Приятелство ли е или има нещо повече

• 9 189
  • 212
  •   4
Отговори
# 195
Да, тя само е искала да пият кафе на райбер, нищо повече. Естествено, че той е виновният за всичко, а тя горката изобщо нищо не е искала.
Да аз не исках казах няколко пъти че съм на работа и имам много работа  но не спря да казва Ти каква приятелка си искам да те видя... Аз не виждам каква мине вината.. Отидох седнах на другия край на дивана говорихме си общи неща за бебето.. Ии исках да си ходя след 1 час..

Боже Господи!

Не ти ли мина през ум да му кажеш, че би трябвало да е в родилното, или пред родилното, а не да отидеш да се затваряш с него в къщи и да говориш с него за тяхното бебе...

Честно, вече подозирам някакви дефицити.

# 196
Да, тя само е искала да пият кафе на райбер, нищо повече. Естествено, че той е виновният за всичко, а тя горката изобщо нищо не е искала.
Да аз не исках казах няколко пъти че съм на работа и имам много работа  но не спря да казва Ти каква приятелка си искам да те видя... Аз не виждам каква мине вината.. Отидох седнах на другия край на дивана говорихме си общи неща за бебето.. Ии исках да си ходя след 1 час..

Боже Господи!

Не ти ли мина през ум да му кажеш, че би трябвало да е в родилното, или пред родилното, а не да отидеш да се затваряш с него в къщи и да говориш с него за тяхното бебе...

Честно, вече подозирам някакви дефицити.
Казах му да.... Казах му върви да я видиш но той не изглеждаше мн щастлив... Направи ми впечатление и дори му казах.. Думите ми бяха (Не изглеждаш много ентусиазиран усмихни се малко

# 197
Дефицити, или някакви психически отклонения, аз поне така мисля. Като онази другата, за която писах в предния пост.

# 198
А пита ли го защо е с жена си като нито от нея, нито от бебето е ентусиазиран?
Е@аси мазохистите има.

# 199
Дали са мазохисти, или просто деградирали типове...

# 200
Е защо я нападате нея толкова? Ми очевидно мъжът е главният тук, той напира, а тя уж се дърпа, ама отива и остава. Той е виновния и той е забъркал цялата тая каша понеже след като съвсем явно има чувства към авторката отива и прави бебе на друга.
Развитието ми е ясно какво ще е, по един или друг начин, но лошото е, че са набъркали и други хора покрай себе си

# 201
Толкова ясно е имал чувства, че за толкова години поне веднъж не се е осмелил да я укачи...

# 202
Заради ремаркета е. Работата е хем боли, хем сърби тук.

# 203
  • София
Е защо я нападате нея толкова? Ми очевидно мъжът е главният тук, той напира, а тя уж се дърпа, ама отива и остава. Той е виновния и той е забъркал цялата тая каша понеже след като съвсем явно има чувства към авторката отива и прави бебе на друга.
Развитието ми е ясно какво ще е, по един или друг начин, но лошото е, че са набъркали и други хора покрай себе си
Мен лично въпросът с вината в повечето ситуации не ме занимава. Авторката пита, тя има проблем, обясняваме и какво може да направи. Тя да не е невменяема, че друг да и е виновен? Да мисли с главата си и да постъпва в свой интерес. В случая се излага жестоко и се набутва в история с мъж, който е мъж явно само по документи.

# 204
Да наричаш деца “ремаркета” е меко казано гнусно.

# 205
  • София
Какви чувства, rf22, откъде го измисли това Grinning Недей ѝ пали фитила, че ей сега ще примре от кеф, че тя е обичаната, и ще откара още 30 години на крайчеца на леглото. Никакви чувства няма, обикновен измекяр. Иска да я бодне за постоянна любовница, ама го е страх, че ще му висне на врата с двете си деца, това е. Василиса го написа по-горе кратко и ясно.

# 206
Абе да зае***ш току що родилата ти жена и да се гушкаш с приятелката няма да е само за едното е***не, поне лично мое ( мъжко) мнение. Не стават по тоя начин нещата, да ти се роди дете последното нещо,за което ще се сети бащата в тоя момент е да търси нещо лесно за бодване. Дори да е най големият кръшкач.
Който не му харесват изразните ми средства нека подминава, коментарите ги знам, не е нужно да разводняваме и тази тема с тва къв съм аз

# 207
Абе да зае***ш току що родилата ти жена и да се гушкаш с приятелката няма да е само за едното е***не, поне лично мое ( мъжко) мнение. Не стават по тоя начин нещата, да ти се роди дете последното нещо,за което ще се сети бащата в тоя момент е да търси нещо лесно за бодване. Дори да е най големият кръшкач.
Който не му харесват изразните ми средства нека подминава, коментарите ги знам, не е нужно да разводняваме и тази тема с тва къв съм аз
той знае много добре че с мен няма как са стане това.. Не би се и пробвал знае че ще изгуби и приятелството ми

# 208
Няма как, но си лягаш с него в едно легло, оставяш го да те гушка, гали по косата, ама нямало да стане. Наистина, усещаш ли се как изглежда това отстрани?

# 209
  • Пловдив
То пък едно приятелство.....единият си тръгва одървен,  другия си остава подмокрен.

Есе!

Общи условия

Активация на акаунт