Войната в Украйна 1

• 1 800 888
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Украйна фактически е парализирана в момента - без въздушна отбрана, предполагам и в електронен цайтнот /новите оръжия/.
Някой беше пуснал прогноза за 3-4 месечна отбрана, което ми се струва силно преекспонирано.
Чакаме Путин да се наиграе и да го видим какво иска...

# 196
  • Някъде там
Гледахте ли го ? Само от погледа му ми е ясно че няма да отстъпи и няма да спре.

# 197
  • София
Клиент сега каза, че на две бензиностанции дизел - 2,92.
И нашите па ден година хранииии! Пфу!

# 198
Я кажете, моля, простичко, какво да очакваме - поскъпване на кое, на всичко ли, или пък не, друго какво ?

# 199
  • пустинята Гоби
Купувай тоалетна хартия, че първа свършва.

# 200
Гледахте ли го ? Само от погледа му ми е ясно че няма да отстъпи и няма да спре.

Гледах го, чух го в оригинал и съм много обезпокоена.....този е луд и няма да се спре пред нищо!
П.П. От руската телевизия - хаосът в Киев и другите градове и колоните автомобили, които бягат от градовете бягали от украинското правителство! Ега ти наглеците! Щото руските войски нападали само военни обекти, те не закачали мирни граждани!

# 201
  • Велико Търново
Гледайки обедните новини, се замислих... Ами ако Путин си вземе териториите които толкова иска и всичко спре там, дали няма турския му еквивалент да си каже "щом той си е взел, аз защо да не си взема..." И танкове към Кърджали....

# 202

Нищо такова нито съм правила, нито мисля да правя.
Попитах сериозно, не следя новините и честно казано ми е спокойно.

# 203
Гледайки обедните новини, се замислих... Ами ако Путин си вземе териториите които толкова иска и всичко спре там, дали няма турския му еквивалент да си каже "щом той си е взел, аз защо да не си взема..." И танкове към Кърджали....
Аз вече видях постове в LinkedIn (не кварталния пияница да се пени във Фейса) на сърби, които се хъсат да правят Велика Сърбия по картата на Душан, защото Русия била почнала да си връща историческите територии.

# 204
Не само това, в много точки по света има ненормалници, които ще решат, че и те може да си позволят "умиротворение" с танкове и ракети.

# 205

Ще спре там, ама друг път. Колкото Хитлер е спрял като си е взел части от Чехия. И там имало немско население...

# 206
  • пустинята Гоби

Нищо такова нито съм правила, нито мисля да правя.
Попитах сериозно, не следя новините и честно казано ми е спокойно.
За съжаление поскъпването на цените е лавинообразно и едно нещо да се вдигне, веднага ще го последва друго. Аз по-скоро очаквам да има недостиг на стоки, а нищо чудно и на услуги. И в момента инфлацията се усеща сериозно, но все пак магазините са пълни.

# 207
Ле-ле тоя хухавелник Копейкин лае сега. Срам и резил, ама хубаво да го видят всички.

# 208
Бътър, какъв му е проблемът на Костя? Не сме вдигнали самолетите в помощ на "освободителите"?

# 209
  • София
Аз хубаво си видях крайните русофили, та мога да ги анексирам спокойно към блокираните.

Общи условия

Активация на акаунт