София, жк Младост - тема 34

• 60 081
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Много са вкусни наденичките с манатарки.

# 346
  • София
На който му трябват документи за самоличност, може да се ходи във всяко РПУ в София. Нещо ново е, днес го прочетох във фейсбук групата на Младост, но сега не откривам публикацията за да благодаря на който го беше споделил. ММ си подаде документите в Дружба, отне няма и 5 минути.
https://www.mvr.bg/sdvr/%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0% … D0%BD%D1%82%D0%B8

# 347
Ама Финес е магазин, не месарница, така ли?

Аз пък идвам да кажа, че хапнахме във Ветрило е Младост 1 тази вечер. Доста вкусно беше всичко. А питането ми е за месарницата от другата страна на улицата. Става ли, добро ли е месото? Беше заредено и с други неща, но нямахме време да влезем да разгледаме.

# 348
От Ветрило поръчвахме доста често преди известно време, бяхме доволни. За магазина не знам.

# 349
Ама Финес е магазин, не месарница, така ли?

Аз пък идвам да кажа, че хапнахме във Ветрило е Младост 1 тази вечер. Доста вкусно беше всичко. А питането ми е за месарницата от другата страна на улицата. Става ли, добро ли е месото? Беше заредено и с други неща, но нямахме време да влезем да разгледаме.
Месото е българско,качеството е добре,имат още 3 магазина в София.Всичко,което предлагат се прави там-наденици,кебапчета,кюфтета

# 350
  • София
И ние сме доволни от "Ветрило". Мога да дам добър отзив също така за ресторант-градина "Веранда" до бл. 43. За летните вечери е екстра. Единственият недостатък е, че е доста посетен. Ние бяхме с предварителна резервация.

# 351
Веранда също са супер за поръчки

# 352
Момичета, сега чух, че предстои събаряне на “Кондора” - сградата със сладкарница Неделя, аптека Нове и офиси. Не съм гледала новини. Дали сте чели нещо?
8 етажен блок щели да строят? Flushed

# 353
На нашия вход имаше залепена бележка, че утре в 8:30 ще има нещо като протест там и ще идват от Нова тв да снимат.

# 354
Аз попаднах във фейса на публикация за кондора. Има и снимка на разрешението за строеж. Има и информация, че нова тв ще отразят утре, но не бях разбрала в колко часа.

# 355
Без студена вода:
Начало:   28 Юли 2022, 09:00 ч.
Край:   28 Юли 2022, 19:00 ч.
Описание:   Реконструкция на уличен водопровод
Местоположение:   Зона на спиране : жк.Младост 3 бл.387А,бл.388 ,бл.347,бл.346,бл.345,бл.343, магазин Дар на ул.Ген.Радко Димитров,сграда на НОИ и бл. 348/висока зона/

# 356
Мерси за инфото, направо ни съсипаха.

# 357
Ооооооо нееее стига с тези блокове бееееееее

# 358
  • София
Безводието това лято има ли изгледи да се оправи скоро или ще е един безкраен филм? По Радко Димитриев са направили някакъв ужас- разкопано, прашно, мръсно, шумно ...... не виждам това кога ще се приведе в ред. Вчера минах и направо съм без думи.

# 359
Уж трябва да приключи на 10август, ама да видим. Мисля си, че може и да го удължават .

Общи условия

Активация на акаунт