София, жк Младост - тема 34

• 60 003
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
За коя част на Младост питате? В Младост 3 в нов блок редовно имах такъв проблем, в Младост 1 го нямам, а съм в стар.

# 586
  • Замък сред облаците
Предходната седмица 2 дни имаше някакъв голям проблем с тока в Младост 1 и Полигона, та чак в Младост 2 примигваше през деня и се рестартираха уреди. Оттогава не е имало.

# 587
  • Light of Zartha
Преди 10тина минути се чу някакъв силен пукот отвън и спря тока. Не намерих в сайта информация за спирания в младост 3. Дано дойде скоро.

# 588
  • София
В Младост 3 редовно оставаме без ток (в стар блок сме) миналата седмица нямаше вечер, през която токът да не гасне поне веднъж.

# 589
Здравейте,

Имате ли проблеми с тока?

От няколко дни сякаш напрежението е по- малко (или повече?), крушките трептят, присвяткват, както и някои от уредите.

Да, надявам се не изпробват нещо от сорта на режим на тока, но в последната седмица две, всяка нощ в 2:45 тока спира и се пуска към 5...
 Мислех, че е нещо в нашия блок, но се бях събудила през нощта, цялото каре около нас няма ток, вкл. осветлението на улицата не работи както и таблото на спирката, което обичайно показва само час горе когато вече е минал последния рейс.

# 590
  • София-Младост
Добре защо не поверите в Електрохолд защо  е това прекъсване.
Това от 3 до 5  да няма ток, та дори инощно време...най-малкото имате хладилници и фризери с храна.

# 591
  • Light of Zartha
При нас явно през деня спира, познавам по печката. Нощем се е случвало, но за много кратко време. Информация кой знае каква няма.

# 592
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Имате ли проблеми с тока?

От няколко дни сякаш напрежението е по- малко (или повече?), крушките трептят, присвяткват, както и някои от уредите.
Да, надявам се не изпробват нещо от сорта на режим на тока, но в последната седмица две, всяка нощ в 2:45 тока спира и се пуска към 5...

Скрит текст:
Мислех, че е нещо в нашия блок, но се бях събудила през нощта, цялото каре около нас няма ток, вкл. осветлението на улицата не работи както и таблото на спирката, което обичайно показва само час горе когато вече е минал последния рейс.
И аз първо това си помислих. Дано не сме прави! И при нас явно нощно време спира понякога, защото климатиците са рестартирани на сутринта.

# 593
Срещу новия Кауфланд на Околовръстното ще има Фантастико. Има издадена виза за проектиране от 21ви.
Много ще близо до този на Бизнес парка, не знам защо са решили да правят нов филиал.

# 594
  • София-Младост
За да вземат клиентите движещи се по Околовръстното  и живеещи от "горната" страна. Младост се разраства, явно имат пазар.

# 595
Здравейте, може ли препоръка за добър фризьор в Младост 4? С поносими цени за подстригване, боядисване и тн, но просто да си разбира от работата. Приемам препоръки и за другите Младости Simple Smile
Inspire Бизнес парк - подстригването е 35 лв, включва измиване и стайлинг по избор, запазвам час онлайн и ми е много удобно. Боядисването предполагам, че ще е скъпо за дълга коса, защото аз съм изрусена и само за корен отиват към стотина.

# 596
  • София
Благодаря Ви за обратната връзка относно тока.

В крайна сметка при нас се оказа локален, тривиален проблем/повреда- стар централен бушон на апартамента. Вчера сутринта явно тотално сдаде Богу дух, подадох сигнал в "Еврохолд", дойдоха след по- малко от час.
Смениха бушона с нов, с автоматичен предпазител и понеже бяха много симпатични чичовци, ги почерпих с турски локум. 😂😇😁

# 597
Здравейте, някой да похвали джипито си? Искам да сменя моето, но не намирам къде, за всички получавам отрицателни отзиви. Мерси предварително.

# 598
Ние вкъщи сме доволни от д-р Рановски, може да се записват часове по телефона или през супердок и винаги дава направления. Отношението му винаги е уважително и на ниво .

# 599
  • София
Д-р Ваня Петрова (25 ДКЦ). При нея съм от края на 2020г. По време на боледуването ми от Ковид беше много адекватна и в постоянна връзка по телефона. Малко е особена, но е загрижена за пациентите си. Преди две години записваше нови пациенти, сега не знам как е. 

Вчера бях в ресторант Angelo`s в хотел Каньон (бившето "Уго"). Интериорът е леко променен и освежен. Малко се забавиха с връчването на менютата, но обслужването беше любезно. Изглежда са купили пещ на дърва за пиците, защото се усещаше доста силна миризма на дим, имаше и складирани дърва около бара. Салатата и десертът (тирамису) бяха добре, но пицата малко ме озадачи. Пиците на "Никзо" са доста по-вкусни и добре приготвени, за качеството на продуктите да не говорим. Реално нямаше други клиенти, освен една голяма компания турци, явно свързани с хотела. Имаше обаче доста поръчки на пици за вкъщи. Лично аз не бих повторила там.

Общи условия

Активация на акаунт