Приятелство ли е или има нещо повече

• 8 442
  • 143
  •   10
Отговори
# 135
Балканец, селяк, но все още ми е останал малко здрав разум, та не ми е точно идеала за добър живот да ме радва всяка жена, навсякъде Wink
А и не съм убеден, че съпругата ще е доволна, ако наистина се получи.
Също много странно как така сте убедена, че мечтата ми е жена да се грижи за мен?
Ми, не. Не ми е.
А уважение и разбиране - според заслугите.
По подразбиране единствено любезност и учтивост. Макар в този форум и това да е трудно, до невъзможно поведение за някои...

# 136
Аз говоря ти да радваш своята жена. Ти опонираш.

# 137
Аз говоря ти да радваш своята жена. Ти опонираш.

Скрит текст:
Ти се отнасяй с жената като със слугиня,  смазвай  и самочувствието, че нищо не става от нея  без теб, пък бъди скептичен.
 Става дума да уважаваш личността, да  подкрепяш  и разбираш , да подпомагаш и  не пречиш,
пък всяка жена   от замръзнала ,ще отвори цвят и ще те радва, навсякъде.

Скрит текст:
Не бяха балканци мъжете ,дето писаха  , че всяка жена е прекрасна, ако се грижиш за нея. тогава и тя се грижи за теб.
 това е с други думи, но българин  няма да разбере. Особено селяк по душа.
 И ще милва косиците на друга.

Не се познаваме, не знам какво говориш, но чета какво пишеш. Противоречия пишеш. Веднъж - всяка, веднъж - своята.
Също както писах в друга тема, аз "своя" жена нямам. Жени не притежавам. И изобщо не съм притежателно настроен.
Не умеете да се изразявате. Масово. За което, отново масово, са виновни мъжете.

# 138
Цялото нещо е  сбъркано.   Мисълта на човека е, че   като търсиш специалната, изпускаш. Всяка жена може да е  специалната, ако си я  направиш. Така ясно ли  е. Всяка може да е желаната от теб, ако се грижиш да  е такава. Още по-конкретно ,жената до теб ще разцъфти при грижа.  Ще е  каквото търсиш.
 Имаме тема, съпруг милва косици на чуждата, явно неговата не  е върха за него, тази основа коментирам ,не теб.  Не  е лично.

# 139
Много странни понятия за "приятелство" имате и двамата. Четох постовете на авторката по няколко пъти, и нищо не разбрах... Моля за разяснение, КАКВО означава според вас да сте приятел с този човек? За какво си говорите, какви теми обсъждате, какви съвместни "приятелски" планове правите - да ходите къде, да правите какво? Темата звучи сякаш сте по на 15 години и двамата. Губите си взаимно времето. А това изказване за децата е черешката на тортата просто. Трябвало е още там да му сложите хикса. Никой на света, не приятел, не гадже, не който и да е, няма право дори да си го помисли това, а пък да ти го каже, съвсем. Малко уважение към себе си и положението си нямате ли?
В грешка сте всички тук... Жена му е хубаво момиче освен това женското внимание не му липсва защото и той е много красив мъж в това свободно време може да отиде и да спи с която иска... Не само да спи а и други неща обаче той иска да го прекарва с мен... То е ясно че не е правилно всичко.. Но от друга страна не мога и да го оставя защото и двамата имаме нужда от подкрепата извън реалните ни животи..

# 140
Бягството от реалността е най-честото срещано психозащитно явление последните години. Някои си изграждат цели паралелни светове.

# 141
След още 3 години... На 30 съм, бременна съм, но той има друга жена и дете, а все още не се развежда, май си има и някоя любовница, не ме търси както преди...
Или втори сценарий: на 30 съм, обаче не разбирам защо продължавам да съм сама, уж бях специална, поне веднъж в месеца ми го казваше, виждахме се и беше страхотно...
Simple Smile
Ние дори не сме коментирали всичко което е станало... Жена му знае за мен не е тайна просто не знае че се виждаме най вероятно... Общи взето с него си споделяме неща който не може да кажем на всеки и просто когато сме двамата нищо не съществува.. Въпросът е че той може в това свободно време да легне с други жени защото е хубав мъж и има внимание от такива но той предпочита да го прекарва с мен въпреки че знае между нас не може да стане нищо и не би посмял да направи нещо...

# 142
И защо не сте заедно като сте си толкова специални? А, не ми отговаряй, защото ти имаш две ремаркета, а той е предпочел да направи бебе на хубавото момиче.

Отдавна не бях чела толкова гнусна история, но тъй като накрая ти ще ревеш, няма да се хабя.

# 143
И защо не сте заедно като сте си толкова специални? А, не ми отговаряй, защото ти имаш две ремаркета, а той е предпочел да направи бебе на хубавото момиче.

Отдавна не бях чела толкова гнусна история, но тъй като накрая ти ще ревеш, няма да се хабя.
Аз не знам Той какво иска и какво не нищо не ми е казал.. Както казах не говорим за такива неща.. Това момиче просто го отблъсква по някакъв начин щом да не иска да др прибира изобщо и да говори с отвръщение понеже явно е била с много мъже и аз не знам.. Не пиша тук да ме съди някой а за съвет..

Общи условия

Активация на акаунт