Войната в Украйна 1

• 1 799 821
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Хуманитарна помощ, естествено, какви войски измисли?
Държавата ни едвам крета пък ще помагаме с хуманитарна помощ… Силно се съмнявам да можем да помогнем.

# 391
Момиче, пък his bike. Не ме разбирайте погрешно, в отразяващите се съмнявам.
Светла му памет на детето.

# 392
Ако Европа и Щатите изпраскат санкции, които пряко да засегнат финансовия елит на Русия, ще ги принудят да действат срещу Путин. Той ще се превърне в пречка, а олигарсите не търпят пречки. Един вид да ги накарат сами да си разчистят кочинката. Все пак той човек. А всички знаем за човека и проблема.

# 393
  • София
Скрит текст:
Какво прави украински изтребител над Румъния? И защо е свален там?

Прихванат е* грешката от предния коментар е моя - сега коригирана.

Какво прави украински изтребител над Румъния? И защо е свален там?
Никой не знае, но дали е достоверна новината, или е поредния фейк от "братушките"?

https://www.romaniajournal.ro/society-people/social/ukrainian-mi … -landed-in-bacau/

Пише го и в румънски новинарски сайтове. Странно ще е, ако самите румънци и те разпространяват пропагандата на братята.

Малко съм предпазлива към тези клипове..кой ги е снимал, монтаж ли е, истински ли са, и т.н.
Скептична съм да си призная...

Отидете и вижте с очите си дали цивилни могат да пострадат от далекобойни ракети, ако сте скептична, че няма цивилни жертви, макар всички новинарски емисии да съобщават за това.

Кирилчо нали излезна и каза, че ще помогне на Украйна. Още един дето не мисли за народа си!
Защо да не се помага на Украйна? Ето по-рано в темата Ли-Лу написа, че от Австрия са тръгнали пратки с лекарства. Помагат хората.
И с какво ще и помогне с войски ли? Може с молитви с друго се съмнявам… Държавата ни ако стане война няма с какво да се защити.
Буквално е написал как може да се помогне - с приемане на бежанци, доставки на лекарства, храна, доктори за пострадали, но пак да се пише излишно.

П.С. май и тук се надушват руските тролове Trollface
Мда. Че и не мислел за народа си, щом щял да дава хуманитарна помощ...

# 394
  • София
Нужно ли е да споменавам, че Каракачанов е аут, а последователите на тези са дядовци, които се палят по политика, когато е ракиено време? Grinning Нека ходят се бият у западните покрайнини.

# 395
  • София
Нужно ли е да споменавам, че Каракачанов е аут, а последователите на тези са дядовци, които се палят по политика, когато е ракиено време? Grinning Нека ходят се бият у западните покрайнини.
Да не стига до нас, но ще се изненадаш колко ще се бият.

# 396
  • София
Да не стига до нас, но ще се изненадаш колко ще се бият.

Знам. Виждала съм ги по протестите на някои политически партии, които служат за доказателство в полза на Дарвиновата теория - австралопитеци, неандерталци, кроманьонци - от всичко по малко.

# 397
  • Велико Търново
Кгб в основата на всичко... Бахти, децата ми живеят във време на война и пандемия! Неща за които аз съм чела само в учебника по история.

# 398
Руския "Мир тесен" е пълен с ковментари. Повечето са против войната. Само някакви депутатски имена се радват, това заслужавали за геноцида над руснаците там.
Всяко име от изкуство ,култура ,(не че ги знам мчного, но си пише кой какъв е) е против.
 Някои обябяват помощ, други - санкции, Швеция ще ги гони  от Евровизия, голям праз. Те шведите и през втората световна са търгували с желязо за заводите "Круп". Не им пука. Дали ако бъдат нападнати ще искат помощ, не знам, но са неутрални  и действат в интереса си.  И коментарите им са, ако Украйна не е искала НАТО, тоест е  била неутрална ,нямало да води война. Пък те взели та се определили към запада.

Манджа с грозде е , да видим накъде ...Но това е като 11  септември, светът няма да е познатият.

Проспаха дипломацията, и натискаха, години санкции, някой вече спомена, когато няма какво да губиш става неуправляемо.

Какви санкции още ,лични само .

# 399
Войни много имаше в новата история. Не е само тази.
Кгб в основата на всичко... Бахти, децата ми живеят във време на война и пандемия! Неща за които аз съм чела само в учебника по история.

# 400
  • София
"Стотици задържани на протести в 42 града в Русия срещу действията в Украйна" - https://dariknews.bg/novini/sviat/stotici-zadyrzhani-na-protesti … na-snimki-2301673

Както казах, жалко за нормалните хора в Русия, че този им е лидер.

# 401
Добре де, Вова е луд с картечница, около него тези и те ли така не им се живее и ще го оставят да натисне копчето?

# 402
  • София
Хитлер са го оставили.

# 403
Twitter ми се срина, на вас тръгва ли?

Скрит текст:
Там следя, че съм обещала да съдействам на едни хора, ако разбера кой къде помага на бежанци от Киев. Ако знаете нещо, да ми пишете на лични, ще съм много благодарна. Имат роднини във Виена, но няма значение къде ще отидат от съседните страни.

Допълвам, че не могат да излязат от Киев заради разбомбените улици. Тоест не могат да отидат до границата.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 21:15 от Анонимен

# 404
Влизам и аз за да напиша, че всъщност в Русия има протести срещу нападението на Путин над Украйна. Що така не искат тия хора да си "спасят" сънародниците и да си върнат земите.. Путин за тях мисли , сега ще се наложи и да ги бие за да не протестират срещу него...
Днес във Варна на протеста пред руското консулство е имало и руснаци редом с украинци и българи

Общи условия

Активация на акаунт