Войната в Украйна 1

• 1 799 706
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мисля, че никой не може да спре Путин в момента. Никой няма смелостта - нито НАТО, нито Байдън, пък и нямат интерес да го сторят
Точно така - нямат никакъв интерес.
Най-много след седмица украинци да се обърнат към НАТО и да попитат: Това ли ви беше подкрепата? Ами мерси, чао НАТО.
И бързо ще се разрешат нещата…..

# 511
  • София
Ако се обединят и им настъпят олигарсите финансово, те ще си го оправят Вова.

# 512
  • София
Ако се обединят и им настъпят олигарсите финансово, те ще си го оправят Вова.

Ами явно не могат да го оправят...Иначе нямаше да се стигне до тук.

# 513
  • София
НАТО щели да помагат само с хуманитарна помощ...смЕх голям....
Пак е нещо и не е малко.
Не знам точно коя държава се е взела толкова насериозно, че да си е повярвала, заради нея и само заради нея ще избухне….ядрена война между САЩ и Русия, да? Не.

# 514
  • софия
Мисля, че никой не може да спре Путин в момента. Никой няма смелостта - нито НАТО, нито Байдън, пък и нямат интерес да го сторят
Без да изключвам интерес, това е здрав разум, не липса на смелост. Заплахата беше много ясно казана.

# 515
Познавам само едно семейство украинци, синът им е женен за моя роднина тук. За тях търсим контакт, който да ги изведе. Другите украинци са ми на "здравей-здрасти". Руснаците преобладават. И все пак, като чета рускоговорящите във Фейсбук, никой не се съмнява, че накрая ще има буферна зона между Украйна и Русия. Да се надяваме да е с малко жертви и да се отцепва бързо.

Австрия уж не е в НАТО, уж е неутрална, но днес ще предостави в Сараево 120 войника. Ако мислите, че България няма да участва, а е натовска държава, просто ви завиждам за позитивизма.

# 516
Да, ама НАТО не е СЗО че да праща хляб и бинтове.

Естествено че няма да има ядрена война в тоя мижяв местен конфликт.

# 517
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нямат право НАТО да се намесват, но могат Силите от съвета за сигурност на ООН- т.е. сините каски

Което пак ще е война

# 518
  • София
Кво му е естественото не знам при положение, че се говори (уж), че руски армии са в Чернобил. Едно дум там и всичко се връща години назад.

# 519
  • софия
Естествено е, че Украйна не е Троян, ама нейсе. От там идва и мирогледът.

# 520
  • пустинята Гоби
Зеленски да сяда да преговаря, няма смисъл да умират повече хора.

# 521
Зеленски да сяда да преговаря, няма смисъл да умират повече хора.

Точно.

# 522
То май е ясно кой ще е победителят в този конфликт, жалко, че Украйна може би ще стане втора Беларус. Иначе мен лично ме притеснява увеличаването на руското влияние в Европа. Както казаха по тв, с което и аз съм съгласна - засилване и разпростиране на тоталитарен режим не може да бъде нещо хубаво в никакъв случай.

# 523
  • Швейцария
Той се насра от страх и се скри.

# 524
  • София
Ем, страх го е. Дърви се на Русия, сега ако седне да преговаря, знае че Путин иска него и приближените му.

Общи условия

Активация на акаунт