Наспорт и от мен! Днес смених виното с ракйка, покрай салата от китайско зеле с копър и краставици.
За бебета...още в 10 седмица, д-р Чучумишев каза 100% момче, след още два прегледа и потвърждение на пола, съм на преглед при д-р Сигридов. Още докато ме докосна с трансдюсера и казва "често, ще имате много красива дъщеря" и ние с ММ...амммааа, досега казвха, че е момче, а той "чакайте малко, още не съм стигнал до там...а да, е ще имате много красиво момче!
Раждам аз (оперират ме от бебе), спокойна, че новият мистър свят (най-малко), ей сега ще се появи на бял свят, под упойка съм само от кръста на долу, всичко чувам и виждам, вадят бебето, оставят пъпната връв не отрязана, смеят се, че е тръгнал с топките напред, ама никой от персонала още не е припаднал от красотата на това бебе! Пак не се усъмнявам, докато акушерката не ми навря някакво, червено нещо, приличащо на пиленце, пред лицето и ми казва честито! Е хубава работа, на това нещо ли доктора каза "красиво"! Вкарват ме в реанимация, ММ ме чака там и първите ми думи бяхя...Олее, ако знаеш, колко е грозен!!! Донесоха го още неизкъпан, само завит в пелена, да го видим, ММ каза, че съм луда
После цал ден стоя при мен в реанимация, защото бях сама там, взимаха го за хранене и смяна на пелени само, не смеех да го пипна, но го разглеждах цял ден, еми верно си беше хубав, и до днес миглите са му огромни, много момичета ще му завиждат за тях!
благодаря! Убедена съм, че ще ме съживи, щото е направено с любов:)