Израелския сериал Фауда Fauda

• 44 704
  • 853
  •   1
Отговори
# 75
  • при него
Some_one_zero, ако не си гледала Tehran, давай веднага Simple Smile както и Hitt and Run.
MissChandelier, точно така, за нас ще излезе на куп целия сезон. Значи, към средата-края на септември,  чакаме
 В YouTube има първи епизод на 4 сезон, на иврит. Линк няма да давам, за да не се изкуши някой, ние едвам се удръжваме Simple Smile

# 76
Като знам колко ми е силен иврита, по-скоро руският да ме изкуши  😆😆 Но няма да го съсипвам. Търпение 🙂

# 77
  • при него
А моя иврит вече е много силен и арабския също... след гледане на 3 сезона на куп... Simple Smile

# 78
Изгледах и трите сезона на Фауда и се пристрастих, естествено. Наистина много добър (има си някои пропуски в сюжета, които ми се набиват на очи, като тези в първия сезон, които по-назад описвах, ама вече не ми дреме и им прощавам) Simple Smile Този, дето игра Уалид и до ден днешен не мога да го възприема като актьор, все разправям на мъжа ми, че са го взели наистина от Хамас Simple Smile
В трети сезон Хила не ме изкефи - доста нагла и неприятна изглежда, и Яра също ми дойде в повече замръзналата и в една поза физиономия, явно момичето не можеше да изрази по друг начин емоциите, освен с изкривена надолу уста.
Но всичко друго е топ. Нямам търпение за другия сезон.

Почнах Халифат, обаче... доста слаба работа. Заради тематиката държи интерес някакъв, но заснемането, като цяло атмосферата изобщо не ми харесват. Все едно са пестили от нещо и ей така е направен с възможно най-малкия бюджет... Но пък иначе по-реално представят отношенията на бойците към жените им, които мисля, че са точно като на Первин и мъжа и, а не идеализирани като във Фауда, където си почитат така жените. Поне доколкото съм чела реално нещата не са както са представени във Фауда...

# 79
  • при него
Това за Уалид много ни хареса Simple Smile !!!
Четохме, че е непрофесионален актьор, а снимки му гледахме с едни букли, къдрици, така по-дълга коса. Много е добър просто!

# 80
Страхотен е Шади Мари, страхотен! Като се репчеше на Ал Макдаси беше един път! 😀

# 81
Габи просто кърти с тези трескави тъмни очи..."Лошо ти се пише, хабиби" Simple Smile И между другото, само аз ли се сещах и за една конкретна песен от българския поп фолк, всеки път щом чувах хабиби в сериала?

# 82
4-ти сезон завърши с последната 12-та серия. Скоро сериал не ме е разтърсвал толкова.

# 83
Къде го гледахте? Аз намирам само с руски дублаж

# 84
Да с руски дублаж. Не можех да се въздържа.

# 85
Какво се случва с този Нетфликс, няма ли да обявят поне датата?

# 86
Топли топли новини, на които всички ще се зарадвате много! На 20.01.2023 Фауда сезон 4 по Нетфлииииииикс!

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 16:46 от T.Valcheva

# 87
Най-накрая, голямо чакане бе! Януари се очертава добър от гледна точка на филми за близкия изток, МЕНАР, а сега и Фауда.

# 88
Ох, направо ми прескочи сърцето като видях нови отговори в темата. Бях видяла за януари, но без точна дата.

HeartHeartHeart

# 89
Момичета, гледате ли? Затова ли не пишете или сте забравили? Satisfied  Аз изгледах първи епизод, смятам да го карам по-бавно, за да мога да се насладя! Simple Smile И честно казано леко съм забравила как завърши 3-и сезон и може би трябва да си го припомня, за да влезна в атмосферата!

Малко спойлер от епизода
Скрит текст:
Нурит и Саги се женят, но не ни занимаваха много с тях, което е супер хаха Габиии пя арабска песен на сватбата хахаха и после заминаха с Дорон за Брюксел и се започнаха бойните действия Smiley. Накрая май отвлякога Габи, аз само се надявам да не го убият през сезона.

Общи условия

Активация на акаунт