Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 981
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 785
Добро утро!
Гепя кафетата!
Сирос, леко да минава! Все ще се намери изход, дано не похабиш един вагон нерви.
Аз спретнах закуската сега трябва да ритна принца от леглото, че в 8 почва предаването по тиймс.

# 1 786
  • Наблизо
Добро утро!

Аз съм будна от 5 и 40..Детето се разкрещя… Явно го болят Пак зъби..Кога свършва това??

# 1 787
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!

Аз съм будна от 5 и 40..Детето се разкрещя… Явно го болят Пак зъби..Кога свършва това??
Добро утро!
Като избият всички 20 Simple Smile . Кураж!

# 1 788
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

да се похваля какво намерих в една друга тема.
разбиващо! или имат машина на времето или вече се е усещало духането Wink на вятъра

https://m.youtube.com/watch?v=1ENQWfteQZ0

# 1 789
  • Пловдив
Добро!

# 1 790
  • София
Добро утро. Време е да тръгвам за работа, даже закъснявам, а се подмотквям. Така да ми тръгне седмицата, мързеливо!

Честитя днес на ММ празника, а той ме пита "Само единия ли?". Викам, че забравих за другия. А той с гробовен глас "Кой забрави?" А, сега, де. Какво да отговоря?

Довечера сме били на вино и пица, дЯтето е на рожден ден и те така. ЛИбоФ, вино и въглехидрати.

# 1 791
  • Германия
Добро утро, невероятно но си чух алармите и то още първите 2. Сега ще пия едно дъъългоооо кафе и ще се опитвам да накарам очите ми да стоят отворени.
При вас вече е късно, станахте ли всички или да грабвам мегафона

# 1 792
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кой станАл - станАл. нЕма нужда да ревеш, да разбудиш и останалите. Simple Smile

а добрЮтро!

# 1 793
Добро ви утро.
Алармата звънна в 5,30 /бях си я навила с половин час по-рано, за да си измия косата, че вчера ме мързя жестоко/  и малката зверюга се събуди и реши и тя да става /туй щото аз спя при лос чаветас/ А решила да става, та да играе на Играта, на телефоня... дали не й съсссснах да оди да си ляга...
В офисо е бахър... пие ми се от сутринта

# 1 794
  • София
Ади, дай отчет.
Лейла, и ти.

# 1 795

Добро утро ! Успешна седмица на всички !

# 1 796
  • София
Здравейте, Валентини! ❤️

Честит празник - който си изберете от двата, а пък защо не и двата!

И аз сутринта рано-рано съсках на щерката. Ама така на висок глас съсках, та чак дядо й ме чул в съседната стая. И тя като Малкото Мързелотче искаше да се мята на лап топа да играе. Пък и фасони ми прави, с крак ми тропа. Щях мекици да пържа, но така ме ядоса, че нищо не правих. Оставих я да дъвче филия с мед, а аз се оттеглих да пия кафе на спокойствие в хола. Котката се гушна в мен. Поне нейните капризи сутрин се простират само до там да бъде нагушкана. После вече може и да извади зъби и нокти по някакъв повод.

Сиросче, стискам палци да мине по-леко от очакванията ти!

Красиво вали сняг! ☃️❄️

# 1 797
Ади, дай отчет.
Лейла, и ти.

Давам.
Още си ме боли от операцията, даже усещам придърпвания и имам чувството, че органите ми са слезли надолу, затова тоя дискомфорт. Нямам кърма още, даже вече започвам да се чудя дали ще дойде изобщо. Усещам гърдите тяърди, но общо взето това е.
В момента ми се спи много, но всеки момент, някой по-важен ще писне да яде и отиде …

# 1 798
  • Пловдив
Всеки път се чудя на тая Англия...изписват с операция на следващ ден? Дават за болки и за ковид, и за всичко парацетамол? Rolling Eyes та на мен главата не ми минава от него, па камоли болка от скалпел...

# 1 799
  • Германия
Добри, ама защо така ми набиваш канчето рано сутрин, кат някаква даскалица си Kissing Heart

Аз пък ще празнувам 3-я празник - деня на психичното здраве, четох че тук днес е такъв празник Joy Поне съм си на мястото. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубав празник на всички, няма да уточнявам кой, то като прочетеш само 2 страници от темата и ти става ясно, като психодиспансер сме, накои пациенти са и влюбени, други са спортисти - важното е да ни е всело Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт