Магазин Sinsay - тема 3

• 51 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
Някоя от вас да е поръчвала това яке? Как ви се струва? https://www.sinsay.com/bg/bg/6561j-82x/kurtka-k-si
И се чудя какво ще рече "Eco aware"?
Аз, аз!! След като получих в черно побързах да си поръчам и в кафяво. Леки, меки, разкошна кройка и моделче! Дртайлите с копчетата са супер. Аз нося Л на ризи, от това яке един номер по-голямо ми става, т.е. ХЛ си купих и препоръчвам за Л.
Ако пуснат и в други цветове, пак ще съм мераклийка. Червенко, светлосиньо... Изкупувам го! Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 20:30 от amy_nka

# 301
  • Сливен
Правилно ли те разбирам,че е умалено и да се поръчва номер отгоре.А колко е дебело?

# 302
Тънко е, лекичко е. За мен е умалено, щом не мога да си кръстосам ръцете в прегръдка и да ги разтегна назад спокойно, без да опъвам ръкавите. Но сигурно ще зависи и от бюста и от обиколката на всеки. Леко вталено е, не е прав модел. Нося Л ризи и палта. От това яке ХЛ ми е точно, Л ми опъва.

# 303
Здравейте,
Някоя от вас да е поръчвала това яке? Как ви се струва? https://www.sinsay.com/bg/bg/6561j-82x/kurtka-k-si
И се чудя какво ще рече "Eco aware"?
Аз, аз!! След като получих в черно побързах да си поръчам и в кафяво. Леки, меки, разкошна кройка и моделче! Дртайлите с копчетата са супер. Аз нося Л на ризи, от това яке един номер по-голямо ми става, т.е. ХЛ си купих и препоръчвам за Л.
Ако пуснат и в други цветове, пак ще съм мераклийка. Червенко, светлосиньо... Изкупувам го! Simple Smile

Цвета като на снимката ли е? Аз съм М, но ръкавите ми идват къси доста често и се принуждавам да си взема L. Сега се чудя вече дали ще уцели размера Thinking

# 304
Цветът е идентичен като на снимката - мляко с какао или кафе с мляко... Приятно кафяво е. Sweat Smile На мен ръкавите са ми добре, покриват ми китките. Дано сте уцелили с размерите...

# 305
Здравейте Simple Smile Харесала съм това яке за синът ми, който е висок 106см.и е на 4г и половина, дрехи носи 110см но за якето се чудя за 116см. Някоя от вас поръчвала ли е? Как е като размери?

# 306
Аз го поръчах, още не е дошло, ще пиша, когато дойде.

# 307
Аз взех на моя син 98 размер, той е на 2.4 години, висок е 95см. Идеално му е, и аз се чудих между 98 и 104,но взех 98, 104 сигурно щеше да му е голямо

# 308
Здравейте Simple Smile Харесала съм това яке за синът ми, който е висок 106см.и е на 4г и половина, дрехи носи 110см но за якето се чудя за 116см. Някоя от вас поръчвала ли е? Как е като размери?

И аз също поръчах подобно яке,но все още не е дошло.Висок е 104 и носи 110  и поръчах 110.Ще пиша 🙂

# 309
  • София
Моите впечатления са, че са съвсем малко умалени якетата - синът ми е 120 см в момента, изкара зимата с тяхно яке 128 и му беше точно, не голямо.
Иначе съм много доволна, това с динозаври беше. Миналата седмица го изхвърлих защото го отпра някъде, но като цяло много сполучливо излезе.
Напоследък съм редовна в сайта, за госпожица на година и половина и младеж на 6 има страхотни попадения. И аз намазвам покрай тях разбира се. Сега чакам една голяма поръчка от намалението с 20%, дънки и дънково яке си харесах и за децата доста неща.

# 310
Поръчах 110см пък каквото такова, поне връщането е безплатно. Последния път за 3 дни ми възстановиха парите. И аз се възползвах от тези 20% основно за децата + едни дънки за мен.

# 311
На мен пък последния път за 14 дни.

Някой връщал ли е в един кашон няколко пратки от различните магазини на ЛПП? Дали мога да върна поръчка от Кроп и Синсей в един кашон с един ваучер? Адреса на двата магазина във ваучерите им един и същ ли е?
Последно получих ваучер от Синсей с адрес Русе, бул. България 310, а преди това ваучерите бяха с адрес В. Търново.

# 312
Не знам дали може, но не виждам смисъл.
Всъщност, предполагам, че няма да може, защото в Спиди искат номера на поръчката като пояснение за товарителницата, т.е. дори и към един магазин да изпращаш, ако са две отделни поръчки, трябва да са в отделни пликове, защото всяка поръчка се обработва индивидуално.
Те ги получават на един адрес, но предполагам, че  различни служители отговарят за съответния магазин, тъй като са много, та няма смисъл да си усложняваш нещата.
Приготви си двете пратки в отделни пакети със съответните данни и си ги пусни в Спиди до съответните адреси.
Както много пъти се писа, ваучери не са необходими.

# 313
Здравейте, когато връщате нещо вие ли си го опаковате в плик/кутия или само го подготвяте, а от Спиди слагат в техните пликове?

# 314
Използвам опаковката, в която е била изпратена поръчката. Обикновено е кашонче.

Общи условия

Активация на акаунт