Войната в Украйна 1

• 1 800 085
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 1 185
Междувременно пристигат колони с военна техника в подкрепа на Украйна:
Конвой от полски камиони, превозващи оръжия за Украйна, е преминал границата.
Sad НАТО верно ще се бие с Русия до последния украинец. Сега гледах по Нова репортаж как връщат мъжете от украино-полската граница. Зеленски ги иска за пушечно месо.

Ама Зеленски седи в бункера.

С каската:joy:
От бункера наживо ли предавате?
Айде спрете се малко. Вие ги пускате снимките му с каската тук, после се заяждате.
Избирателно гледаш, иронично коментираш.

# 1 186
И като при всяка трагедия, има хора, които ще злоупотребят.
Искаме да купим коте, определена порода. Най-много развъдници намерихме в Украйна. 3000 евро ни искаше за коте жената, сега я гледаме, пуснала десет сметки, помощи иска, пари нямала.
 А има толкова хора, които наистина имат нужда.

# 1 187
И никога няма да повярвам, че същите обрязати сатрапи са наши реални, лоялни съюзници.

Да, защото необрязаните не-знам-си-какви в Северна Македония са по-добри съюзници. За “братска” Русия да не говорим - на нейния съветски предшественик може да благодарим за още 50 години развитие в застой.

Подобни романтични интерпретации на историята имат единствено емоционална стойност за притежателя им. Има вечни интереси, няма вечни съюзници или още по-малко приятели (в политиката конкретно). Ако Турция ни върши работа в момента, ми е абсолютно все тая дали са или не са “рязани”.

# 1 188
Абе как така още не сте емигрирали в Русия? Какво чакате? България е в ЕС и НАТО.
Ти нали си емигрирала, спокойна си. Сега да се биели и тогава да преговаряли. Колко ти лесно. Теб германците може и да те пазят, ама мен няма кой, ще разчитам но воеводата с торбичката Билла. То и никой няма да бъде опазен, сега оръжията са други, достатъчно е едно копче. Как не разбирате не знам. И като сме в НАТО къде ни е армията, къде ни е техниката...аааа купихме някакви изтребители, ама още не са дошли, ама парите дадохме. Друго имаме ли? Май и един хеликоптер планувахме, ама още няма пари за него.

# 1 189
  • sofia
Не мога да повярвам, че българи игнорират 3 март. Някои мами са готови и за автономни реверанси. Гените ви не са автентични. Не се гаврете поне с кръвта на невинните жертви от турското иго.
Ще припомня, че българските диаспори в Украйна, Молдова и Русия са бежанци от османските репресии.
 И никога няма да повярвам, че същите обрязати сатрапи са наши реални, лоялни съюзници.
Моята прабаба е бежанка от Крим. Семферопол. Украинка.

# 1 190
  • Варна
ЕС и НАТО са неефективни бюрократи. Предизвикаха енергийна криза, заради капризите на Меркел и зелени лобита.
Интересно, какъв срок ще им е нужен, за елементарна хуманитарна помощ.

# 1 191
Излиза, че противно на тезата, според която приказките за комунисти били отживелица, като се премахне модерното замъгляване, остава все същата разделителна линия между комунисти и антикомунисти с всичко, което стои зад тези понятия. Както винаги е било всъщност.

# 1 192
  • Варна
Скрит текст:

Да, защото необрязаните не-знам-си-какви в Северна Македония са по-добри съюзници. За “братска” Русия да не говорим - на нейния съветски предшественик може да благодарим за още 50 години развитие в застой.

Подобни романтични интерпретации на историята имат единствено емоционална стойност за притежателя им. Има вечни интереси, няма вечни съюзници или още по-малко приятели (в политиката конкретно).
Ако Турция ни върши работа в момента, ми е абсолютно все тая дали са или не са “рязани”.
Каква работа ти върши Турция? Grinning
И те са и така- и вака. Добре се разбират с Путин...

# 1 193
Аз лично след около 15 години от моя живот си обясних, защо украинците имаха изнесени при тях много скъпи производства от швейцарски, немски и т.н. фирми. Ами просто те са цицали от тръбата безплатни енергийни източници и сметката е излизала за всички!

