🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 581
  • 806
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
Споменахте за Парвати, тя как ги е изиграла със скрития идол?
Бърз преразказ. Парвати беше от племето, което имаше по-малко останали играчи след обединението. Каза на всички, че има идол. На нея от племето и казаха, че ще гласуват срещу нея на предстоящия съвет. Но идеята на голямата господстваща коалиция беше тя да си използва идола, за да се запази в играта и затова на съвета гласуваха срещу друга жена от нейната коалиция. Когато попитаха за идол, тя извади два идола и ги даде на момичетата от нейната коалиция, като по този начин малцинството елиминираха човек от мнозинството. Просто успя да разчете играта и рискува, защото беше почти сигурна, че няма да гласуват срещу нея. Много рискован ход, но се превърна в едно от знаковите изигравания на идол в цялата история на Сървайвър.
Ето и вота

Ето и едно друго знаково изиграване на идол, съчетано с голяма доза глупост от племето, което не се подсигури при вота срещу идола.

Скрит текст:
Всъщност Bengun Первати прави много по-готина стратегия. В американския сървайвър няма само един скрит идол. Тя успява да намери 2.

Опитват да я подведат, с жена която и е много добра приятелка, но е в другото племе. Та другото племе знае, че тя е намерила идола и има имунитет. За това решават да изпратят приятелката й, за да й каже, че ще гладуват всички срещу нея. (Тук вече са обединени не са 2 племена).  Идеята е да се стресне и да използва имунитета.

Тя обаче прави много як ход. Първо се сеща или усеща, че приятелката я лъже. До като говорят уж приятелски й казва, че е намерила идола и всъщност е с имунитет, но замълчава за втория намерен.

Така де на съвета са 5 на 5 от всяко племе след обединението. И тя е сигурна, че я подплашиха, да използва имунитета и да го загуби. За това закичва и двата на жените от нейната петорка (да не говорим, колко бяха изненадани, че има 2 идола)

Така спаси себе си, двете момичета, една от която беше цел на останалите 5 човека, а  според правилата, тя остана, а втория по глас отпада. Така намалиха другата петорка. Боже колко е сложно 🙈 обаче не съм се кефила толкова на стратегия.

Дано не досадя, но си позволявам да допълня постовете за Парвати:
Във всяко племе имаше по един имунитет. При Героите идола намери Джей Ти, а при Злодеите го намери Парвати, заедно с Даниел (и не казаха на никого).
Понеже при Злодеите гониха все мъже, докато Ръсел остана единствения мъж в племето, Джей Ти реши и успя да убеди племето си, че е добра идея да даде своя идол на Ръсел, за да може той да се спаси на последния племенен съвет преди обединението от уж властващата женска коалиция (много грешна преценка). Ръсел запази идола, тъй като не беше застрашен.
След като се обединиха бяха 5:5 и ключовият момент беше коалицията на Героите да не гласува срещу някой с идол. Затова Аманда (с която играха заедно в предишен сезон) се опита уж като приятелка да убеди Парвати да използва идола си. Парвати разбра, че Аманда лъже, а и няма никаква логика противниковата коалиция да иска тя да се спаси. Затова беше сигурна, че Героите искат просто да се отърват от идола и, т.е няма да гласуват за нея. Няма да гласуват и за Ръсел, тъй като смятат, че ще предаде женската коалиция и ще мине към Героите. За късмет на Злодеите, Даниел спечели играта за имунитет и останаха само Сандра и Джери, които Парвати защити с идола на Джей Ти и със своя собствен идол (Ръсел дори не знаеше за него).
Брилянтен ход.

За американския Сървайвър бях чела преди години, че за всеки участник има камера. Не зная дали е вярно. В нашия Сървайвър май няма чак такъв ресурс и вероятно пресъздават някои случки, за да могат да ги заснемат.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 23:18 от Дидичка

# 331
Някой знае ли откъде и как пренасят съоръженията за битките, например от вчера високата платформа? Thinking

# 332
  • София
Сони, мисля да са на 1 стр. в основната тема епизодите от Мари Мар, както правех с темата за Фермата.

Бо храни маймунки:

Джулиана леко е послъгала:

Май, Мила е трябвало да се пробва в ИВ, ама да видим днес, защо така ще колабира ала Горилата...

А с какво се занимава в момента

И какъв хранителен режим спазва

УАУ, какъв декор само! Simple Smile

# 333
  • Sofia
Нещо ми липсва от старите сезони, но не мога да преценя какво. Все пак е рано да си изграждам генерални изводи. Между другото за интро музиката Ваня Джаферович казва, че това вече е новата официална музика на Survivor, а не експреримент на BTV.
Аз си предпочитам старата музика,липсва ми. Crossing Arms
И гласът на Владо Пенев зад кадър не ми допада.

Приятно гледане! Simple Smile

# 334
Мила провокира ли ги според вас с този въпрос за числеността на племето ? Simple Smile

Много хубава игра, и като гледам първите играчи ще е и достатъчно дълга и изтощителна.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 21:12 от Bengun

# 335
Останаха ми очите по гледките, страхотни места!

# 336
  • Великобритания
ех много е красиво , направо морската гледка ми спира дъха

# 337
Мила не знам лабилна ли е, не е ли е, ама що такъв грозен пиърсинг, не знам, няма ли кой да и каже?
Владо K. е супер

# 338
Пейо и Мила направиха доста добри постове.

# 339
Декорът е страхотен, напомня ми Апокалипто Grinning И да, морската гледка и маймунки Grinning Дано има и още животни. В ИГ понякога забравях, че са на плажа

# 340
Вълните в Черно море пречат много да има такъв тип игри.

Невероятен пост на Иван, мисля, че ще е човека минал най-дългото разстояние под вода със сандък в ръце.
В конкуренция с Мила, която също беше блестяща на последния си заход ( и не само ).

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 21:39 от Bengun

# 341
Иван от Бонтог ги носи все едно са круши😁

Голямо браво и на Мила, страхотна!

# 342
Заслужена победа на Бонток, резултата ми е малко изненадващ 7:4 предвид излъченото в ефир.
Доста ни спестиха от играта, явно е имало много повече слаби постове при Ифугао за да се стигне до такова предимство в края за Бонток.

# 343
Пейо и Мила направиха доста добри постове.
Ами бяха най добрите. Ако и другите се бяха понапънали....

# 344
Нещо ми липсва от старите сезони, но не мога да преценя какво. Все пак е рано да си изграждам генерални изводи. Между другото за интро музиката Ваня Джаферович казва, че това вече е новата официална музика на Survivor, а не експреримент на BTV.
Аз си предпочитам старата музика,липсва ми. Crossing Arms
И гласът на Владо Пенев зад кадър не ми допада.

Приятно гледане! Simple Smile
И на мен ми липсва музиката.
Някак си ми вдигаше адреналина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт