Войната в Украйна 1

• 1 800 032
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 495
  • Beyond the Frontiers
Никой няма да направи нищо. Ще седят и ще гледат, как Русия си "прибира" Украйна...
Ще я "спазарят" за да запазят себе си.

# 496
  • софия
И аз мисля, че Украйна ще бъде жертвана. Въпросът е, ако, не дай си Боже!, ботоксовият психопат (след време) реши, че иска друго, което според него се полага на матушка рус, до къде ще стигне?

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:10 от zvаnchе

# 497
  • Някъде там
Какво е положението в момента, продължават ли ударите ?
Интересно разрушена ли ще си я "прибере" и за какво му е такава?

# 498
За Байдън ли говорим, че не напада? Технически е така. Практически предшествениците му донесоха демокрация на доста държави, даже по няколко пъти.

# 499
Двама луди, държат света с лудостта си.

# 500
  • Най-красивата страна
И няма кой да ги спре.

# 501
  • София
Значи да се надяваме, че трети луд няма да се появи.

# 502
  • София
Луди покрай тях много дето само скачат отстрани и говорят за налагане на санкции. То ако само с говорене ставаше ехее...

# 503
  • софия
Тези "санкции" за Кремлин са като ухапване от комар на човек, който няма алергия. Но не виждам и какво друго може да се направи.
Много жалко. Както вече се писа, Украйна беше подкокоросвана, а сега ще бъде жертвана. Накрая обикновените хора там, в Европа ще платим сметката.

# 504
Значи да се надяваме, че трети луд няма да се появи.
Третия "луд" си работи в сянка. Не аз или ти изкупуваме Африка на безценица и благо слагаме китайски език в учебните програми.

# 505
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
За Байдън ли говорим, че не напада? Технически е така. Практически предшествениците му донесоха демокрация на доста държави, даже по няколко пъти.

А какво да наложат?

Във вече разразени конфликти, когато се наместваш като миротворец, какво трябва да внесеш?
Нова диктатура ли?
Не разбирам

Сега дори ги обвиняват за войната в Югославия, когато се намесват под натиска на Съвета на Европа, за да спрат кланетата. Не че успяват,
но НАТО е виновно за войната де...

Не например Ратко Младич

Няма да си пиша повече с хора, оправдаващи войната и образовали се за световния мир от вестник Стандарт или Труд

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:54 от Роузи

# 506
  • София
Именно, защото на Путин не му дреме кой и как ще го санкционира. Ако искаха можеха да го спрат, но уви това няма да стане по ред причини.

# 507
  • София
И украинците какво очакват. Щатите да дойдат на бял кон и да наложат демокрация?? И познайте какво ще стане след това.
Всички са виновни - Щатите и Европа за подкокоросването на Украйна… Украйна, защото не се научила от историята, не е като да не се е случвало същото и преди…
Русия са си Русия.
Европа си се самоубива бавно и славно.
Третия луд значи седи и чака Simple Smile

# 508
  • София
Да, точно това очакваше Украйна! Да я подкрепят ама всеки е на другата страна и говори от неговата си държавица за санкциониране.

# 509
  • Швейцария
Aма и ние ли сега ще налагаме санкции или аз не съм разбрала добре? Понеже сме цъфнали и вързали, та да ни спрат и газа?

Общи условия

Активация на акаунт