Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 870
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
По принцип може да правиш всичко на телефона, докато провеждаш разговор, като знаеш, че си жокер е добре да го изтренираш преди това.

# 196
Въпроса за Терминатора можеше да стане и по сложен ако бяха включили репликата от първия филм Simple Smile

# 197
уф, аз си мислех, че ХП масово е четен Simple Smile
е нищо де, нема драми Simple Smile))
Това последното го прочетох като ''нямам думи'' Grinning Joy  

И аз така мислих, че всеки е чел Хари Потър, както и за Game of thrones и Squid game, но точно в Стани богат разбрахме и за трите, че не е така.... или дори да не е чел и да знае в детайли, то поне мислих, че всеки знае най-известните неща, защото са много известни.

# 198
По принцип може да правиш всичко на телефона, докато провеждаш разговор, като знаеш, че си жокер е добре да го изтренираш преди това.
Жокерът нищо не може да направи,ако не гледа предаването.

# 199
уф, аз си мислех, че ХП масово е четен Simple Smile
е нищо де, нема драми Simple Smile))
Това последното го прочетох като ''нямам думи'' Grinning Joy  

И аз така мислих, че всеки е чел Хари Потър, както и за Game of thrones и Squid game, но точно в Стани богат разбрахме и за трите, че не е така.... или дори да не е чел и да знае в детайли, то поне мислих, че всеки знае най-известните неща, защото са много известни.

Е как ще са известни неща, ако не ги гледаш? Моите предпочитания тотално изключват и трите изброени. За Squid Games знаех въпроса, защото търсих за какво става въпрос и дали да го гледаме понеже нашумя. За другите няма и какво да търся, знам само основната идея и че не ми допада, на Game of Trones заспахме с мъжа ми на първи епизод, оттам нататък оставам тотално неинформирана след като не са ми в полезрението Grinning

# 200
Няма как да гледа предаването, което е записано дни или седмици преди излъчването. Ако осмисли питането по телефона и знае отговора, или може много бързо да намери нужната информация в мрежата, не е проблем да отговори. Но за да се случи това, трябва питащият да формулира въпроса така, че да е кратък и да подсказва критериите за търсене, което почти никой не прави.
Подкрепям Бадемчето - изобщо не ме интересуват подобни неща за четене и гледане.
Някой се чудеше как може да не съм обърнала внимание на Хари Потър. Извинявайте, но за пръв път прочетох Кон Тики в първи клас (някой може ли да отговори какво е това без справка в мрежата?). Как си представяте на 40+ да чета приказки за магьосници? Хартиените книги, които купувам и чета, ще са абсолютно безинтересни за 90% дори от хората в темата.
Така че не може да се прави обобщение - всеки човек има различни интереси.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 21:02 от Недоволна

# 201
  • Велико Търново
Т.е. за жокерите специално се организира една директна връзка, за да могат да гледат ли?

Недоволна го е написала - точно формулировката при четенето е най-важната. Както и преценката дали даден въпрос е подходящ за този жокер или не. Даже не знам защо гледането на предаването въобще се спряга като фактор.

# 202
Almond12, Това, че нещо не ви харесва не означава, че не е масово известно.

# 203
Аз разбирам думите на deaf като "Ако човекът/жокерът/ не е гледал предавенто и се моткаляви с отговора.

Flushed За Хари Потър и аз не знаех отговора, преди 100 години съм гледала поне 2 серии и чела част от книгата, но определено НЕ е моето и нямам спомени никакви. За Game of Trones съм виждала само картинки и снимки Wink , това пък  Squid Games го научих покрай играта, за него дори и снимка не съм видяла Wink
За сметка на това пък за Венера си знаех отговора... разни хора, разни знания/незнания.

# 204
Едва ли някой не е чувал тези сериали, но не мога да се съглася, че масово се знаят детайли за тях. Това  ми звучи като всеки да се интересува от футбол, ама не просто да е чувал отборите ами да са му известни и подробности понеже са популярни в спортния свят. Иначе на този въпрос наистина можеше и логически евентуално да се подходи към отговорите.

# 205
Да де, нали и аз това написах, дори да не е чел и да знае в детайли, то най-известните неща покрай тях. Въпросите засега по тези книги/сериали са били много общи, а не в детайли.

# 206
  • Далечният изток
Хаха, и за мен и най-общите и известни неща са енигма. Нито съм чела, нито гледала ХП, нито съм се интересувала. Само се чудя това въпрос от обща култура ли е?

# 207
Да де, нали и аз това написах, дори да не е чел и да знае в детайли, то най-известните неща покрай тях. Въпросите засега по тези книги/сериали са били много общи, а не в детайли.
Какво значи много общи? Извинявай, но единият сериал дори и не го бях чувала! Ако аз тръгна да пиша тука въпроси, които за мене са елементарни, ако някой знае отговора, ще е абсолютно малцинство.
Задавам два примерни въпроса на много актуална в момента тематика:
1. Общият (едва ли не да се разпознае по логика според някои) : В кой спорт се състезава Марте Олсбу Ройзеланд?
2. Конкретният - колко медала до сега спечели тя на олимпиадата в Пекин?
Мога да формулирам много подобни въпроси в най-различни области, на които много малко хора ще могат да отговорят.
Всеки се интересува от различни неща в зависимост от интересите и предпочитанията си.

# 208
Не знам за ХП как може логически да се стигне до отговора. Ето аз знам някои основни неща и знаех, че със сигурност отговорът не е Уизли, даже знам, че лорд Волдеморт е лош, но не успях да реша между А, В и D. По принцип клонях към В, защото "орден" ми звучи положително, D не ми изглеждаше много потърска дума, но все пак не бях особено сигурна, че да бих играла..

# 209
Ами точно, че е лош и "Смъртожадните" звучат да са като от лошите, то голяма логика де, ама пак е нещо Joy

Общи условия

Активация на акаунт