Приятелство ли е или има нещо повече

• 9 189
  • 212
  •   1
Отговори
# 180
Айде не се оправдавай само с двамата партньори в живота ти и как нямаш никакви сексуални помисли към този мъж.
Гнусно е да се вреш в чужди семейства, особено ако  жената е бременна или има малко бебе/дете. Че и даже да обясняваш, как той се отвращавал от жена си...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:41 от Прекрасная Василиса

# 181
На кратко, той я не ще за официална щото е с две деца, тя се прави, че не го иска щото усеща, че ще е само за секса, ама ш***ното привличане ги прецаква и двамата, и ги кара да правят и мислят пълни глупости. Ще си го сложат, неизбежно е.

# 182
Голите снимки на фона на това, че си оставила двете си деца, за да прекараш време с "приятелчето" си, далеч не са най-големият проблем за една майка. И преди, и сега, когато самата аз имам дете, не мога да разбера как човек може да изостави децата си и да тръгне да гони Михаля.

# 183
На кратко, той я не ще за официална щото е с две деца, тя се прави, че не го иска щото усеща, че ще е само за секса, ама ш***ното привличане ги прецаква и двамата, и ги кара да правят и мислят пълни глупости. Ще си го сложат, неизбежно е.
Може би имате право...

# 184
Да пращаш голи снимки е направо нищо пред това, да отидеш с мъж в дома му, докато жена му е в родилния дом с бебето им.

Жена си, майка си, какво е това безобразие.

# 185
Да пращаш голи снимки е направо нищо пред това, да отидеш с мъж в дома му, докато жена му е в родилния дом с бебето им.

Жена си, майка си, какво е това безобразие.
Първо той настоятелно звъня и писа от сутринта до след обяд аз не исках но той не спря и се съгласих.... Когато нямаш някакви задно мисли не го приемаш така.. А аз нямах

# 186
  • София

А, то голямото привличане, Игнасио и Есмералда направо. N години се ослушват, накрая той се оженил за оная с многото мъже и бебе ѝ направил, светата вода ненапита пък лежи на ръба на леглото и за секс не ѝ хрумва, изобщо кипи страст кат за световно. Мишки, сър.

# 187
Да, личи си че нямаш задни мисли, да отидеш в домът на обвързан мъж на който жена му е в родилното и ражда детето им е меко казано безобразно.

# 188
Да, личи си че нямаш задни мисли, да отидеш в домът на обвързан мъж на който жена му е в родилното и ражда детето им е меко казано безобразно.
Каза че и е казал аз не се крия

# 189
Да, тя само е искала да пият кафе на райбер, нищо повече. Естествено, че той е виновният за всичко, а тя горката изобщо нищо не е искала.

# 190
Да, тя само е искала да пият кафе на райбер, нищо повече. Естествено, че той е виновният за всичко, а тя горката изобщо нищо не е искала.
Да аз не исках казах няколко пъти че съм на работа и имам много работа  но не спря да казва Ти каква приятелка си искам да те видя... Аз не виждам каква мине вината.. Отидох седнах на другия край на дивана говорихме си общи неща за бебето.. Ии исках да си ходя след 1 час..

# 191
  • София
Ох, тя и авторката омъжена и с деца...Няма какво да се коментира тук, според мен.

# 192
Ох, тя и авторката омъжена и с деца...Няма какво да се коментира тук, според мен.
Бях с бащата на децата ми 13 години вече 4 сме разделени всички с приятеля ми за който говоря в публикацията учихме в едно училище

# 193
  • София
Бях с бащата на децата ми 13 години вече 4 сме разделени всички с приятеля ми за който говоря в публикацията учихме в едно училище
Значи се връщаме на това, че си падаш по него. Иначе нямаше да се занимаваш. То и сега трябва просто да го блокираш и да си намериш някой нормален и необвързан мъж, с когото да седите на двата края на дивана. Утре ще дойде жена му да те скубе и вероятно с право. Минала си през своя развод, за какво ти е всичко това?

# 194
Да, да, жена му току що родила, или още в интензивното, или реанимира, и той й звъни, да й каже , че си е поканил приятелката от училище вкъщи, да покаже детското креватче...
Авторке, напомняш ми на една друга тема, там авторката беше лудо влюбена в женен мъж, ама тя беше с доста тежки психични проблеми, включително май, и опит да самоубийство. Та и тя така, правеха секс в колата по паркингите, а докато съпругата  беше бременна, с второ, на работа, а първото на детска градина, ходеше и у тях, в тяхното легло. Язък че имаш две деца, не знам на какво ще ги научиш.

Общи условия

Активация на акаунт