Войната в Украйна 1

• 1 799 527
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Ако говорите за двоен аршин, добре би било да посочите кога и къде сме били в подкрепа на войните в Косово, Сирия и къде ли не. Иначе не виждам отгоре на какво се пишат тези неща.

# 2 176

Относно Украйна: поредно доказателство за лицемерие и гонене единствено на собствени интереси от страна на определени световни кръгове. С две думи - използвана като ръжен, а после изоставена - това е Украйна.
Това не е вярно.
НАТО няма право да се намесва с жива военна сила в държава, която не е член на НАТО или няма международна санкция на ООН. Освен това е очевидно, че пряк сблъсък между Русия и НАТО би имал за последица незабавен край на света.
Ако обаче Путин бъде блокиран икономически ефективно и украинците получават достатъчно оръжия, боеприпаси, продоволствие и хуманитарна помощ, имат шанс, определено имат шанс.

# 2 177
Цитат
Май ти не си схванал. Това е темата за Украйна, защо очакваш хората да говорят за Израел?

Май дори на русофилите почва да им става леко неудобно това което прави Русия в Украйна, та затова искат да говорим за Югославия, Хирошима, Кубинската ракетна криза, Израел и т.н.. Нека да създадат тема за етническото прочистване в Косово, бомбардировките на Белград и т.н., това е тема за войната в Украйна.

# 2 178
  • Пловдив
Някакъв руски вожд, понеже му е загорчало сутрешното кафе, решава да си подслади живота с една нападение, ей така, за физзарядка. Останалите вождове, които обичат да се успиват се събуждат супер изненадани. Никой друг вожд дори не е предполагал, че това може да се случи. Така като гледам, тези другите вождове още не са се събудили, или обратно са се завили през глава, докато актьори, боксьори и джудисти мятат пиратки. Лошото е, че пострадали от пушека, както обикновено са обикновените хора.

# 2 179
  • Варна
Скрит текст:
Много демократично - който не е на вашето мнение е трол.
Аз предпочитам да имаме по-гъвкава политика, за да сме в ЕС не е нужно да мразим Русия. И обратното.
Хаха, как се извъртате само ?
Ама в интернет пространството сте много, а в реала колко сте ? Там няма как да се пише под 10 ника. Нали ви видяхме ? Копейкин преко сили успя да докара 2000 човека,1/2 м@нгали платени.
Какви ги бълнуваш? Аз ти говоря за политиката на България, ти набиваш опорки.

# 2 180
Инженери на ВМС на Русия взривиха временна дига, направена от Бандеровците на Зеленски на Севернокримския канал, която е спирала водата от река Днепър да се влее в Крим

Крим украинска или руска територия е?
Ако е украинска, какво правят там руснаците?
Ако е руска, да си снабдяват населението, нали така?

# 2 181
https://twitter.com/KyivIndependent/status/1497846697317253122

Зеленски казва, че Украйна е готова за преговори с Русия, но само в страна, „от която не летят ракети“, отхвърляйки идеята за среща в Беларус.

По-рано днес говорителят на Путин Дмитрий Песков каза, че руската делегация е пристигнала в Минск за разговори с Украйна.

Вместо това Киев предложи среща във Варшава, Братислава, Будапеща, Истанбул или Баку.

„Искаме да поговорим, искаме да сложим край на войната“, каза Зеленски във видео обръщение.

# 2 182
  • София
Пак добър опит да се пренасочи темата с Югославия, където проблемите са доста по-различни.
Това е тема Русия - Украйна.
За мнения Израел - Сирия моля пуснете тема Grinning За съжаление обаче пак ще идвате тук да ревете за ционистки заговори, двуличие и т.н.
Много удобно да си държим очите "широко затворени" и да гледаме на света като коне с капаци. Събитията в Украйна са следствие от един много по-широк процес, като споменатите от мен акценти също са във взаимовръзка.
Относно Украйна: поредно доказателство за лицемерие и гонене единствено на собствени интереси от страна на определени световни кръгове. С две думи - използвана като ръжен, а после изоставена - това е Украйна.

Събитията в Украйна са следствие на вековна история на сблъсък между Украйна и Русия.
Украйна напира за ЕС и НАТО, за да бъде независима от Русия.

# 2 183
Зуелински е направил изявление, че преговори няма да има.

Странно защо така?
Нали искаше преговори?
Пак повярва това момче. Неопитен политик, неумеещ да лавира, наивен, а и послъгващ на моменти( за Босфора и корабите)

# 2 184
Какви ги бълнуваш? Аз ти говоря за политиката на България, ти набиваш опорки.
Политиката на България е НАТО. Премиерът ни каза, че руснаците са агресори и цялата им държава е една бензиностанция с ракети. България е ЗА санкции. Ф35 пристигнаха. Чакаме натовски войски. Изяснихме ли се ?

# 2 185
  • софия
Истинските и честни преговори се водят на неутрална територия. Беларус не е такава.
Предложени са алтернативи.

# 2 186
  • София
Има желаещи и към Румъния да се насочат.

Аз не знам какъв трябва да си такива неща да пишеш....

Ясно е, че Алексей Лобов пише иронично.

Какво има да говорим.
Нападна ли Русия суверенна държава?
Нападна.
Заплаши ли Путин да не му се бъркат?
Заплаши.
Задават ли си въпроса другите източно европейски страни "По този начин може ли аз да съм следващия?". Задават си.

Аргументи за военната инвазия, пардон операция, с риторика от ВСВ, насочени към руския народ. Между  другото, речите на Хитлер и на Саддам преди нахлуването в Кувейт са същите. Хитлер е твърдял, че Чехословакия е изкуствена държава, Саддам е твърдял същото за Кувейт.

"Националсоциализъм - тоталитарна диктатура в държава, структурирана по националистически образец".

# 2 187
Истинските и честни преговори се водят на неутрална територия. Беларус не е такава.

Преговорите се водят където и с когото иска победителя.

# 2 188
Пред банкоматите в Русия има опашки от 5 ч. сутринта. Хората си теглят парите, притеснени от отрязването на руските банки от SWIFT. Сега Путин ще трябва да пусне ония 600 милиарда, за да спаси банковата система от срив.

# 2 189
  • София

Преговорите се водят където и с когото иска победителя.

Победител обаче още няма.

Общи условия

Активация на акаунт