Войната в Украйна 1

• 1 799 991
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 2 445
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Абослютно е така
В момента всички лъжат без свян

Но е факт, че Русия изпраща едни хора, за да измрат там. Как може най- великата армия да е оборудвана така?
Представяте ли си американски войник?

Как може да пусне тези момчета за пушечно месо- нито оръжието им като хората, нито камуфлажите, нито обувките. Пълен потрес

Най- великата армия?
Защо?

# 2 446
  • София
Бях безпристрастна и осъждах дойствията на Русия до момента в който ми спряха руските телевизии. Това че не искат да се покажат различните гледни точки е връх на тоталитаризма. Не вярвам на никого, ще си гледам само собствения интерес.

# 2 447
  • София
Артемис, на шега, ама въжето е по-евтино от алкохола.

Тя и мухоморката е по-евтина от печурките.
Така е , ама аз не се чудя към кое да посегна за разлика от теб.
Човек трябва да е поне малко в реалността, за да схване дали става въпрос за ирония или не.

# 2 448
Половин милион човека демонстрират в подкрепа на Украйна в момента в Берлин и прииждат още.

https://www.n-tv.de/politik/Friedensdemo-in-Berlin-platzt-aus-al … icle23159686.html

# 2 449
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Фанфанито е в когнитивен дисонанс- открива разминаване между реалност и убеждения и затова така

И вероятно има хора от близкото си обкръжение, които подкрепят Путин, просто ей така

А тя знае, че не са прави, но си ги обича и сега не може да заеме позиция

Пиша за нея, но много хора са така, уви

А се очаква, когато има кръвопролитие поне, да сме единни

Чудя се, ако Русия нападне България, колко хора ще са за Путин и против НАТО, демек против собствения си интерес

# 2 450
  • София
А на Китай санкции кога?
Дори само заради факта, че поддържат режима в С. Корея би следвало да ги заличим тотално. Ама не, търгуваме си с тях, джиджи биджи, няма проблем.
Много много си скубем косите за холокоста преди 80 години, сега се тръшкаме за украинците и оцветяваме сгради и профилни снимки с флагчета. Обаче, това че в момента, сега точно съществува едно място, което е истински съвременен концлагер и знаем, че се поддържа от китайците….еми няма проблем. Стопроцентово лицемерие.

Ти кога лично се ангажира с каузата и протестира? Протест поне пред китайското посолство? Ако съм пропуснала, моля извини ме. И за следващия протест и аз ще дойда.

# 2 451
  • София
Бях безпристрастна и осъждах дойствията на Русия до момента в който ми спряха руските телевизии. Това че не искат да се покажат различните гледни точки е връх на тоталитаризма. Не вярвам на никого, ще си гледам само собствения интерес.
Анинус ги спря, сърди се на тях.

# 2 452
Според sky news имало съгласие за преговори на Украинско-Беларуската граница, още не се знаело кой ще се включи в делегациите, информацията била от Телеграм акаунт, свързан с украинското правителство. Срещата била без предварителни условия. (Извинявам се, ако нещо съм дочула неточно някой детайл).
Там тече в надпис и новината, че Путин бил поставил nuclear deterrence force on high alert.

# 2 453
Наистина ли толкова ви е мъчно за руските телевизии?! Интернет имате, очевидно, какъв е проблемът?!
 Има реална война, не от приказките, но от разказите на бабите ни, не на кино......Реални действия, близо до нас! Вие мрънкате за тъпите телевизии.....Срамота!

# 2 454
  • София

Не наплювай излишно. Laughing Къде се намираш Chiana2003?
Ако си в България, смени договора от Белсатком на друг оператор или гледай руска тв през интернет.

Вече, ако си в САЩ или западна Европа, сърди се на Анонимните. И Те са група с кауза и са пропуснали да се информират, че на теб не ти е кеф.

# 2 455
  • София
Не, Булсатком еднолично.
Смятат ги за дезинформация. Това ми напомня едни неща....

# 2 456
  • Пловдив
За съжаление СаЩ и Русия  се разбраха. Сега ще го отнесе ЕС. Факт.

# 2 457
Артемис, аз ти разбрах иронията и затова така ти отговорих, дори съм написала, че е на шега, но явно...ти не можеш да схванеш. Нося на майтап, обиди подминавам, но когато е с цел и отношение не съм бяла и добра. Твоето го приех на шега и затова така ти отговорих, иронията ти ми е ясна, ама моята не теб не е и те подразни. Извинявам се

# 2 458
  • София
Снимката от Берлин е впечатляваща.

# 2 459
Половин милион човека демонстрират в подкрепа на Украйна в момента в Берлин и прииждат още.

Това е като лайкчетата в интернет. Дават чувство на свършена работа, на даващия.
Реално е нищо.
Хората имат нужда от неща, които ще принудят Путин да спре. От оръжия, от войски, от храна и лекарства.
От санкции, които ще принудят масово руснаците да стачкуват и да се възмутят от действията на Путин.

Общи условия

Активация на акаунт