💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 209 901
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 2 925
Тцц, къде останаха обикновенните хора?
И тук каста, май изобщо го няма. Писна ми едни и същи мутри да гледам, провъзгласили се за "известни" 😬

# 2 926
Тъй като нямам инстаграм,за мен са неизвестни и двете двойки.Явно доста ще разчупят тази година с новости.

# 2 927
Ми те не само в Инстаграм изкачат, в тубата също. Не съм ги гледала, но съм добър физиономист. А както чуя инфлуенсър и ми се повръща вече!

# 2 928
И там не ровя 🤣.
Иначе имената са им специфични,щях да ги запомня ако ги бях срещала.Честно казано и аз не харесвам новата модерна професия,не разбирам и хората,които им плащат,но явно съм друго поколение вече.Ще видим какво са измислили,чакам ги с нетърпение,ще гледам на запис обаче и с малко закъснение.

# 2 929
И на мен са ми напълно непознати и двете представени двойки досега Grinning

# 2 930
  • Sunshine state
И аз не съм ги засичала, та за мен са нови лица.

# 2 931
  • До морето
Само Кристина знам. Доста пренавита ми е. Нещо като Мона Гочев, Веси Бонева и прочие уонаби звезди. Готови са почти на всичко за 5 минути екранно време, правят чудеса от храброст и пак ги знаят само широкия им кръг роднини.

# 2 932
И аз втората двойка не съм я чувала, но предвид, това което казвате, не ми се нрави, че ще са все мераклии за известност, които нищо искрено няма да покажат и въобще няма да хвана Вяра в никое от действията им, още по-малко в изрязаните кадри от игрите и скалъпените залози.
( Като говорим за пренавитост, по-пренавита от Михаела Маринова за мен няма. Дано и тя не е там, че не мога да я дишам. )

# 2 933
Сега гледах рекламата. Започва в петък.
От видеото се подразбира, че Краси и жена му ще са участници под прикритие, но другите не вярват. Емо ги представя като новите водещи. Виждат се доста от участниците, но на мен не са ми познати.

# 2 934
Радина и Петър Бръзицови, пътешественици, поне няма да ги е страх от много неща. Слушах едно интервю с тях, сигурно няма да съм им фенка. Поне са скачали с парашут, с бънджи, влизали с клетка с тигър (за снимка). Водолази и двамата. Но в предаването рядко има нещо в езеро или с плуване...

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 13:56 от Pepina_n3

# 2 935
Нещо не ми се връзва това с участниците под прикритие, а уж водещи.Нали има игри, номинации тогава какво ще се случва с тях🤔?

# 2 936
  • Велико Търново
И на мен така. Не съм гледала още промото, затова не мога да коментирам какво се подразбира от него и дали наистина е това. Сега при участието си в благотворителния мини сезон на Капките Краси Радков каза, че ще са водещи. Днес в Събуди се също говориха за това, бяха тримата - Краси, Станислава и Емо. Не знам дали е възможно да са участници под прикритие, пък да го играят водещи. Как ще участват в игрите и ако не участват, тогава къде отива равнопоставеността?

# 2 937
Краси ще играе Бай Брадъра.

# 2 938
  • Велико Търново
Преди малко видях въпросното промо. Разбрах обратното - че ще бъдат представени като участници, а всъщност няма да са.

# 2 939
  • SF
Първоначално ще ги представят като участници, след което ще има: Изненадаааа! Водещи ще бъдат!
(предолагам)

Общи условия

Активация на акаунт