Войната в Украйна 1

• 1 799 432
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 975
То е така

Въпроса е, че привиждат в управлението на държавата неонацизъм, заради едни незаконни прояви на няколко идиотчета и това днес, по повод позицията на България

Нали писах за добрата демагогия - вземаш някаква малка истина, изкривяваш я и я раздуваш и хоп, готово.

# 976
  • софия
Те не търсят нищо. Правят се на луди, за да оправдават смъртта, която сеят.

# 977
Teta75, бомбардирането на Югославия, чии интереси защитаваше?

Прекрати войната. Ей така от раз. И през 1945 година бомбардировките в Германия са имали същия ефект.

# 978
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз ще се цитрам от другата тема, нещо взех да омешвам темите днес, но

....Княз Александър Втори е убит
от Народна воля

Бил е аристократ с либерално възпитание за времето си

Той освен нас е освободил и крепостното си селячество,
ония дето като дошли да ни освобождават осъзнали, че сме по- свободни от тях

После управляват убийците му, та до днес

Скрит текст:
...всъщност идва Александър трети, но за малко преди Революцията

а и Николай втори, онзи Романов, но те всички май са Романови

И не че всички не са се опитвали да се мешат в политиката на България, но те са от друга ера

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 19:12 от Роузи

# 979
Е тогава вече ще ни пратят "миротворци".

# 980
Руските танкове ми се виждат в официалните материали от Украйна особено ..ъъъ.. как казахте? Обезверни, немотивирани... В австрийската преса казват, че човекът е оцелял Flowers Four Leaf Clover
Това не е танк, а зенитен комплекс "Оса", украински е. Оправданието, е че водачът му се е паникьосал и без да иска е сгазил колата. Заповедта била всяка военна техника да се разпръсне из жилищните квартали.

# 981
Това за бащата и детенцето го гледах сега по руска телевизия. Там твърдят, че мъжът е руснак от Донбас, който изпраща семейството си в Русия. Не знам къде е истината.
То няма никакво значение руснак ли е или украинец. И в двата случая е покъртително.
Руснаците са също жертви и ми се струва, че ще бъдат основни жертви в тази война.

# 982
  • София

Много са ми смешни руснаците - казват къде в чужбина има нацисти, но Русия през 90-те беше втора по скинхед нацистки групировки, а сега вероятно е първа. Седалищата им, например на организация Руско национално единство, е в Москва и си имат официален уебсайт. http://www.rusnation.org/
Да не говорим, че сега имат и групировки като "Коловрат" и т.н., които са въоръжени до зъби. Вероятно може и да са изпратени да се сражават в Украйна.
Руснаците да си пращат миротворци у дома!

# 983
Teta75, бомбардирането на Югославия, чии интереси защитаваше?

Прекрати войната. Ей така от раз. И през 1945 година бомбардировките в Германия са имали същия ефект.

????

Какво? Какво са прекратили?

# 984
Хайде и от София подкрепа:
Външното ни министерство осветено с цветовете на Украйна.

# 985
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да, помня новините за руски неонацисти, причаквали бабички по гробищата, за да ги скалпират и да се гаврят с тях

Това е старо, обаче, от 90-те години

А да не говорим, че те ги финансират по някакви канали всички тия Атака, и т.н

# 986
  • Варна
Не обобщавайте за руснаците, с мнението на комплексиран диктатор. Тиквата също не е представителна извадка за националния ни интелект.
Софиянци, защо не протестирате в подкрепа на украинския народ?

# 987
Това за бащата и детенцето го гледах сега по руска телевизия. Там твърдят, че мъжът е руснак от Донбас, който изпраща семейството си в Русия. Не знам къде е истината.
То няма никакво значение руснак ли е или украинец. И в двата случая е покъртително.
Руснаците са също жертви и ми се струва, че ще бъдат основни жертви в тази война.

Ужасната истина Sad

# 988
  • софия
Хайде и от София подкрепа:
Външното ни министерство осветено с цветовете на Украйна.
Да вземат да изгонят Митрофанова.

# 989
Заповедта била всяка военна техника да се разпръсне из жилищните квартали.
По руската преса ли го казват това? Знае ли как е започнала ВСВ между другото? Чувала ли си за номера с униформите? Това ми напомня на един куковец, който в час по история на "По време на Червената армия са умрели толкова и толкова хора в обсадените територии." и той се изцепва: "Може да са се самоубили от страх".

Толкова от мен.

Общи условия

Активация на акаунт