Войната в Украйна 1

• 1 800 076
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 780
Няма за какво да се срамувам. Живея където съм избрала, където семейството ми живее спокойно.
Ох. Хайде да не ви заболят главите от мислене. В Париж живея.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, защо в Париж, а не в Санкт Петербург?
Не разбирам какъв е проблемът с местожителството?
Това, че не живее в България означава ли, че няма право на мнение или не трябва да се интересува какво става в страната?
А и не виждам на оплюва Запада.

# 781
  • София
Управлението може да се премести от Киев на друго място. Въпросът е колко ще издържат украинците и докъде ще стигне Путин с танковете.

# 782
Няма за какво да

Е, защо в Париж, а не в Санкт Петербург?

Санкт Петербург е прекрасен. Но вие измествате темата. А тя е - управниците, можещи или не, продажни или патриоти, мислещи или перковци.
Ей сега прочетох, че Зеленски се обърнал към Русия за диалог, за да спрат да умират хора. А дано от всички  страни надделее желанието за мир. Ако го има, все някак могат да се разберат.

# 783
Къде го чете това, че Зеленски се обърнал към Русия за диалог?

Меркел призова Запада да спре веднага Путин, каквото и да значи това.

# 784
Не зная дали някой е слушал внимателно речта на Путин с бизнес елита на Русия по повод планираните санкции от ЕС и САЩ към страната. Но едно изречение ме смрази. "Ние ще останем фактор в световната икономика. Защото докато сме там, няма да се опитаме да унищожим нещо, от което ние самите сме част." Нужно ли е повече тълкуване какви са по-нататъшните планове на "умиротворителите"? Какво търсят на границата с Румъния? Нацисти или терористи да ги обезвреждат?

# 785
Някъде споменаха, че загиналите Руски войничета са много повече от Украинските. Тъжно, много тъжно, ако се потвърди, че всъщност те самите наистина са си мислели, че ще провеждат военни учения само 😔

# 786
  • софия
По БТВ казаха, че очакват потвърждение за това, че Зеленски е поискал преговори.

Изобщо не бих се учудила психо джуджуто да не е казало на войниците къде и защо ги изпраща.

# 787
За 800 загинали руски войници се говори.

С терористи не се преговаря. Путин засенчи Ислямска държава. И това да го направиш по време на световна пандемия, когато здравните системи са на ръба, държавите са обеднели, всичко поскъпва главоломно, много хора са умрели... ти започваш война в Европа и плашиш света с ядрено оръжие, ако вземе че се намеси. Ми дано някой го отрови или да му направи нещо от другите неща, които той прави на несъгласните с него.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 15:30 от Анонимен

# 788

Ама естествено че ще ги въоръжат и ще се защитават и дори ще нападат агресора доколкото могат. Т
Хохлите ще се избият помежду си , най-вече . Имаше толкова много убиства извършени от избягали от донбас военни и членове на разните фашистки паравоенни формирования .

# 789
По неофициални данни руските жертви досега са около 3500 души, докато украинските са не повече от 200.

# 790
  • Варна
По руската тв цитират Путин, че е изпълнил планираните задачи. Но никой не е наясно, каква е конкретната му стратегия.

# 791
Да умрат малко руснаци и всички останали да обеднеят много може би.

# 792
https://www.youtube.com/watch?v=C-kxeGIwCPY
Ето един пленен окупатор.

# 793
  • софия
...
С терористи не се преговаря. Путин засенчи Ислямска държава.
Не знам какво се прави. От една страна не се преговаря, защото решава, че това е начинът да постига това, което си е наумил и не се знае какво ще е следващото. От друга страдат и теглят невинни хора. Единствен изход е да не съществува подобен човек.

# 794
По неофициални данни руските жертви досега са около 3500 души, докато украинските са не повече от 200.

Нямам думи SobТози гном !!!

Общи условия

Активация на акаунт