Войната в Украйна 1

• 1 800 076
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Опорките са на актьора, мейд ин Израел. Как Ердоган бил баннал Босфора - разбрахме, че не е, как танк прегазил човек - разбрахме, че е украински, как руска бомба взривила блок, и чеченецът се изплашил от украинците с автомати и нямало да воюва на тяхната територия ...

Последната от техния посланик тук може и да се реализира, Кирчо само по опорки говори и действа. Чакаме да взриви паметника утре.

Хайде, поредната. Ама много сте се отучили да работите и да си изкарвате парите. Паметникът няма да се взривява, а ще се демонтира и изпрати в музей. Да благодарите, че е Исторически музей, а не Музей на тоталитаризма.

Боже, и Борис Трети извадиха. Open Mouth

# 2 326
  • софия
Очаквам всеки момент московский голос да изригне, че целият свят е срещу него, тормози го и го е нападнал, но за родину! за путiну! ще победят.

# 2 327
  • пустинята Гоби
Защо целия свят, доста страни подкрепят Русия.

# 2 328
  • пустинята Гоби
На американците.

# 2 329

Харков е превзет...по бтв сега казват.

Не знам на какво да вярвам. Току що един професор по БНР директно от Харков каза, че диверсионните групи, които са навлезли в Харков, са прочистени от украинската армия.

# 2 330
  • София
Туризмът това лято да, е в опасност. Тъкмо поутихна корона историята, и се обнадуждиха хората, и сега..дърво.
Руските туристи не ги харесвам..шумни и нахални са ми, но изхранват сезона. Сега на кои туристи ще разчитат хотелиерите ни..? След заканата руски да не идват...

Руският туризъм не изхранва сезона от анексирането на Крим.
За 2019 г. руските туристи са на 8-мо място.

https://view.officeapps.live.com/op/view.aspx?src=https%3A%2F%2F … Origin=BROWSELINK

# 2 331
Не мога да насмогна днес да изчета темата! Но специално за Фани, която пише
"Ама сега какъв туризъм. Ами такъв, че това е хляба на доста българи."
Когато заради корона вируса се възмущаваше, че не е всичко затворено с години, нямаше проблем, не ти пукаше особено за хляба на хората от туристическия сектор, сега си почнала обаче да ги жалиш..

Туризмът това лято да, е в опасност. Тъкмо поутихна корона историята, и се обнадуждиха хората, и сега..дърво.
Руските туристи не ги харесвам..шумни и нахални са ми, но изхранват сезона. Сега на кои туристи ще разчитат хотелиерите ни..? След заканата руски да не идват...

Ами сигурно на същото, каквото и през тези две години, което вероятно е почти нищо, но досега за някои хора не беше проблем. Имайте си позицията, но поне да е някак последователна.

Иначе много лошо ако бг туризма се изхранва само от руснаците и без тях е загубен. Да се запитат заетите в туризма защо не могат да разчитат на западните туристи.

# 2 332
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Опорките са на актьора, мейд ин Израел. Как Ердоган бил баннал Босфора - разбрахме, че не е, как танк прегазил човек - разбрахме, че е украински, как руска бомба взривила блок, и чеченецът се изплашил от украинците с автомати и нямало да воюва на тяхната територия ...

Последната от техния посланик тук може и да се реализира, Кирчо само по опорки говори и действа. Чакаме да взриви паметника утре.
Единствените опорки, които се използват са такива, като тези твоите, които съвпадат с Копейкините. Един дол отрепки, ненужни на България сте...

Не го цитираш точно

"прости отрепки“, които трябва да бъдат „избивани като вреден дивеч“.
Еее, Роузи, не чак толкова брутално. За тях ще е достатъчно наказание да бъдат изпратени в някое руско село, откъдето да могат да се наслаждават на руските постижения, докато се разхождат по черните пътища... Така де само най-доброто за тях...

Това са думи на Копейкин за русофобите

# 2 333
Аз се отказвам да чета и да пиша в темата. Изказахме подкрепа, изказахме възмущение, споделихме надеждите си и страховете си. Повече не виждам какво може да се направи.
Много съм обезпокоена за бъдещето. Притеснявам се, че тази война ще ескалира в нещо много страшно и глобално съвсем скоро.
Остава ми да се надявам, че някой някъде по горните етажи на световния мозък успява да предвижда и контролира всичко, каквото се случва.
И ще успее да натисне стоп бутона, когато се наложи. Надявам се навреме.
Нямат сметка да натискат стоп бутона,защото войната им носи пари и власт.Много лесно можеха да притиснат и двете страни ,за да седнат на масата за преговори.Решиха да изпращат оръжие и сега гледат сеир,как два братски народа се самоубиват.Жал ми е за хората,а не за отрепките в бункерите,които докараха народите си до тая гняс.

# 2 334
  • София
Защо целия свят, доста страни подкрепят Русия.

Венецуела, Сирия, Панама? Кои други? Май нещо Айзарбейджан .. абе все държави, от които зависи света..

Китай не мисля да го броя, защото няма шанс да се откажат от Запада в руска полза

# 2 335
Руснаците са в Харков, сега колко от града контролират ми е трудно да твърдя, защото не вярвам и на двете страни.
Украинците обаче лъжат брутално на всички нива.

# 2 336
Така... просто , за да се види висотата н а дипломатическия език на руското правителство. Официално от страницата във фейбук  на посолството на Русия в Гърция. Може да се преведе и с гоогле транслейт- вече прави почти идеални преводи                                       
            " Призоваваме всички, и най-вече висшите служители, политици и държавници, депутати, партийни служители, министерства, медии, разни папагали и други, които вчера толкова прибързаха да обвиняват Русия за всичко (както винаги), да се съберат и да поемат своите отговорности, да спрат антируската пропаганда и да покажат хладнокръвие, трезвост и сериозност. По някаква причина той вероятно не беше толкова красноречив през всичките 8 години, че мъченичеството на Донбас беше донесено от куршумите, бомбите и снарядите на украинската армия и националистическите фашистки батальони. И докато хиляди опечалени бяха скърбящи там, а селата и градовете бяха покрити с кръв, нито една официална сграда или фонтан тук в Атина никога не беше облечена в цветовете на мира, нито един туит, който не бързаше да бъде публикуван на официалния уебсайт, и никакви действия не бяха предприети.  Така че нека се осъзнаят! "

Това за папагалите не е грешка при превода
  https://www.facebook.com/RusEmbGreece/posts/5172064532813085

# 2 337
  • Beyond the Frontiers
Две години всички обясняваха, че туризмът не е важен и че нищо им няма на хотелиерите, сега изведнъж станаха много важни и се сетиха, че има такъв сектор. Смях.
Драмата не е, че руски туристи няма да има - те 2 години ги няма. Драмата е, че никакви туристи няма да има, защото войната е наблизо.

# 2 338
Ердоган е всякакъв, но е 100 пъти по- голям пич от Путин
Така е, но лошото е, че и от нашите е по-голям пич май.
Може да съм объркан реалист, но поне търся логика, а вие лежите на емоции.
Нищо не е това, което е, всичко си има причина и следствие.
Да анализираш и предвиждаш не е обърканост за мен. Поне се стараеш да си обясниш, а не...ама ние не знаехме, не сме чули, ама сега да се гледа, онова минало, това настояще, а бъдещето...каквото дойде. Сори, ама мен ме бърка, поне съм честна.

# 2 339
Какъв туризъм ви занимава по време на война в Европа?

Общи условия

Активация на акаунт