Войната в Украйна 1

• 1 799 890
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Варна
Обрати на историята- в момента Турция ни пази от Русия
Глупости! Поискаха от турците да затворят Босфора, но не го направиха. Защо?
Страх ги е.

П.П. Коледа не е еврейски празник.

# 1 201
  • Варна
Интересът клати феса, буквално.

# 1 202
  • пустинята Гоби
Ердоган се беше заиграл с Путин наскоро и знае, че оня е по-луд и от него.

# 1 203
Турците казаха, че за момента отказват, но наблюдават и анализират ситуацията.

Мими Розе, това не са ти кварталните пиянки, че да се състезават по лудост.

# 1 204
  • СИ
... няма кой, ще разчитам но воеводата с торбичката Билла...

Воеводата с шкембето е от твоя отбор.    Wink

# 1 205
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Тия нацита ги има и у нас. Русия ги финансира.

По време на война първи изпълзяват всякакви опортюнистични отрепки и почват да обират жилища и хора, да изнасилват и убиват за удоволствие, защото няма кой да ги съди

# 1 206
Кличко: Нощта ще бъде трудна.

С падането на нощта е започнал отново далечен артилерийски обстрел на Киев. Съобщава се за поне 5 взрива в различни части на града. Ударили са и киевската ТЕЦ. Според Кличко това е знак, че руската армия вече удря по критичната гражданска инфраструктура на столицата. (Подготовка на руснаците за битката за Киев през следващите дни),

Кличко: "Спешните медицински служби и пожарни екипи са на мястото на удара. Ситуацията сега - без преувеличение - е заплаха за Киев. Нощта ще бъде много трудна"

# 1 207
Страх ги е.

П.П. Коледа не е еврейски празник.

Имам предвид, че е една от най- големите и силни армии в алианса и ако се наложи на тях ще разчитаме.

# 1 208

ANKARA, Feb 25 (Reuters) - Turkey cannot stop Russian warships accessing the Black Sea via its straits, as Ukraine has requested, due to a clause in an international pact that allows vessels to return to their home base, the Turkish foreign minister said on Friday.

Като не знаете поне четете.

# 1 209
Каква порода беше котката, ако не е тайна?
[/quote]

Невена, ще си вземем от френски развъдник коте, абисинче. Много по-изгодно.Кучето ни е от приют.
Знам за разходите по животните, но това е бизнес, печелят много добре. Приятелката ми изпраща на майка си в Украйна месечно по 50 евро и казва, че това е повече от пенсията й. Такива хора повече жаля, пък дали съм права, не знам.

# 1 210
  • Варна
Имам предвид, че е една от най- големите и силни армии в алианса и ако се наложи на тях ще разчитаме.
Хартиен щит. На практика ... дано не ни се наложи.

П.П.
Folklore,  прочела съм. Оправдание винаги може да се намери.

# 1 211
Какво значи това? Не разбирам аналогията.
Могъщи са и внушителни

И са много тренирани

# 1 212
Путин иска да хване долните "убавци". Мислех, че в Русия преувеличават с определението фашисти и неонацисти, но то действително имало такива, та дори били вече част от украинската армия. За тях Путин предупреждава украинците, че могат да използват за щитове от жени и деца. И Украйна да се разграничи от тях. Вижте ги:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Не съм предполагала, че в бяла Европа има такива групировки, и то официализирани.

Има данни, че излизат извън пределите на Украйна, САЩ ги обучавали на военна техника, Израел ги снабдявали с оръжие. Няма да пускам други линкове, пълно е, за който се интересува.
https://baricada.org/2018/11/19/azov-goes-internationational/
https://webcafe.bg/svyat/655237646-kak-kraynite-natsionalisti-na … na-balkanite.html
https://bgr.news-front.info/2018/11/09/neonatsistite-ot-batalon- … -rasisti-v-sashh/

"В Интернет се появиха доказателства, че в украинския националистически полк “Азов” служат бойци от Ислямска държава. Хакерите от “КиберБеркут” публикуваха снимка и видео.

Те съобщават, че са успели да получат достъп до смартфона на един от бойците в полка. В паметта на устройството са намерени снимки и кадри, които са запаметили хора в камуфлаж с нашивки “Азов”, но едновременно и такива в черни дрехи на ИДИЛ с арабски текст.

“Всички демократи и либерали, ценители на Европейските ценности – събудете се! Призоваваме световната общност да обърне внимание върху това, че украинските военни използват бойците от ИД от Турция, Сирия и други източни страни! – пишат хакерите от “ХиберБеркут” в обръщението си до снимките.  – Рискувате да срещнете тълпи уахабити, желаещи вашата кръв и стотици тренировъчни лагери на същите терористи, които с удоволствие ще повторят парижката трагедия практически във всяка точка на Европа!”."

Факт, който досега малко хора знаеха.

Нарочно копирам, заради снимките.
А НАТО и САЩ все едно не знаят?! И се борят за тях?!

# 1 213
  • Варна
Какво значи това? Не разбирам аналогията.
Могъщи са и внушителни

И са много тренирани
На хартия трябва да ни пазят. На практика.. винаги могат да намерят оправдание да не ни пазят.

# 1 214
Пази боже тия да ни пазят както си я бленуват Османската империя...

Общи условия

Активация на акаунт