Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 986
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 770
Не съм, Лоли, не съм била сериозно болна и през ум не ми е минало да се изследвам. Мисля обаче, че балонът скоро ще се спука и ще заживеем нормално. Тия ни психясаха, на мен специално ми разказаха играта...
Може и изобщо да не си усетила,че си била болна.
Спи ми се,а се зазяпах в един филм.После нито ще заспя ,нито ще спя като хората.

# 1 771
Навремето съм била избрана за “най-красиво бебе на годината” (в малко населено място, където са се раждали по не повече от седем-осем годишно). Тогава критериите мисля са били бебето да е беличко и да е дебеличко. Снимката ми с години си стоеше на почетно място на стената в здравната служба, като ученичка съм я виждала там.
Мъжът ми често ме поднася с това.

# 1 772
Най хубавото да зазяпаш света през дъното на чашата е махмурлука! Цепи те кратуната и става... Psujem te zivote! За миг забравяш и причини и поводи и после...алказарцера и па в тия.Laughing
Добър вечер!
Честита радост на Адриана! Здрава и спокойна да расте!
Тринки,не ме кефи негро! Не може да има някой с по злобен поглед от моя! Рибки! БабТи,манЖа и чорапи в главата и само! Smiley
Тарти,палци за успех и вяра!

Болните да оздравяват!

Карамело! Трудно ми е да ти отсея истините от мечтите и реалностите.

# 1 773
Айде, бе, Кротале! Къде се затри?! По-често да се вясваш, че липсваш!

# 1 774
Добро утро!
Рептилът се наспа.

# 1 775
Добрутро, Сиросче! Ти по моя часови пояс я караш май.

Айде, заповядай и да ти е сладко!

# 1 776
Мерси, Бабри!
Тревожно ми е за днес и сигурно за това ми замина съня. Неприятни разговори предстоят и проблеми един след друг за решаване.

# 1 777
  • София
Още един вампир. Чироз, понякога е само в главата страшното. Може да не е тежък разговорът. Все пак хора сме и грешим, а и не си убила човек. Стискам палци да мине по-добре от очакваното.

# 1 778
Мерси, Бабри!
Тревожно ми е за днес и сигурно за това ми замина съня. Неприятни разговори предстоят и проблеми един след друг за решаване.
[/quote/]

Спокойно, Сиросче, гледай да запазиш хладнокръвие и присъствие на духа. Да знаеш, че който не работи, той не греши.
Стискам ти палци да мине добре и да се похвалиш после Flowers Hibiscus

# 1 779
Мерси, момичета!
Друг е сгафил,  т.е. сътворил огромна каша, която ще си има последиците.

# 1 780
  • Германия
Що не спите бе, не сте ли на работа утре, всъщност днес. Аз днес се наспах доволно и сега не ми се ляга, ма ще се метна в леглото за 2-3 часа.
Кроталски, ще се бием с теб. Как само манджи и плетки са ми в акъла, ако знаеш какво има там, ще избягаш с писъци - хаос и хаус има там и някои други неща де Stuck Out Tongue Winking Eye

Тарталета, много хубаво начинание сте захванали. Ще имате голям успех. Като го завършите да дадеш адреса, че като хванем самолета да знаем къде да кацнем.

Хайде бързо по леглата, че не остана време за сънища

# 1 781
  • Русе
Добро утро!
Тарталета,успех в начинанието!
Пожелавам ви приятен понеделник(до колкото може да е този омразен ден).Сирос, дано ти се реши проблема по най-безболезнения начин.

# 1 782
Усмивка! Неусетно да я претърколим и тази седмица.

# 1 783
Добро утро!
Рептилът се наспа.
О, Вампирова, значи аз съм се успала. Simple Smile
ОК, сега забравете всичко, което съм писала против ДО! Нахалницата ме събуди в 6, защото е първа смяна присъствено. Егасиии! Тряска врати ПРЕДИ да съм си изпила кафето! Никой с елементарно чувство за оцеляване не смее да диша, преди аз да съм си изпила кафето, а това нахалното... ейййй!!!

# 1 784
Ох, Сиросче, съчувствам. Дано кашата е по-малка от очакваното и може да се оправи лесно.

Не ми се отваря лаптопа и мейла и на мен...
Пфу, тез уроци, дето държат да бъдат научени Angry

Общи условия

Активация на акаунт