Дисниленд Париж - тема 5

• 34 142
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • На планетата Земя
Направете си така резервацията, после от профила си ще можете да добавите неща.

# 436
Здравейте,
Искам да букна за юли месец от сега, но въпроса ми е дали пускат някакви намаления черен петък или подобни към края на годината или няма смисъл да чакам?
Цената не е от най-атрактивните за тогава, затова питам Simple Smile

# 437
  • На планетата Земя
Аз лично не очаквам намаления. Парковете са пълни след ковид кризата, нямат нужда да пускат намаления, за да привличат посетители.
Имате ли уикенд в търсените дати?

# 438
Да, Mileto, имаме уикенд. Не ми се иска да е точно така заради лудницата, но рд на детето се пада в петък и гледам 2 нощувки.. четвъртък и петък или петък и събота и все са еднакви цените.
Ще сменям хотелите, ще пробвам различни варианти.

# 439
  • На планетата Земя
Две нощувки са ви три дни в парковете.  Гледам, че на Санта Фе например всички дни в юли са с една и съща цена. Излиза ми за двама възрастни 3 дни/2 нощувки 796 евро. Може да погледнеш от четвъртък до събота с идея да не хванете нааай-голямата тарапана през уикенда, не толкова за цената, която за този хотел няма промяна.
При другите хотели има дни с нюанс, но не знам кои са ви датите и налучквам.

# 440
Благодаря, Mileto!
Датата е 13.07, искаше ми се по-хубав хотел от Санта Фе-то.
Исках Марвел, но не си заслужава май като само ще се спи там.
Ще видя Шейен или Секвоя. На една цена излизат те, около 1200 евро.

# 441
  • На планетата Земя
Значи може да изберете 12-14.7 или 13-15 юли.
Ние лятото само спим в хотела, но при вас може да е друга програмата.
В 8,30 сме в парка за първите атракции, докато важи early magic hour. Не се прибираме въобще. Гледаме светлинното шоу в 23 часа и сме си обратно в стаята малко пред полунощ. И така всички дни, като в деня на напускане малко закъсняваме с влизането в парка, защото ходим да си оставим куфарите на съхранение.

# 442
И аз така го предвиждам да:) Цял ден в парка.
Благодаря за споделеното мнение.
Ще имам и въпроси за изхранването, но то може да се добави и по-късно, ще го мисля.

# 443
  • На планетата Земя
Да, гледайте сега да си заключите с резервацията една добра, разумна цена с възможност за плащане само на капаро. Ако хотелът е Санта, Шейен, Секвоя ... цената с нощувка излиза сравнително добра, като имате предвид, че примерно билетите само за вход за двама възрастни за три дни са грубо около 630 евро (без нощувка).

# 444
Само да споделя, че 14 юли е националният празник на франсетата и в Дисниленд може да се окаже още по-голяма лудница от обичайното. Макар че ние сме били през втората половина на юли преди доста години и не съм останала с лоши впечатления за лудница. Тогава обаче аз ходех с едното дете, което беше на две години, по бебешките атракции, а другото дете на 12 години се оправяше само. На около 2-3 часа я проверявах само къде е и какви ги върши.

# 445
  • На планетата Земя
Тази година бяхме там на 14 юли и не ни направи впечатление да е по-натоварено от предните/следващите дни. Беше си еднакво пълно. Имахме изненада -  след двете светлинни шоута (едното за 30тата годишнина, другото регулярното Disney Illuminations) последва специална десет минутна празнична заря! Запомнящо се преживяване!

https://www.youtube.com/watch?v=MQVc_gFBKO0

# 446
Иска да попитам възможно ли е някак да съчетаят пътуване за няколко дни в Париж +Дисниленд?
Като подчертавам, че искам само да видим замъка на Дисни и да го посетим с детето.
А останалите дни - Версай и традиционните забележителности.
Виждам, че се предлагат отделни екскурзии само за Дисниленд.
Мен това не ме устеойва.
Гледам големите агенции за 3 - 4 нощувки, с което да съчетаем и посещение на Дисниленд.
Не знам обаче как ще може най - добре да се организира това.
Плануваме за Април-Май.
Има ли начин да се купят билети он лайн в близките месеци?
Изобщо възможно ли е да ги съчетаят нещата?
Като Дисниленд не ми е основна спирка, а само за няколко часа. Предвиждам максимум 4,5 часа да му отделим.
Ивинявам се ако ви се струват глупави въпросите. Не сме били в Париж и искам да наглася най-добре нещата, предвид, че ще сме с малката. А искам да видим и основните неща.

# 447
  • На планетата Земя
Ние често съчетаваме Париж с Дисни, само че спим там няколко дни.
Но вие спокойно може да отидете за ден. От Париж до Дисни отивате с RER A или с такси. Предварително онлайн за конкретната дисни дата си купувате билет с влизане САМО в основния парк, щом това е желанието ви.
Връщането - когато решите по същия път.

# 448
Иска да попитам възможно ли е някак да съчетаят пътуване за няколко дни в Париж +Дисниленд?
Като подчертавам, че искам само да видим замъка на Дисни и да го посетим с детето.
А останалите дни - Версай и традиционните забележителности.
Виждам, че се предлагат отделни екскурзии само за Дисниленд.
Мен това не ме устеойва.
Гледам големите агенции за 3 - 4 нощувки, с което да съчетаем и посещение на Дисниленд.
Не знам обаче как ще може най - добре да се организира това.
Плануваме за Април-Май.
Има ли начин да се купят билети он лайн в близките месеци?
Изобщо възможно ли е да ги съчетаят нещата?
Като Дисниленд не ми е основна спирка, а само за няколко часа. Предвиждам максимум 4,5 часа да му отделим.
Ивинявам се ако ви се струват глупави въпросите. Не сме били в Париж и искам да наглася най-добре нещата, предвид, че ще сме с малката. А искам да видим и основните неща.
И ние съчетахме Париж с ден в Дисниленд, но сами се организирахме, без агенция. Имайки предвид цената на билетите за Дисниленд е нерентабилно да не се прекара целият ден там:)

# 449
Да, сигурно е така.
Видях, че е на 40 км горе-долу.
Но предвод, че и до Версай ще се пътува, доста ще ни дойде си мисля.
Затова предпочитам с агенция.
Но все пак има вариант и сами да си ходим.
Не намирам такива оферти засега, които да ме устройват.
На детето много ще й хареса. Но аз не виждам какво ще правя цял ден там😆
Единият ден ще ни отиде само там, а не ми се иска.
Но явно няма как.
Още няма много оферти за 2023 година.
Но идеята ми е, че посещението на Дисниленд ще е по междудругото.
Основно ще е Версай и Париж,защото ни е първо ходене.

Общи условия

Активация на акаунт