Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 409
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Всички ли са получили служебни бележки? Моята много учудено ме погледна като я попитах къде е нейната.

# 496
Ами те едни бележки даваха преди почти два месеца при нас, на родителската обясняваха, че трябва да я пазим като очите си. Нали тази белвжка на която пише какви матури ще държи?

# 497
  • София
Ами те едни бележки даваха преди почти два месеца при нас, на родителската обясняваха, че трябва да я пазим като очите си. Нали тази белвжка на която пише какви матури ще държи?
Не сме имали въобще родителска, освен да обърна всичко вкъщи. Толкава да сме изкуфяли и двете.....

# 498
При нас родителската беше онлайн. Обясняваха надълго и широко и попълни какви марури ще държи, бяха дистанционно на ротационен още, защото слиза да я занесе в срок, после е ходил да си ги потвърди и после са дали бележката, той също я донесе и минаха две-три седмици и като почна да я търси, притеснен че я е загубил, обаче като я донесе каза, че е важна и къде да я вдигнем и аз знаех къде е оставена и му я показах, та се успокои. Сигурно е забравило момичето, добре че стана на въпрос, има време да иска дубликат.

# 499
  • София
Интересно, още преди близо два месеца ли е  било ясно разпределението кой къде ще държи съответната матура. Не ми се вярва РУО да са били толкова добре организирани...

# 500
Не, не разпределението, а какви марури ще държи. Аз от сина ми разбрах, че разпределението ще стане късно, преди матурите едва ли не, онзи ден имаха родителска нашите.

# 501
  • София
Не, не разпределението, а какви марури ще държи. Аз от сина ми разбрах, че разпределението ще стане късно, преди матурите едва ли не, онзи ден имаха родителска нашите.
Аха, но именно  бележката с разпределението е важната, понеже с нея пускат в съответното училище. Simple Smile

# 502
Да, да, но след родителската синът ми каза мамо, явно училищата ще станат ясни ден преди матурите, казаха ни да не планираме нищо и да сме на линия за бележките. Бяхме говорили с него предварително да види маршрута, та даже ако трябва и до училището да отиде.

Извинявам се, че внесох смут с тия бележки, но прочвтох само последното мнвние и на сънено се включих 🥴

# 503
  • sofia
Йованка, нищо не са давали още, споко Simple Smile))

# 504
И при нас не са дали още.

# 505
  • София
Йованка, нищо не са давали още, споко Simple Smile))

GrinGrinGrin Значи не съм изперкала. Благодаря! Grin

# 506
  • София
И аз сега чувам за бележки... Трябва да попитам, но тя си знае, че аз за такива неща не се грижа.

# 507
  • sofia
Няма как да не ги информират. Това е разпределението в кои училища ще държиш матурите.
Мен ме вълнува  до толкова къде точно да го закарам в съответния ден.

# 508
И при нас още не са давали вторите бележки с разпределението. Само първите с това какви матури ще се държат.

# 509
Моят син не знаеше, че трябва да носи черен химикал за матурите. Не трябва ли в училище да ги запознаят и инструктират за начина на протичане?
Моля да споделите къде могат да се прочетат инструкциите?

Общи условия

Активация на акаунт