# 428
Здравейте,не мн по темата,но имам да връщам техни неща закупени от физическия им магазин,да не говорим,че има артикули ,които са със сгрешен етикет.На хартиения пише М,отвътре xs,а с тези леко уголемени дрехи не мога да преценя кой е номера.
Ходих в Парадайс,но не им работи магазина,тк го обновяват.
Другите им магазини ок ли са,ако някой е видял,за да не ходя напразно.
Благодаря

# 429
  • София
В Дъ мол работи магазина.

# 430
Само в Парадайс не работи.

# 431
Добре че споменахте за уголемените номера.
Преди месец побвах сако в мола и до следващия ден сутринта е 10.30 и двете бройки XC бяха свършили (нямаха намаление). Та поръчвам го още докато бях в мола и видях че са свършили, идва, викам си всичко точно и си го оставям в гардероба, дори не го пробвах (свещенно доверие). Та днес се сещам че е последният ми ден в който мога да го върна и се сещам че дори не съм го пробвала дали е наред и се оказва че ми е широко на кръста, дълги ръкави и поне с 1 размер по голямо, макар и на външен вид да не си личи. Та веднага за 10 минути го експедитирах обратно. Явно нещо имат проблеми с размерите. 🤔

# 432
А на късите панталонки знаете ли дали си отговарят размерите с тези от таблицата им?
Харесах ето тези, но се чудя кой размер да поръчам
Скрит текст:

# 433
  • София
А на късите панталонки знаете ли дали си отговарят размерите с тези от таблицата им?
Харесах ето тези, но се чудя кой размер да поръчам
Скрит текст:
.
Никой не може да Ви гарантира това, ако на мен е отговарял номера, на Вас може да не отговаря.

# 434
  • Бургас/Пз
Да, така е с номерата. Аз нямах досега такива проблеми, но и на мен ми се случи. Панталон ХС, ми е все едно М. Чак не ми се вярваше. Рокля ХС, ми е точно в ханша и не мога да я намъкна в бюста, а аз съм с гръдна обиколка 82. На кой ще му стане не знам. Всички чехли, които имам са 38 и са ми точно. Последните са ми по-широки с поне половин см. Изобщо, последната поръчка голяма греда Sad

Общи условия

Активация на акаунт