💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 209 895
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 2 955
Започвам да се чудя кое да гледам на живо кое на запис 🤣 и кое ще отпада 🤭 Те станаха много предавания, бе 🤯
Кво е това "Опасно изкушение", а "Мрежа от лъжи"?

# 2 956
  • Sofia

Кво е това "Опасно изкушение", а "Мрежа от лъжи"?
Турски сериали.

# 2 957
Започвам да се чудя кое да гледам на живо кое на запис 🤣 и кое ще отпада 🤭 Те станаха много предавания, бе 🤯
Да ти дам идея и за 2 риалитита по ТЛС, та картинката да стане пълна? И сериала "Вина" по БНТ, та отиде коньо у реката... Всичко на запис с превъртане на рекламите.

# 2 958
🤣🤣🤣
Още не съм почнала българския филм с Захари Бахаров по БНТ. Мисля, че и "Вина" ми похвалиха, но и до там не съм стигнала.
И по ТЛС чат-пат гледам 2-3 предавания. Вещоманите и лудите с купоните 🤭 се сещам на първо време. Слушам и твоите предложения място има многооо на редицата на чакащите 😆

# 2 959
И аз съм любопитна какво има за гледане  по ТЛС,не съм го пускала от може би година, че по едно време попадах само на булки избиращи рокли

# 2 960
  • SF
Някой иска ли да пусне нова тема за довечера или аз да я направя?

# 2 961
Пусни нова, разбира се. И с някоя анкета Wink
И аз съм любопитна какво има за гледане  по ТЛС
Скрит текст:
Гледай в събота 21-01 ч., "90 дни до сватбата", от новите сезони. Това са само двойки... на пръв поглед като в "Един за друг", но единият от тях е американец/американка, другият е от чужбина и за да заживеят заедно в САЩ, трябва този, който е от чужбина да получи виза К1, т.нар. "годеническа виза", тоест... ако се оженят до 90 дни, ще получи зелената карта. Не всички двойки успяват да се оженят, някои се изпокарват по-рано. Обикновено, този/тази, който не е от САЩ идва от страна от третия свят, или от Източна Европа, или от Африка, или от Латинска Америка, имаше случай и с Филипините. Тънкият момент е дали любовта на чужденеца/чужденката е по-важна, или зелената карта. Тоест... да избяга от мизерията и да вземе американска виза. При някои хора стана ясно, че е второто. В събота и неделя следобед 15-19 ч. мисля, че повтарят стари сезони.
В сряда 22-23 ч. тръгва нов сезон "90 дни до сватбата: Великобритания". Там сигурно пак единият е британец, другият от по-бедна страна, но едва ли го има моментът с визата. Повторението ще е в събота 23-24 ч.
А вторник 22-23 ч. има някакво ново, тип Ергенът, но е с 8 жени на 8 мъже, като жените са 40+. Milf Manor се казва
Ето ти тема "90 дни", ето ти: "Канал TLC" (в която се обсъждат и други предавания като "Многоженецът", "Обичам мамино синче", "Любов в рая: Карибите", "Добре дошли в Платвил и др.)

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 11:07 от diziler

# 2 962
трябва да има нова тема. вече сме Сезон 4

На едно видео видях една игра- катерят се мацките по вертикална стъклена стена, визмат нещо и долу - влизат в басейнче, преминават го и дават  предмета на партнера. Естествено по бански. За мъжете ще е интересно да гледат.

# 2 963
В тази събота и неделя го гледах и аз този откъс. Едната девойка всеки път си наместваше горнището на банския, защото беше оскъдно.

# 2 964
Не съм гледала промотата,директно довечера ще се насладя.Не знам дали ще успея да го гледам цялото,по скоро не,но ще почна да видим.Чакам с нетърпение.

# 2 965
Гледате ли ? Nerd
Започват се пак традиционните игри с кола и навигация .Жената на Радков е красива ,ама и той  я ревнува .

# 2 966
  • София
Гледате ли?
Нямаше ли слухове, че Краси и жена му са разделени. Явно не е било вярно.

# 2 967
  • София
Гледам, но защо така лошо озвучаването. Доста силна музика, вместо да е фон, аз се напрягам да чуя какво казват героите.

# 2 968
Гледам,нещо не ми е смешен обаче Краси...Помня за някаква изневяра бях чела че са се разделили,явно са се събрали отново.
Емо е култов както винаги,страхотен стайлинг 😁

# 2 969
Харесва ли ви на Емо червения шлифер?

Общи условия

Активация на акаунт