💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 209 895
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Фео  значи грозен на испански, дано не му казват така.
Обичам да гледам визитките, от игрите с коли ми втръсна обаче.

# 3 016
  • Велико Търново
Много ми е позната, някой може ли да каже известно предаване където е била водеща ( ако има такова), защото в Гугъл не намирам. Благодаря!
Известно време беше водеща на "Полет над нощта". В някой от сериалите играеше журналистка, не съм сигурна дали не беше в "Откраднат живот".

# 3 017
Изненада ме жената на Радков, симпатична ми е , имах друго усещане за нея.
Най-неприятни са ми плевенчани и тоз младеж от Люлин.
Хасковската двойка ми е най-симпатична.

# 3 018
  • София
Всяка година има поне една, която е изкупила Алесса, този път е Радина, тя други марки явно не признава.

# 3 019
  • Буркина Фасо
Каква ще е ролята на Краси и съпруга след една нощ на шпиониране? Не вярвам да са водещи, нито участници. Може би като гости за малко?
водещи ще са заедно със ситоптика. нали го казаха по ТВ.

# 3 020
силистренката, след предаването и тя инфлуенсърка ще стане

# 3 021
Тази Александра я гледам от началото и се чудя на кой ми прилича. Сега взех и реших, че ми прилича на Бони 😆 Вие откривате ли прилика?
А инфлуенсърката на моменти в профил на Кали 🤭

# 3 022
  • София
Разведените никак не изглеждат влюбени, той ми прилича на голям манипулатор, за всичко изкарва нея виновна, а тя все се обяснява колко го обича и е несигурна.

# 3 023
Каква ще е ролята на Краси и съпруга след една нощ на шпиониране? Не вярвам да са водещи, нито участници. Може би като гости за малко?
E значи не си гледала участието на Краси и Станислава в "На кафе" тази седмица, те обясниха точно каква им е ролята и какво правят. Някой беше пуснал линк на предните страници в темата.
Фео  значи грозен на испански, дано не му казват така.
Е да, но по принцип е руско име, идва от Фьодор... (или както си го пишат в оригинал Фëдор). По същия начин и Артьом, типично руско име (Артëм)

# 3 024
Благодаря за информацията. Гала не я гледам от години и нямам намерение.
Засега всички са ми горе долу приемливи. Само адвокатката не млъква, ех каква порода са овните. 😁

# 3 025
Хасковлийката се скофти, като видя, че е най- възрастната там. А и килограмите имат значение в това предаване. Няма значение, че при нея вероятно са от ин витрото. А и коментарите все в канчето на другите, за леглото, за гардероба... Не от Хасково, ами от някое по-близко село ще да е.

# 3 026
Силистренци, конкретно девойката ми се струва комплексарка малко, на всекк като се представи подробно обясняваше, че са по принцип от Силистра, но “от много години живеят във Варна”, ама тя е само на 23, колко да са много тия години?!

# 3 027
Е то на тази възраст все им се струва, че е от много години. И аз на 23 като погледнех назад и ми се струваше ехе толкова отдавна Grinning Но много напряга говора й, явно в региона не прави впечатление, но сред другите двойки много бие на ухо. Хасковлиите и на мен ми направиха кофти впечатление с това одумване, леле мале зад гърбовете ще ги клюкарят яко, а всъщност другата двойка казаха, че са им предложили гардероба, но това не ги спаси от одумване. Неприятно впечатление ми оставиха хасковлиите.

# 3 028
Значи все пак Виктория и Зейн са в реалити, е не е сървайвър както бях казал, но то Един за друг е същото 😂😂😂

# 3 029
Мургавите Александрина и Феодор са роми.

Общи условия

Активация на акаунт