Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 53 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Може в болницата, дните, ако не се лъжа, бяха понеделник, сряда и петък за припознаване, като бащата няма нужда да идва, вие казвате данните му. Таксата в болницата е 50лв. Някъде назад в темата бяха споделили, че ако се направи при нотариус, таксата е около 12лв.

Здравейте, момичета! Тъй като с таткото нямаме сключен брак, след раждането той трябва да отиде при нотариус и с бележката от него да дойде в болницата и да припознае бебчето или цялата процедура може да се случи в болницата без да се налага той да ходи предварително при нотариус? Благодаря

# 181
Те ви докарват бебчето, Вие го връщате с асансьора на 2ри етаЖ.
Дават ви го в 6 сутринта - връщате го в 7з
. Дават ви го в 10, връщате го в 20ч. Дават ви го в 22ч, връщате го в 23ч. Simple Smile
Здравейте, мами! Искам да ви попитам тези от вас които са били настанени в ВИП стая в Шейново как става даването и връщането  на бебчетата почасово. Тъй като  днес ме настаниха на 3ти етаж и не ми обясниха нищо ще бъда благодарна ако ми дадете повече информация!

# 182
  • София
Бях във Вип стая на третия етаж, бебчо ми го даваха и вземаха  от стаята.

# 183
Кога сте раждала? Това е първото мнение, което чета за взимане и даване на бебето в стаята. Само за третия етаж ли важи или само за вип стаите? Има ли други на който са им носили бебета в стаята, защото ми е едно от нещата на базата на които ще си избера болница?

# 184
Аз също бях във ВИП на 3ти ет, но само ми го докарваха бебето, аз им го носех обратно Simple Smile
Кога сте раждала? Това е първото мнение, което чета за взимане и даване на бебето в стаята. Само за третия етаж ли важи или само за вип стаите? Има ли други на който са им носили бебета в стаята, защото ми е едно от нещата на базата на които ще си избера болница?

# 185
Аз също бях във ВИП на 3ти ет, но само ми го докарваха бебето, аз им го носех обратно Simple Smile

И аз така, родих миналата седмица.

# 186
Във ВИП ги носят. В нормалното отделение ги свалят до асансьора и вие отивате да си ги вземете. Свалят по няколко колички наведнъж и просто чакате вашето бебе.
На легълцата има номера на стаята за която е бебето и ако някоя майка я нямаше, отивахме да видим дали си е в стаята и ще си вземе бебето и ако не, го връщахме на жените от неоантологията.  
Общо взето се научихме кой за кое бебе чака много бързо и директно си ги добутвахме до майката.
Случвало се е да забавят бебетата, или някое да не го свалят. Тогава ходихме до неоантологията да питаме какъв е случая.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 19:56 от Jessito 🍀🍀

# 187
  • София
Родих април 2019 г.

# 188

А те ли ви казват да го връщате или вие така искате? Има ли вариант да си го взимат те?

# 189
Те ми казваха в колко часа трябва да ги сваля в неонатолгията. Реално нищо не пречи на майките да ги свалят те. Часовете съм ги написала по-назад Simple Smile

А те ли ви казват да го връщате или вие така искате? Има ли вариант да си го взимат те?

# 190
Казахте, че трябва да се попълни декларация, за да спи бебето при майката. Това еднолично ли е или ако съм в обща стая, трябва всички майки да са съгласни бебето ми да е там?

# 191
Здравейте, знаете ли, освен памперси и мокри кърпи за бебето, необходимо ли е да взимам и някаква козметика за в болницата?

# 192
Здравейте, знаете ли, освен памперси и мокри кърпи за бебето, необходимо ли е да взимам и някаква козметика за в болницата?
За бебето се носи само това. Ако искате може да си вземете памперси и мокри кърпи, които да стоят при вас, за да не се качвате за всяка смяна до неонатологията. Аз носех и крем за подсичане за всеки случай. В отделението ги къпят и мажат с козметика когато им правят тоалета вечер.

# 193
Казахте, че трябва да се попълни декларация, за да спи бебето при майката. Това еднолично ли е или ако съм в обща стая, трябва всички майки да са съгласни бебето ми да е там?
Декларацията я попълвате вие, че желаете бебето да е при вас през ноща, но за да ви го дадат трябва и другите жени в стаята да са съгласни.

# 194
Ако сте в обща стая , трябва и другите майки да са съсласни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт