Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Зависи, тях само доктор Стаменов ги разчита
Здравейте, момичета. Колко време се чака за резултати от имунологична и имплатационна биопсия?

# 451
Здравейте, момичета. Колко време се чака за резултати от имунологична и имплатационна биопсия?
Моите за 4 дни излезнаха. Правих ги по време на стимулацията и ги коментирахме реално на един от прегледите в рамките на седмица.

# 452
Аз все още не знам какво предстои, но моля стиснете едно палче за "новия сезон" и новите идеи. Издърпаха ми първичния преглед и ме лови нервата заради срещата във вторник. 4 месеца почивка добре ми се отразиха след втори аборт.

# 453
  • София
Момичета, моля за съвет: има ли нещо, което мога да направя, за да си помогна при положение, че на преглед на 3-ти ден от цикъла се видяха два задържани фоликула (във всеки яйчника по един)? Имам предписан Регулон, досега не съм пила противозачатъчни, защото целта ни от 2018 г. насам е именно бебе.... Което обаче все не идва. 😥 Предистория: по мъжки фактор, второ ин-витро ми е това, имах една загубена бременност през 2020 г. с близнаци, после и едно кухо яйце и въобще... 😰 Надеждата ми е, че имаме замразени душички все още, но много ме е страх, че все нещо става и все не стигаме до ЗЕТ.... Моля ви кажете знаете ли зс някакви упражнения, билки или процедури, които да ми помогнат да се отърва от тия задържани фоликули... 🙏🙏🙏 Благодаря и успех на всички борещи се за своите мечти!!! ❤️

# 454
Здравейте, имам изписан естроферм, но го няма по аптеките, знаете ли къде го има?

# 455
Здравейте, имам изписан естроферм, но го няма по аптеките, знаете ли къде го има?
Здравейте, от София ли сте?
Аз си го взимам от аптека Добрев в Младост 1, бл. 124 вх Б

# 456
Ако сте от София има го в аптеки Ремедиум и Софармаси /но с рецепта/ , а със сигурност и в аптеката на болницата.

# 457
Момичета идвам, за да вдъхна надежда. След първа инсеминация имаме успех. Днес за първи път видях двете чертички. След две години опити… Потвърди го и кръвния тест. Дано всичко е наред. Нямам търпение за прегледа вече. И пожелавам на всяка от вас да сбъдне тази мечта и види двете чертички. ♥

# 458
Ако сте от София има го в аптеки Ремедиум и Софармаси /но с рецепта/ , а със сигурност и в аптеката на болницата.
Благодаря ви. В болницата нямаше налично, но след обиколка на 9 аптеки го намерих. Blush

# 459
  • София
Преди 10на дена и аз търсих Естрофем, в аптеката на Надежда нямаше, проверих в една Медея близо до вкъщи и ме насочиха към друга в която бяха останали 4 кутии, обаче докато проверяваха видяха, че се е появил в склада им, та си мислех, че вече е наличен.

# 460
Момичета, някой скоро правил ли е биопсия? За колко време излизат резултатите? Преди св чакаше 2 месеца, сега оак ли е така?

# 461
Някой гледа ли на страницата на Надежда разговора между доктор Стаменов и доктор Цветков?

# 462
Някой гледа ли на страницата на Надежда разговора между доктор Стаменов и доктор Цветков?
Къде го намираш? Аз не го виждам. Моля те дай линк.

# 463
https://www.facebook.com/mbalnadezhda/videos/318468087093714/

# 464
https://www.facebook.com/mbalnadezhda/videos/318468087093714/

Много благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт