Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 53 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, откъде си купихте нощници за болницата?
И още един въпрос, тези които са били във ВИП стая, има ли на кой да оставите бебето, например в неонатологията, ако искате да излезнете за малко?

В предродилно ви дават нощница, държат да сте с техни . Още при самото постъпване ви дават. После като слезете след раждането можете ваша да си сложите. Аз купувах от LCwaikiki с късо ръкав че 12 лв, но копчетата бяха посредата мега неудобно. Имах и с дълъг ръкав от обикновен магазин за бельо в квартала -супер удобна! Реално не ви трябва нищо фенси според мен след като има шанс да сте в коластра омацана 🤣 има и такива нощници по китайските магазини /молчета и са с добро качество

# 121
Да, фенси не търся, чудя се къде мога да намеря удобна за кърмене 😀

Здравейте, откъде си купихте нощници за болницата?
И още един въпрос, тези които са били във ВИП стая, има ли на кой да оставите бебето, например в неонатологията, ако искате да излезнете за малко?

В предродилно ви дават нощница, държат да сте с техни . Още при самото постъпване ви дават. После като слезете след раждането можете ваша да си сложите. Аз купувах от LCwaikiki с късо ръкав че 12 лв, но копчетата бяха посредата мега неудобно. Имах и с дълъг ръкав от обикновен магазин за бельо в квартала -супер удобна! Реално не ви трябва нищо фенси според мен след като има шанс да сте в коластра омацана 🤣 има и такива нощници по китайските магазини /молчета и са с добро качество

# 122
Здравейте,
Трябва да влезна в болницата за няколко дни заради нисък хемоглобин 😔Стаите самостоятелни ли са и като цяло как минава предстоя?

# 123
За болницата няма да Ви трябва нощница,носите техни.
Да,можете да оставите бебчето в неонатологията.

# 124
Разбира се, че можете да остави бебето в неонатология ако искате да излезнете или просто да излезнете, в интервали когато то не е при вас. Simple Smile аз така правех.

# 125
Здравейте,

Може ли да споделете мнение за д-р Петрова, д-р Димитрова,. Има ли мама раждали нормално при някоя от двете или да се насочила. В тази тема предимно се пише за д-р Вецев, добър специалист е, но не само той в родилното отделение.

# 126
Коя доктор Петрова, тъй като е често срещано име.
Аз знам доктор Петрова, завеждащ родилното отделение.
Ако е тя - страхотна жена. Нямам опит с раждане при нея, но прегледи - да, много приятно чувство ми остава всеки път след контакт с нея.

# 127
Коя доктор Петрова, тъй като е често срещано име.
Аз знам доктор Петрова, завеждащ родилното отделение.
Ако е тя - страхотна жена. Нямам опит с раждане при нея, но прегледи - да, много приятно чувство ми остава всеки път след контакт с нея.

д-р Лина Дуева-Димитрова, но не е завеждащ лекар на отделението, а е част от екипа на родилното отделение.

# 128
Здравейте,

Може ли да споделете мнение за д-р Петрова, д-р Димитрова,. Има ли мама раждали нормално при някоя от двете или да се насочила. В тази тема предимно се пише за д-р Вецев, добър специалист е, но не само той в родилното отделение.

И аз знам само Петрова , която им в завеждаща отделението и е страхотен човек и професионалист! Наистина прегледите са мн леки при нея и е много адекватна Simple Smile

# 129
Доколкото съм чела назад в темите, ако влезете за наблюдение или терапия преди раждането, сте в рискова бременност, където е малко по-лошо като условия от родилен сектор. Мисля, че там няма ВИП стаи, а са по 2 жени в стая, но най-добре някой, който е лежал там, да сподели, защото моите впечатления са само от четеното във формума.

Здравейте,
Трябва да влезна в болницата за няколко дни заради нисък хемоглобин 😔Стаите самостоятелни ли са и като цяло как минава предстоя?

# 130
Лежах в рискова бременност края на юни 2021г. В стаята бяха 4 легла, бяха заети всички. Повечето акушерки, особено по-младите са мили и разбрани. Визитация се минаваше сутрин и малко преди обяд ни викаха за тонове. Условията в рискова бременност наистина са по-лоши, но смятам, че като за държавна болница стават. Банята обаче беше покъртителна. Единственото, което не ми хареса е, стаята е разположена до манипулационната и се чуваха и неприятните случаи.

# 131
Здравейте,
Моля за информация,  когато се постъпва от предният ден за планово секцио, може ли да се храним този ден или и той е "гладен" без храна?

# 132
Здравейте, освен в кабинета за кърмене към кого мога да се обърна за някакви общи насоки и напътствия? Бебка е с мен от обяд, но до момента никой не е говорил с мен повече от 20 секунди.

# 133
Някоя акушерка, ако някой около теб има избор на такава, може да ти помогне. Ако няма погледни клипчета на Ася Демирева. Доста добре обяснява как да стане засукването. В стаите има закачени снимки как трябва да се случи кърменето. Сложете бебето на гърда и пробвайте. Ако засуче и ви боли, подпъхнете кутрето си до устата му, за да се развали вакуума. Опитвайте докато стане. Само гледайте детето да е спокойно. Ако е много гладно, дайте малко от направеното АМ, и след това опитайте с кърмене.
 Надявам се имате крем за зърна, че при мен беше второ дете, а ме разрани страшно много. Хем имах почти година кърмачески стаж.

# 134
Здравейте, освен в кабинета за кърмене към кого мога да се обърна за някакви общи насоки и напътствия? Бебка е с мен от обяд, но до момента никой не е говорил с мен повече от 20 секунди.
Честито бебче Tada Може ли да споделите как мина раждането?

Общи условия

Активация на акаунт