Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравей,

Много се радвам за вас, аз също съм при доктор Тихомирова, все още нямам трансфер сега този месец ще правим втора пункция, надявам се и аз скоро да се похваля, може ли да споделите вашия опит с докторката, също така ит кой път забременяхте, как протече при вас инвитрото и всички подробности.
Ние сме със смесен фактор: аз с изчерпан резерв, а ММ с влошена морфология и способност да се закрепят към яйцеклетката-зона пелуцида. По нейна препоръка сме на инвитро на естествен цикъл с ИКСИ. Ще се радвам да споделите вашия опит, малко да се успокоя и да ми вдъхнете кураж. Защото първата пункция изглежда са извадили яйцето твърде късно и беше блокирала за оплождане.

Здравейте момичета, имам един странен може би въпрос. Бремнна съм в 11г. с+5 след инвитро при доктор Тихомирова. Веднага след трансфера ми изписа Фраксипарин 0.4 мл който да слагам всеки ден. Нямам назначавани излседвания за тромбофилия и доказан проблем. На 17.05 имам час за БХС при доктор Михова . Въпроса ми е, ако си направя изледването за тромбофилия в рамус и представя на доктор Михова резултата дали ще го приязнаят, т. к. няма да е от Надежда. Разликата в цената е доста голяма между двете лаборатории. Благодаря предварително.

# 526
Здравей,

Много се радвам за вас, аз също съм при доктор Тихомирова, все още нямам трансфер сега този месец ще правим втора пункция, надявам се и аз скоро да се похваля, може ли да споделите вашия опит с докторката, също така ит кой път забременяхте, как протече при вас инвитрото и всички подробности.
Ние сме със смесен фактор: аз с изчерпан резерв, а ММ с влошена морфология и способност да се закрепят към яйцеклетката-зона пелуцида. По нейна препоръка сме на инвитро на естествен цикъл с ИКСИ. Ще се радвам да споделите вашия опит, малко да се успокоя и да ми вдъхнете кураж. Защото първата пункция изглежда са извадили яйцето твърде късно и беше блокирала за оплождане.

Здравейте момичета, имам един странен може би въпрос. Бремнна съм в 11г. с+5 след инвитро при доктор Тихомирова. Веднага след трансфера ми изписа Фраксипарин 0.4 мл който да слагам всеки ден. Нямам назначавани излседвания за тромбофилия и доказан проблем. На 17.05 имам час за БХС при доктор Михова . Въпроса ми е, ако си направя изледването за тромбофилия в рамус и представя на доктор Михова резултата дали ще го приязнаят, т. к. няма да е от Надежда. Разликата в цената е доста голяма между двете лаборатории. Благодаря предварително.

Здравейте ☺️
При нас проблем излезна само при ММ с 4 % морфология и след зона тест много нисък % способност за прикрепяне на сперматозиодите към яйцеклетката. Заключението след зона тест беше 6% шанс за успех след ИКСИ, ако не се  приложи зона селекция. Бяхме меко казано в шок. Първия ни опит беше февруари изцяло на естествен цикъл, върнахме едно 3 дневно ембрионче-неуспешен. На прегледа след това докторката ми предложи да изчакаме месец два и да пуснем още една спермограма, ако можем да кандидатстваме по фонда или да направим отново опит на ЕЦ като този път изчакаме до 5 ден ембрриона. Така и направихме. Получи се страхотен бластоцист, който расте в мен в момента и се надявам всичко да е наред до край.
Надявам се да съм ти помогнала поне малко, ако имаш още въпроси може на лично, за да не товарим темата. Пожелавам ти много успех и скоро да се похвалиш с положителен резултат ☺️

