Войната в Украйна 1

• 1 800 032
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 330
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Най- богатите на ресурси области сами се отцепили като самостоятелни ...ха-ха а Путин ги защитава

али разбирате- поредната война за ресурси

# 331
  • София
Много запалих нещо, ама много!
Седят и му траят на тоя ка*ут само да не разпалят световна война, ноти и декларации ще му пращат…
В 21 век мирни хора, деца да умират, деца?!?
На тъмно, в страх и нам кво, да се крият в убежища, 21 век!!!

# 332
  • София
И около Чернобил ги пратил се бият, а там има хранилище за ядрени отпадъци... Лошо.

# 333
  • София
Към централата били тръгнали….. Боже!

# 334
Майките си търсят там сигурно.

# 335
  • София
Но пък премиера много твърд, не си говорим алангро.

# 336
Много запалих нещо, ама много!
Седят и му траят на тоя ка*ут само да не разпалят световна война, ноти и декларации ще му пращат…
В 21 век мирни хора, деца да умират, деца?!?
На тъмно, в страх и нам кво, да се крият в убежища, 21 век!!!

Такава е ситуацията. Ако сега умрат 10 или 50 деца, при ядрена война ще умрат милиони. Просто по отношение на глобална война светът е в патова ситуация.

# 337
  • софия
Натисне ли някой копчето, който е да е той, светът приключва. Дано разумът в останалите се запази. Ясно е, че психо джуджето няма такъв, ясно е, че се е подготвял и в момента се чувства непобедим.

# 338
  • София
На тази мантра аз лично не се хващам. Психопатите не са луди. Така че не мисля, че някой въобще мисли да натиска копчета.

# 339
  • софия
Не знам психото дали не е луд. Факт е, че заплашва, факт е, че това което казва и това, което прави са различни неща.

# 340
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Сега остава и Китай да обяви война на Тайван,
и оня дребния от Северна Корея да се включи и сме финито
Тримата луди с ядрено оръжие

Не знам- накрая ще си останат само те

Война при условие, че всички страни разполагат с оръжие за масово унищожение е тъпотия
Би трябвало този факт да обезсмисля войната

# 341
Последва светкавична реакция от Хелзинки. Санна Марин, премиер на Финландия, декларира, че нейното правителство е готово незабавно да подаде молба за членство в НАТО. Финладния повлече крак.
Русиката агресия действа обединяващо на всички. Най-вероятно сега ще се включат Грузия, Молдова и Швеция.

Toва не е напълно вярно! Финландия днес каза, че ще подаде незабавно молба за членство в НАТО ако се почувства застрашена и касае националната ѝ сигурност. Засега не се чувства застрашена!

https://eurasiantimes.com/russian-military-ops-in-ukraine-finland-nato-marin/

Швеция твърдо няма да се присъединява към НАТО, потвърдено днес от шведския премиер.

Шведският премиер Магдалена Андерсон каза пред репортери днес, че Швеция планира да остане извън НАТО въпреки нахлуването на Русия в Украйна.

С военната офанзива, наредена снощи от руския президент Владимир Путин, „влязохме в нова и тъмна глава в европейската история“, каза шведският премиер Магдалена Андерсон  на пресконференция.

Тя осъди „явно нарушение на международното право и против европейския ред за сигурност“.

Въпреки дебата за членството в НАТО, който беше съживен от напрежението в Украйна, лидерът на социалдемократите каза, че позицията на Швеция да не се присъединява към отбранителния алианс остава в сила.

„В ситуация като тази е важно дългогодишната политика за сигурност на Швеция да остане твърда. Че сме предсказуеми и ясни“, каза Андерсон.

„Швеция е била без военни съюзи от изключително дълго време. Това обслужва добре интересите на Швеция“, добави тя.

По-рано в съседна Финландия правителството също изключи незабавни стъпки към членство в НАТО.

За разлика от Швеция, Финландия е приела така наречената разпоредба за „нато опция“, което означава, че „ако сигурността на Финландия го изисква, Финландия има възможност да кандидатства за членство“, каза премиерът Санна Марин.

https://www.thelocal.se/20220224/swedish-government-firm-on-not- … ssian-aggression/

В шведския форум днес цял ден коментират, че ако Украйна следваше външната политика на Финландия и Швеция, днес нямаше да сме свидетели на военните действия на нейна територия.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:23 от Анонимен

# 342
  • София
На тази мантра аз лично не се хващам. Психопатите не са луди. Така че не мисля, че някой въобще мисли да натиска копчета.
Дано да си права.

# 343
По новините не видях обективни новини, или репортажи независими. Имало цивилни жертни, но СПОРЕД УКРАИНСКИТЕ власти. А те могат да казват всичко. Но дали е истина?
Съмнявям се...
От къде заключавате че има цивилни жертви?
А ти как мислиш, че при масирано използване на тежко въоръжение няма да има цивилни жертви? Как изобщо си го представяш?

# 344
Сега остава и Китай да обяви война на Тайван,
и оня дребния от Северна Корея да се включи и сме финито
Тримата луди с ядрено оръжие

Не знам- накрая ще си останат само те

Война при условие, че всички страни разполагат с оръжие за масово унищожение е тъпотия
Би трябвало този факт да обезсмисля войната

Спокойно, не са толкова луди. Все някой трябва да остане жив, за да бачка и да произвежда блага.
Никой не е чак толкова изперкал да се самоосъди да изживее оставащите си години в бункер, колкото и луксозно обзаведен да е той.

Общи условия

Активация на акаунт