💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 209 895
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 3 000
втора двойка каза 'оранжевата кола', на мен ми е червена

# 3 001
Ох, на силистренците нито една дума не мога да им разбера. На всичкото отгоре тая Габриела трака като кречетало, не млъква. Засега те не ми харесват изобщо, другите двойки досега са ми симпатични.
Как припадат глезлите, че колите били с ръчка. И какво от това?

# 3 002
Габче-Гадче ми харесва като обръщение Simple Smile

# 3 003
Много лошо озвучаване, в определени моменти въобще не разбирам какво говорят двойките. И миналата година беше така.

# 3 004
  • софия
До момента нито една двойка не ми е симпатична. Силистренци силно се напрягам, за да разбера какво говорят.

# 3 005
Инфлуенсърите били известни, а аз за първи път ги виждам и им чувам имената.
Хубави снимки имат наистина ще им потърся и канала в Ютюб.
Звука и мен нещо ме дразни😡 не ги чувам и разбирам, увеличавам, почнат рекламите -гърми 🤬

# 3 006
И аз съм без фаворити още.Тази вечер само 5 двойки ще са доколкото разбрах и Краси които ще се представят за шестата.Силистренци са ми яки лигльовци,разбирам им ама все тая.Нищо общо с Поли и Митко,те бяха по готини и нормални по мое мнение.

# 3 007
Надежда_Жалбата, или Докторшата. Ха ха. Пък мъжът и е готов за играта с кравата.
Най-добрият партньор куче лабрадор Simple Smile

# 3 008
Симеончо от Хасково много не е разговорлив , муден ,не го виждам в игрите  .Ама Надежда   дрънка за двама .

# 3 009
Какво работи Симеон, с някакви крави го гледах?

# 3 010
  • на село
Какво работи Симеон, с някакви крави го гледах?

Ветеринарен лекар.

# 3 011
Каква ще е ролята на Краси и съпруга след една нощ на шпиониране? Не вярвам да са водещи, нито участници. Може би като гости за малко?
Петър е много симпатичен, но май се прави на интересен нещо... Радина не ми харесва.
Както всяка година  започва с гърч на жените, а мъжете отстрани гледат.
След гледането на първата двойка на изпитанието и после ми доскучава. 😁
Емо на мен ми е клоун и като поведение и ауфити също.

# 3 012
Тези от Хасково май едни от първи ще си ходят.

# 3 013
За първи път чувам някой като каже че има дете ,следващата реплика да е " тя е най-известното бебе с еди колко си последователи". Сериозно ли това измислиха като най-важно да кажат за детето си ???
Засега последната двойка от Хасково и то най-вече жената ми стана симпатична, но и аз не вярвам да се задържат много

# 3 014
  • До сърцето...
Надежда (от Хасково) на визитката (и играта) и в къщата все едно бяха различни жени. Сви се нещо и замлъкна.

Общи условия

Активация на акаунт