# 1 194
България затваря небето си за всички руски самолети.
Кой взе това решение?
А и външното ни министерство и други сгради светили със светлините на Украйна.
Ама много смел е Кирчо.

Допълвам: Хайде без много снимки и клипчета, защото някои помним Косово и сърбите по мостовете. Тя бяха сами, не искаха съжаление.
Законно избраното ни правителство.

Помним даже и танковете в Прага, представи си. Повторени сега в Украйна.
Аха, да , разбира се , законно избранно и къде да видя цялото ли правителство го взе това решение? За светлините и самолетите.
Листчетата от изборите излезнаха ли?

# 1 195
  • пустинята Гоби
Излиза, че противно на тезата, според която приказките за комунисти били отживелица, като се премахне модерното замъгляване, остава все същата разделителна линия между комунисти и антикомунисти с всичко, което стои зад тези понятия. Както винаги е било всъщност.
Даже 3 март е комунистически празник, ако някой не знае.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 00:13 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 1 196
Има доказателства в Записките на Захари Стоянов, че по-ранното избухване на Априлското въстание е предизвикано чрез Бенковски от Русия. Всички знаем какви са последиците. Огромни кръвопролития, цивилизованият свят е потресен, инвазията на Русия е легитимна. 
Посланието на западните държави с Берлинския договор е, че България винаги ще бъде разделена докато е под чуждо влияние.
Така, че не бързайте да се прехласвате. Русия от векове си гжни нейните имперски интереси. Ако е подкрепяла някого, това е Сърбия.
В този смисъл не разбирам овчето блеене. Путин си го каза, иска да ни прати в миналото. Ако няма отпор, няма какво да го спре.

# 1 197
  • Paris, France
И като при всяка трагедия, има хора, които ще злоупотребят.
Искаме да купим коте, определена порода. Най-много развъдници намерихме в Украйна. 3000 евро ни искаше за коте жената, сега я гледаме, пуснала десет сметки, помощи иска, пари нямала.
 А има толкова хора, които наистина имат нужда.

Това, че е искала 3000€ не значи, че ги получава редовно. Редките породи са болнави, изискват скъпи генетични тестове, довеждане на мъжки от далечни чужбини заради това, че иначе се изражда потомството от кръвосмешения.

В условия на война поскъпва храната, лекарствата, ветеринарите бягат, затварят, мобилизирани са, умират.

Да се пътува с животни е скъпо и трудно.

Та, жената наистина може да има нужда от пари за животните.

За мене развъждането на котки е направо неморално при наличие на толкова улични. Всичките ни котки са взети от улицата и много си ги обичаме. Котка от развъдник не бих купила, не бих взела и безплатно. Всички приюти за изоставени животни са пълни с всякакви породи, захвърлени след малко игра, котки.

Каква порода беше котката, ако не е тайна?

# 1 198
Даже 3 март е комунистически празник, ако някой не знае.
А Коледа и Великден са  еврейски)) Извинявам се, ама не се сдържах.
Всъщност Хоуп е прав. Помните ли Тито, даже и вицове имаше за него. Политиката е мръсно нещо, трябва да си перде и хлъзгав. Малките държави да си гледат неутралитета и да ползват кой какво даде без обвързване си мисля. На Швейцария да не би да и е зле. Ама ние..някои си гледат личните сметки и ...това е -даваме, договаряме..а народа си мисли, че сме демократи. Никой не уважава такива, това ме е яд, ние също не случихме на политици. Не само украинците.
ПП. Бенковски си е бил в България и изобщо няма пръст в ранното избухване на Апр. въстание. Нали.хвърковатата чета, това-онова...по онова време не е имало самолети , та да кацне, качи се на коня и вземе пушката. Всъщност всичко в нашата история говори за народ погален от Господ, но с лош характер  за мен.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 00:20 от Анонимен

# 1 199
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Обрати на историята- в момента Турция ни пази от Русия

И за мен е ненормално да има породисти животни. Това е извращение, измислено от хората.

Общи условия

Активация на акаунт