# 527
Момичета, имам останал прогестан 50 и прогестан декс 25. Ако някой има нужда, нека ми пише.

Писах ви

# 528
Момичета и аз да споделя все пак как мина прегледа при д-р Чапанова. Личи и, че е добър специалист, но не е моя човек. Говоро ми ми остро през цялото време, не поглвдна много важни и скорошни изследвания, въпреки че няколко пъти и ги подадох, ядоса се, че съм пациент на клиника Сигридов и ме пита защо въобще съм на преглед в Надежда, въобще не ни попита за историята ни, почти нищо не казани почти нищо не попита, ще спестя останалото, но си тръгнах напрегната и натоваренанот нейния кабинет, вместо спокойна и щастлива, както от докторите в МЦ Сигридов. Обвинявай се, че не съм и разказала историята ни, за да разбере, защото остана с впечатление, че ние просто ей така си ходим по доктори. А всъщност д-р Ковачев ни насочи към някакъв вид процедури и за това отидохме в Надежда, но д-р Чапанова беше разочарована, че не сме отишли там от самото начало на нашите проблеми, че сме пуснали една камара изслвдвания в не тяхната болница и като цяло, нещо не се разбрахме. Въпреки, че отидох с огромно желание и надежда да си паснем и да продължим заедно ит тук нататък, когато излязохме от кабинета прецених, че няма това да е моето място, защото искам да съм спокойна с доктора си и да се чувствам добре. Пожелавам ви на всички, да попаднете на вашите си хора и резултатите да са сладки малки бебоци, ако може още от първата процедура ❤️

# 529
Здравейте биопсиите/ имунологична и микробиогична/ в кабинета на лекаря ли се извършват или в др.зала и в приложението/сайта излиза ли информация че е биопсия или е като стандартно записан час?

# 530
Здравейте отново, знаете ли каква е процедурата по прехвърляне при друг лекар в Надежда. Много бих искала да се прехвърля при др Стаменов но не знам дали е възможно. Благодаря много.

# 531
Здравейте биопсиите/ имунологична и микробиогична/ в кабинета на лекаря ли се извършват или в др.зала и в приложението/сайта излиза ли информация че е биопсия или е като стандартно записан час?
Да в кабинета на лекаря се правят,реално отнема да кажем минута повече от нормалния преглед , в приложението излиза просто като час

# 532
BilliG, аз се прехвърлих миналата година, макар, че не това ми беше целта. Исках второ мнение, от Стаменов, след три мисед-а. Питах два пъти на Регистратура и ми казаха, че Цветков трябвало да ме прехвърли. Третия път, попаднах на по-дълго годишен служител. Обясних й, че забременявам, но спират в ранна седмица и затова искам да чуя мнението, на д-р Стаменов. Тя каза, че ще предаде на координатора. След месец ми звъннаха и ми дадоха час. Това стана февруари, а часа ми беше за края на юли, чаках малко повече от 5 месеца.

# 533
Да в кабинета на лекаря се правят,реално отнема да кажем минута повече от нормалния преглед , в приложението излиза просто като час

Благодаря!

# 534
Здравейте и запис в новата тема,
дали някой знае тази година кога и как ще почиват репродуктивните специалисти? По-специално ме интересува д-р Персенска, понеже трябва да започнем опит и да знам как да нагласям нещата.

# 535
Здравейте момичета,

от четвъртък най-вероятно ще съм на прогестеронови инжекции, та искам да попитам тези от вас, които също са били, колко горе долу са като цена, има ли проблем с намирането им (по-конкретно в болничната аптека дали ги има) и сами ли си ги слагате? Simple Smile

# 536
Здравейте момичета,

от четвъртък най-вероятно ще съм на прогестеронови инжекции, та искам да попитам тези от вас, които също са били, колко горе долу са като цена, има ли проблем с намирането им (по-конкретно в болничната аптека дали ги има) и сами ли си ги слагате? Simple Smile

Началото на миналия месец имаха само Еугест мускулни , доста скъпи около 20-30 лв инж. Посъветваха ме да си намеряза следващ опит от Турция,Гърция....

# 537
Аз слагах прогестерон депо. Взимах го от Сърбия, в БГ го няма. Ходих за всяка инжекция до манипулационната, така и не се научих да си ги бия сама. А и точно тези се бият мускулно в дупето, та е трудно сам.
Здравейте момичета,

# 538
Аз бях на пролутекс, миналата есен имаха в болницата,но бяха скъпички.. Тази година бяха почнали да внасят сами уж пролутекс,но явно пак има дупки и не винаги има. Поръчвала съм от Турция пролутекс или прогестан декс и двете са подкожни и си ги слагах сама...
Здравейте момичета,

# 539
Пролутекс мой познат ми взимаше от Гърция. Все още имам 2 останали кутийки.
Аз бях на пролутекс, миналата есен имаха в болницата,но бяха скъпички.. Тази година бяха почнали да внасят сами уж пролутекс,но явно пак има дупки и не винаги има. Поръчвала съм от Турция пролутекс или прогестан декс и двете са подкожни и си ги слагах сама...
Здравейте момичета,

Общи условия

Активация на акаунт