Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Морски кът, водни кончета и всякакви цветя и пейзажи харесах. Браво на всички!
Calli, много интересни!

От мен нещо завършено и разни чак сега оформени:

Скрит текст:

# 436
Бяло цвете,възглавничките са страхотни! Особено  ми харесаха къщичките.От къде са? Ако имаш схема и легенда ще съм много благодарна.

# 437
Ехааа страхотни неща, възглавничките са супер. Ноо двойката папагали най ми легна на сърце чудни Simple Smile

# 438
  • Бургас
Добри и Динков, разсмяхте ме. Едната с "Локумчето", другата с "невинното притежание на парче бледозелен лен". А сега да покажа.
Преди:

Сега:

Оленка не мога да не те похваля, страхотен напредък. Харесва ми и цветово....невероятен е....Браво...показвай честичко Heart Eyes

# 439
Тихерула, моля за помощ ❤️
Поръчах и платих през Etsy схемата на Jackie Beau, но не получих опция за изтеглянето и. Как се процедира в такива случаи?
Приемам помощ и от другите момичета 🙂

# 440
Тихерула, моля за помощ ❤️
Поръчах и платих през Etsy схемата на Jackie Beau, но не получих опция за изтеглянето и. Как се процедира в такива случаи?
В самият ти имейл ли я търси? Там има линк по принцип за изтегляне.
Аз само да се обадя като Черна станция. Simple Smile
Всичко де що е свързано с хоби е захвърляно в ъгъла....
Ще покажа може би тези дни още една фигурка и ще го изоставя.
На работа две седмици не мога да си вдигна главата от платки. Очертават се още две такива. Не ми се шие като се прибера.

# 441
Сърдечно благодаря Хексилина❤️❤️
Намерих я в спама😆С питане до Цариград се стига.
Пожелавам да намериш време и желание за шиене. И аз сега с бебо не мога, но не ми пречи да си купувам схеми за после😒😁😂

# 442
Тихерула, моля за помощ ❤

Vi_To - да добавя, че ако не можеш да си намериш имейла по някаква причина, като влезеш в Еци акаунта си и отидеш “моите файлове” или предишни поръчки, линковете са си там и може да си ги сваляш/отваряш, когато е необходимо.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 04:30 от Calli

# 443
Ще го имам предвид за вбъдеще. Благодаря Calli ❤️

# 444
  • sof
Страшно красиви неща показвате и много ме радват, и сега участвам в четвъртъка с един семплер, дето сигурно вече ви е досаден, ама пък абсолютната му безмисленост ме разтоварва:

Mei Mei, това е 36ct лен, т.е. 18 ако е аида, и не ме затруднява никак, какво да му е сложно, ших един малък преди на 40ct, там вече бях с очилата през цялото време, ама пък доста изискано стана.

Добри, „локумчето“ го Загледах да ти кажа, то е мъничко и може да стане набързичко, мммм...

# 445
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Vade retro satana! Simple Smile
отварям темата със затворени очи, иначе съм се изкушила отвсякъде. Simple Smile

# 446
И аз да намина четвъртъчно

dinkov2 признавам не съм любител на семплери, но този ми харесва а и щом те разтоварва, това е най-важното

# 447
И аз се включвам отново с едно етапче. Не знам какво ме прихвана, но за три дни напрвднах доста.

# 448
Аз реших да декорирам ленени салфетки с бродерия - нещо практично, което ще се ползва. Това са инициалите на нашето семейство. Имам още 8 салфетки, на тях ще избродирам цветя и ще ги ползваме за гости Simple Smile

Исках инициалите да супер семпли и не натруфени, и ми харесва как се получиха:

# 449
  • София
dinkov2 най-хубавото е че се разтоварваш, нали затова ни е хобито. Аз следя с интерес, не че много харесвам семплери, а защото много ми харесва как със всяко показване са се появили все повече елементи, просто ми е като анимирана приказка. Hug
mibobo то селцето вече почти изцяло се е появило. Heart Eyes
Лютиче 2.0 нещо съм пропуснала, какво трябва да се получи? Но добър напредък за три дни, все така да продължаваш:smile:
Calliчудна идея и прекрасно изпълнение Hug

Аз не успях четвъртъчно, но петъчно ще покажа две вече готови.
Това вече е подарено

Това е топло, топло даже не е изпрано още

И започнах едно ново, което бързо трябва да завърша, че е за сватба, но още съм доникъде и ще покажа другата седмица. Двата други проекта напредват по малко, но забравям да снимам.
Хубав уикенд на всички и както го дават валежно май ще имаме повече време за боцкане. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт