Войната в Украйна 1

• 1 800 097
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Кирилчо нали излезна и каза, че ще помогне на Украйна. Още един дето не мисли за народа си!

# 376
Столтенберг преди малко каза по CNN че ще има "нова нормалност" в Европа във военен аспект ... "партизан за бой се стяга".

# 377
  • пустинята Гоби
Тоз къде бля 8 години, че чак сега разбра, че има нова нормалност в Европа?

# 378
  • София
Кирилчо нали излезна и каза, че ще помогне на Украйна. Още един дето не мисли за народа си!
Защо да не се помага на Украйна? Ето по-рано в темата Ли-Лу написа, че от Австрия са тръгнали пратки с лекарства. Помагат хората.

# 379
  • София
Да, има разлика между военни действия и помощ.

# 380
Какво прави украински изтребител над Румъния? И защо е свален там?

# 381
Прихванали са го над тяхното въздушно пространство прочетох аз. Ами в тази ситуация кой го знае?Може и да е  бягал като нищо.

# 382
18 транспорти самолета Ил-76 вече са излетели от руския град Псков и може да са кацнали или да се приземят всеки момент в превзетото от руските сили летище до Киев.

https://dnes.dir.bg/svyat/rusiya-prevze-aets-chernobil-18-desant … a-letyat-kam-kiev

# 383
Никой не знае, но дали е достоверна новината, или е поредния фейк от "братушките"?

# 384
  • София
Защо да не се помага на Украйна? Ето по-рано в темата Ли-Лу написа, че от Австрия са тръгнали пратки с лекарства. Помагат хората.
И с какво ще и помогне с войски ли? Може с молитви с друго се съмнявам… Държавата ни ако стане война няма с какво да се защити.

# 385
Джуджето се държи като Сталин – изби опозицията, сега почна да напада всички съседни държави. Снощи такава злоба излъчваше в изявлението си. Заплашва с ядрено оръжие. Каза, че свят без Русия няма да има. Баси комплексарите.

# 386
  • София
Хуманитарна помощ, естествено, какви войски измисли?

# 387
  • София

Прихванат е* грешката от предния коментар е моя - сега коригирана.

Никой не знае, но дали е достоверна новината, или е поредния фейк от "братушките"?

https://www.romaniajournal.ro/society-people/social/ukrainian-mi … -landed-in-bacau/

Пише го и в румънски новинарски сайтове. Странно ще е, ако самите румънци и те разпространяват пропагандата на братята.

Малко съм предпазлива към тези клипове..кой ги е снимал, монтаж ли е, истински ли са, и т.н.
Скептична съм да си призная...

Отидете и вижте с очите си дали цивилни могат да пострадат от далекобойни ракети, ако сте скептична, че няма цивилни жертви, макар всички новинарски емисии да съобщават за това.

И с какво ще и помогне с войски ли? Може с молитви с друго се съмнявам… Държавата ни ако стане война няма с какво да се защити.

Буквално е написал как може да се помогне - с приемане на бежанци, доставки на лекарства, храна, доктори за пострадали, но пак да се пише излишно.

П.С. май и тук се надушват руските тролове Trollface

# 388
Хуманитарна помощ, естествено, какви войски измисли?
Да, и аз се чудя какви войски. Австрийците не са в НАТО, но ще се споразумеят със Словакия за бежанците, тъй като тя е помежду. До април има газ, после ще преосмислят сделките.

Скрит текст:
Едно е да си русофил, друго е да харесваш Путин.

# 389
Малко съм предпазлива към тези клипове..кой ги е снимал, монтаж ли е, истински ли са, и т.н.
Скептична съм да си призная...
Абе какъв монтаж? Заснето е от охранителна камера как момичето си кара колелото.
Последствията!!!!!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт