Войната в Украйна 1

• 1 800 052
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Другата България
Скрит текст:
Ако нападнат България е едно, но да ги пратят курбан за чужда държава - не мерси! А като гледам г-н Костов предлага нещо такова от топлото си местенце, вместо да даде личен пример.

И на колко години е Костов?

Между другото, тази нощ миротворците са бомбардирали Арциз. За ваше сведение - в болшинството са етнически българи.

А къде е Путин? от 2 дни не се е показвал на екран.

Galactic Voyager, ползвам, но политиката на форума ме озадачава. Друг такъв юзър е голяматалъжица, нарича ни гяури, продължава да коментира. Иначе щедри на триене и на банове, защо оставят подобни провокатори, новорегистрирани тролове?
Поради същата причина, поради която са оставени дългогодишни потребители на форума, с доста по-цветущ, брутален и обиден език да се вихрят денонощно в тази тема, независимо от позицията си, да наричат "тролове" и с още "красиви" епитети всички останали, които не са на тяхното мнение и имат различна позиция, да спамят денонощно с и в опити да демонстрират душевно и още няколко вида невежества, и още, и още.
Темата е нечетима, заради такива като горните ....хора наистина информативни и издържани /дори и граматически/ постове, с аргументи, се губят. Обаче има трафик - а нали знаеш, както и по темата, така и извън нея - каквото и да си говорим, за когото и да го правим, винаги става въпрос за финикийски знаци.
Мери, за първи път съжалявам, че ми изтриха мнение. Мисля, че ясно обясних кои са просто привъженици на Путин, кои си пишат собственото мнение и кои са троловете.
А аз дори не знам кое мнение са ти изтрили.....смятай.
Опитвам се да следя темата когато мога, въпреки че както казах е невъзможно именно защото всеки втори пост е от едни и същи хора с едни и същи обиди, нападки, нищо градивно и конструктивно, и да ти кажа се чудя как и защо някой може да е толкова озлобен, толкова арогантен и брутален в изказа си, а същевременно да осъжда същото това нещо в други хора, било то и обществени личности.
Аз също съм на мнението на PURE, връщах се да го търся, за да го прочета и отсея от всичката плява, еднотипна.
Опитвах се да пиша в началото, обаче се отказах - смисълът точно тук е никакъв. Същото като в темата за ковид - и няма как да е иначе, те главните лица са едни и същи.
И така.

# 2 296
Странно чувство имам, как Украйна се опитва да въвлече и други държави със себе си( макак интригантски)
Това по повод инфо което дават, а после се опровергава. Първо за корабите в Босфора, сега и за боеприпасите от наша страна, от министерството мълчат и не потвърждават нищо, а по медиите консулът им гръмко го обявява..... Странно ми е

# 2 297
https://www.facebook.com/100002341816406/videos/258415246465080
А аз се разплаках от това детско, наивно, популистко може да е , но въздействащо видео. Това са народите, невинни , излъгани. Но от тях зависи нататък..

# 2 298
Сетих се да проверя!
Какво затворено въздушно пространство на ЕС. Отворете флайтрадар и вижте, колко полета  на Аерофлот от Шерметиево са излетели и приключили вече, и колко предстоят.
Мадрид, Малага, Ница, Милано, Дюселдорф, Цюрих и т.н. и т.н.

Германия затваря въздушното си пространство за руски самолети в 15 часа.

# 2 299
Аз съм пацифист. Интересуват ме националните ни интереси.
И ще ти повторя, че българската армия е демотивирана да участва в тази война. Зная го от висши военни, не от fb публикации.
И аз съм пацифист. И украинците са такива. Ама като ти влезе агресор с танковете ти какво, ще му занесуш хляб и сол, защото си пацифист ли? Жалко, че.все към българската история се обръщаш, не се наясно с нея, иначе щеше да осъзнаеш, че украинците сега са в позиция подобна ня нашата в Сръбско-българскята война. За което имат моята подкрепа и адмирации.

