Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 804
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ааа това последното с чешмата съм го виждала, не знаех, че са серия. Супер са!

# 421
Някой пази ли семплера "Пандемик" на Лонг Дог? Беше пуснат от дизайнерката безплатно и го изтеглих, но не го намирам в компютъра си сега. Или ако е останал някъде за теглене?

# 422
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой пази ли семплера "Пандемик" на Лонг Дог? Беше пуснат от дизайнерката безплатно и го изтеглих, но не го намирам в компютъра си сега. Или ако е останал някъде за теглене?

беше безплатен за кратко. сега пак се продава.
попаднах на тази китайка Simple Smile - не съм сигурна дали изпълнението ми харесва или не

https://ameblo.jp/mietiku2/image-12630794925-14833098881.html

# 423
Аз чак сега видях, че съм сбъркала името на семплера. Затова и го нямам "Пандемик" - нещо не ми грабва окото и просто съм го затрила.
Всъщност търсех един, който се казва "Новото нормално"  Grinning  Психиатрия.
Скрит текст:
Ама за 17 паунда ще се въздържа и ще си карам на купените комплектовки  Simple Smile

# 424
новото нормално много ми харесва Simple Smile Simple SmileSimple Smile но не в тези цветове.

вчера попаднах на това и познайте за кого се сетих Wink

# 425
  • Бургас
новото нормално много ми харесва Simple Smile Simple SmileSimple Smile но не в тези цветове.

вчера попаднах на това и познайте за кого се сетих Wink

За Динков Grinning

# 426
дааааа. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
много ми липсвате всички.

# 427
  • sof
Tsve Ty, случайно имам руски пренабор, вж на лични. По психиатричния въпрос, бих споделила, че го замислям на Edinburgh antique Green/626 с DMC4508.
Pandemic го теглих тогава, помня, че и тук публикувах, ако го искаш повторно, на разположение е, още не съм му взела мярката, че е респектиращо голям, макар да знам, пак случайно, че най-невинно разполагам с подходящ за него размер парче лен (в ментов цвят).
Благодаря много от сърце на всички! Гледам, че е неделя всъщност и съм изтървала четвъртъка, ама то и от празници се замаях вече, пък и не остава време за шиене от празнуване и, с извинение, преяждане.
St. Dobri, японка е, по-луда е от всички нас заедно (следя я) ... обаждай се.
Скрит текст:

# 428
динковче, няма да казвам какво търся аз, че или ще ме тупнеш по канчето или ще ми го намериш и тогава трябва да го почна. Simple Smile Simple Smile
имаше една приказка.
"имало човек с мечта.
изпълнил я.
 и сега е човек без мечти. "
Wink

# 429
Еха, интересна комбинация, Динков. Аз съм в една група на лонг дог фенове, много цветови варианти има, май всеки втори го е шил, и сега се чудя кой ми харесва повече. Но на зелена основа няма  Simple Smile

# 430
какво пък. ще се пожаля. Simple Smile
това съм си харесала, схемата е правена е по поръчка и не се продава.
единственият ми шанс е да го "открадна", но от никъде не се показва.

сега отивам да се срамувам в ъгъла.

# 431
уж не ми дава да пиша Simple Smile Simple Smile и да ви покажа какво ми излезе в пинтереста Simple Smile

запознайте се с "Локумчето" Simple Smile Simple Smile Simple Smile харесва ми

https://gallery.ru/watch?ph=b2ib-hbYEi

# 432
"Локумчето е чудесно! Ама не виждам на толкова ситна панама.Как ли ще стане на 16 каунт? Ако някой е правил нещо такова,да показва.

# 433
Добри и Динков, разсмяхте ме. Едната с "Локумчето", другата с "невинното притежание на парче бледозелен лен". А сега да покажа.
Преди:

Сега:

# 434
И аз малко ших (вярно, че без пари комплектовката, но много лошо качество конци, по-лошо отколкото на комплектовките от али експрес)
От
Скрит текст:
До

Общи условия

Активация на акаунт