Войната в Украйна 1

• 1 799 616
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 855
Цитат
Добре, добре, бедни и слаби са руснаците, чак се чудя какво им треперим.
Ами може би защото притежават половината ядрен арсенал на планетата Земя. А както виждаме политически Русия прилича на мутра с РПГ.

# 856
  • пустинята Гоби
Добре, добре, бедни и слаби са руснаците, чак се чудя какво им треперим.

Путин има 3 коли и апартамент в Москва + заплата, все п.ак бачка човека. Кой как му се отчита аз не знам, не съм от приближените му.

Нашите европейски лицемери, какво ще замразяват като до вчера нищо не знаеха за авоарите на Путин в Европа?

Не се притеснявай; за вас заплати ще има.
Вчера я получих Money

Ядрен арсенал не се ли прави с пари или нещо не ми е известно?

# 857
Човешкият живот никога не е бил от значение в Русия.

# 858
През 2000 год. ми се наложи да пътувам с влак до Москва. Беше едно от най-екстремните преживявания в живота ми. Минахме и през Украйна, където населението тънеше в голяма бедност. На границата с Русия влакът спря през нощта в нищото и преживях нещо, което затвърди убеждението ми, че за руснаците човешкият живот не струва нищо. В самата столица времето беше размирно, с атентати и пълна анархия.
Имам приятели и от двете страни. И аз се разплаках за бащата, който се прощаваше с дъщеря си. 🙏

# 859
"Президентът на Русия Владимир Путин е готов да изпрати делегация в Минск за преговори с Украйна, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

"В отговор на предложението на (президента на Украйна Володимир) Зеленски Владимир Путин е готов да изпрати в Минск руска делегация на ниво представители на министерството на отбраната, министерството на външните работи и администрацията на президента за преговори с украинска делегация", заяви Песков пред журналисти.

За готовността на Путин за преговори с Украйна съобщи и китайското външно министерство. Руският лидер е заявил пред Си, че САЩ и НАТО дълго време са пренебрегвали основателните опасения на Русия за сигурността, неведнъж са се отказвали от поети ангажименти и са продължили да разширяват разполагането на свои военни сили на изток, въпреки стратегическите опасения на Москва, се казва в изявление на уебсайта на китайското външно министерство.

По-рано през деня Кремъл защити нападението си срещу Украйна, което беше подложено на международни критики, и приветства предложението за диалог на украинския президент Володимир Зеленски, предаде ДПА.

Украйна: Не се страхуваме от преговори с Русия, включително за неутрален статут

Москва смята, че предложението за преговори за неутрален статут на Украйна е стъпка в правилната посока, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. Той добави, че изявлението се проучва в момента, и потвърди, че Москва приема, че Зеленски е президент на Украйна. " - с кавички, да не ми критикувате цитата.

# 860
  • София
Руският лидер е заявил пред Си, че САЩ и НАТО дълго време са пренебрегвали основателните опасения на Русия за сигурността, неведнъж са се отказвали от поети ангажименти и са продължили да разширяват разполагането на свои военни сили на изток, въпреки стратегическите опасения на Москва, се казва в изявление на уебсайта на китайското външно министерство.

Еми не че нещо, ама прав е за това. Просто Байдън майдън и всичките оръфляци е време да си седнат на задника.

# 861
  • София
Да, редно е цял свят да се съобразява с един пенсионер.

# 862
Зеленски да сяда на масата за преговори, за да се спре това безумие, че ще съсипят държавата.  Но руснаците скоро няма да напуснат Украйна....

# 863
Айде стига сте ми пробутвали Русия като някакъв фактор в икомически план - ако не е газа, петрола, оръжията и суривините са тотално капо.
И кое е фактор в икономически план, ако не природни богатства и оръжие? Най-оборотните стоки.

# 864
Ами, не точно. Редно е да се съобрази с една държава, която разполага с ядрено оръжие.

# 865
  • София
Те шетат насам- натам много преди Путин.
Разделяй и владей, не знам кой им се връзва изобщо, светът е доста прост явно.
А Путин е просто крайно проявление на така или иначе маниакалната мислА на Русия, изпълнтел. Нелепо е да се смята, че един човек е отговорен за всички неволи, които се нагнетяват в последните 31 години. Wink

# 866
Си Дзинпин призова конфликта да се разреши с преговори и следва сядане на масата за преговори... И като няма влизане в Нато и подкрепа с войски Зелински взе да харесва и неутралния статут... Както изглежда не си ги мерят руснаци и украинци.

# 867
  • София
Ами, не точно. Редно е да се съобрази с една държава, която разполага с ядрено оръжие.
В ръцете на един пенсионер Един.

Те шетат насам- натам много преди Путин.
Разделяй и владей, не знам кой им се връзва изобщо, светът е доста прост явно.

Светът е просто устроен - силният мачка слабият. Нагледно.

# 868
за руснаците човешкият живот не струва нищо. В самата столица времето беше размирно, с атентати и пълна анархия.

Те жертви не съобщават никога, дори не ги броят,
сега са докарали подвижен крематориум, къде ще прекарват груз 200 на толкова км....

.....

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 17:10 от eau

# 869
Един, двама или пет, въпросът е да си стоят в резерв, а не да се ползват ефективно, па макар и с демократично взето решение. Или?

Общи условия

Активация на акаунт