Ти как би приела, ако румънски войски бяха пратени да ни подкрепят в Сръбско-българскатя война (не че са били)  - според теб, защо да го правят, не са те нападнати.

# 2 300
Аз се отказвам да чета и да пиша в темата. Изказахме подкрепа, изказахме възмущение, споделихме надеждите си и страховете си. Повече не виждам какво може да се направи.
Много съм обезпокоена за бъдещето. Притеснявам се, че тази война ще ескалира в нещо много страшно и глобално съвсем скоро.
Остава ми да се надявам, че някой някъде по горните етажи на световния мозък успява да предвижда и контролира всичко, каквото се случва.
И ще успее да натисне стоп бутона, когато се наложи. Надявам се навреме.

# 2 301
  • софия
Сетих се да проверя!
Какво затворено въздушно пространство на ЕС. Отворете флайтрадар и вижте, колко полета  на Аерофлот от Шерметиево са излетели и приключили вече, и колко предстоят.
Мадрид, Малага, Ница, Милано, Дюселдорф, Цюрих и т.н. и т.н.
Предполагам се и сети, че затварянето се обявява предварително. Не се прави от сега веднага, не се свалят граждански самолети от въздуха. Дори и ръшките казаха предварително от колко часа затварят тяхното ВП за нашите самолети.

# 2 302
  • София
https://www.facebook.com/100002341816406/videos/258415246465080
А аз се разплаках от това детско, наивно, популистко може да е , но въздействащо видео. Това са народите, невинни , излъгани. Но от тях зависи нататък..

Да, много сладки дечица. Едното от тях въоръжено с ядрен арсенал и претендиращо за вековна история.

# 2 303
Ако нашите управници сега не вземат "български" решения, последствията за мен като обикновен човек ще са ужасни във всички отношения. Винаги сме губели във войните. Въобще не ме интересуват украинците! Да ме извиняват, ама мойта съпричастност към тях стига до там докъдето аз и моите близки сме застрашени. А Путин няма да се поколебае да прати ракети над главите ни.

# 2 304
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не вярвам. Той се интересува за сега само от Украйна

# 2 305
Абрамович прехвърля Челси.

# 2 306
Ако нашите управници сега не вземат "български" решения, последствията за мен като обикновен човек ще са ужасни във всички отношения. Винаги сме губели във войните. Въобще не ме интересуват украинците! Да ме извиняват, ама мойта съпричастност към тях стига до там докъдето аз и моите близки сме застрашени. А Путин няма да се поколебае да прати ракети над главите ни.
ъхъ...

# 2 307
  • Варна
При нашата ситуация не виждам.начин да не сме.част от нечий съюз. И.за мен изборът е ясен, и той е същият като Украинският. А ти какво по-точно искаш, че не те разбирам?
Абе, аз избрам американския ботуш пред руския ботуш. Пък нека се мъча цял живот. Във Флорида да ме пратят, там да се мъча искам. И със заплата в долари да ме мъчат.
На вас, поддръжниците на Русия пожелавам същото, но в Русия. Там да ви заведат и до дълбоки старини да живеете, обаче там. И да не можете да се върнете.
Ти си ясна. Тези , които ще стоят в България да му мислим.

# 2 308
Абрамович прехвърля Челси.
Не доброволно. Имаше предложение в британския парламент да му бъде забранено да притежава клуба.

https://www.si.com/soccer/2022/02/26/roman-abramovich-chelsea-co … es-russia-ukraine

Да го напиша кратко.
Никой (поне в темата) не одобрява войната.
Не одобрявате войната ? Ай, стига бе !
И нападнахте Украйна щото ?
Щот не иска да си играе с вас ?

fanfanito не е нападнала никого. Тя просто вечно е объркана.

# 2 309
  • Варна
Poppea, редовната ни армия се състои от 34 000 души. Осъзнаваш ли в каква унизителна позиция сме?
Сравненията ти не са релевантни. Имено съюзниците ни ни нападат безскруполно и взимат част от територията ни.

Общи условия

Активация на акаунт