Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 953
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Здравей, не мисля, че е проблем да правите секс, щом се чувстваш добре и няма кървене. Иначе ние си правим секс и по време на стимулациите, но преди да са станали много големи фоликулите. Преди трансфер също. След неуспешния СЕТ, веднага си възобновихме интимните ласки. Дано следващият път да ти е успешен до финал! Успех! 😊

# 406
Здравей, не мисля, че е проблем да правите секс, щом се чувстваш добре и няма кървене. Иначе ние си правим секс и по време на стимулациите, но преди да са станали много големи фоликулите. Преди трансфер също. След неуспешния СЕТ, веднага си възобновихме интимните ласки. Дано следващият път да ти е успешен до финал! Успех! 😊

Благодаря, Kactus, това звучи успокояващо. Моят доктор беше дал един списък с насоки и изследвания и вътре пишеше никакви контакти през цялото време на опита, но разбира се ние не издържахме на напрежението между двата трансфера. Кървене никога не съм имала до момента в нито един момент, не знам дали е добре или зле, в общи линии, ако нямаше забрана сигурно не бихме се замислили, но този лист с насоки тегнеше като черен облак, че правим нещо много нередно Simple Smile Благодаря ви, нека ви се връща пожеланието и резултата  в него! Simple Smile

# 407
  • Ловеч
На 14.03 ми беше трансфера на 2 четиридневни ембриончета, днес пуснах чхг и не смея да се зарадвам, как е според Вас.
Трети опит ми е и до сега не съм имала цифра, само 0 ми е било. Референтните са над 5

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 21:43 от mima666

# 408
На 14.03 ми беше трансфера на 2 четиридневни ембриончета, днес пуснах чхг и не смея да се зарадвам, как е според Вас.
Трети опит ми е и до сега не съм имала цифра, само 0 ми е било. Референтните са над 5

И моят трансфер беше на 14.03, но тестът ми е назначен за 24.03. Не пускате ли твърде рано? Не мога да преценя, за ден 10 знам, че е добре да е поне над 50, а ако е около 100 се води перфектно, но за толкова ранен ден просто показва, че видимо имате имплантация и чхг то е тръгнало, но е твърде рано според мен. Успех!

# 409

Отрицателен е. За да се води, че е имало имплантация ЧХГ трябва да е между 5 и 25, а за бременност над 25. Въпреки че го пускате на 8-ми ден, което е рано, пак ми се вижда малко. Аз на 8=ми ден на един петдневен имах ЧХГ 65. Пуснете си пак на датата.

# 410

Отрицателен е. За да се води, че е имало имплантация ЧХГ трябва да е между 5 и 25, а за бременност над 25. Въпреки че го пускате на 8-ми ден, което е рано, пак ми се вижда малко. Аз на 8=ми ден на един петдневен имах ЧХГ 65. Пуснете си пак на датата.

На 7-ми ден (ЗЕТ на 5 дневен емб.) стойността беше 10, на 12 ден 250, така, че рано е за заключения.
Приемайте си лекарствата и си направете теста, когато доктора ви е казал!

# 411
Момичета, не знам вече накъде Cry
Трансфер на 15.03 на един 4- дневен ембрион. От 3 дни правя уринарни тестове с висока чувствителност. Абсолютно отрицателни! Симптоми- никакви. Гърдите не само, че не са болезнени, ами направо изчезнаха.
 През ноември от четвъртия опит забременях, но всичко приключи след като дори не чухме сърце. Тогава ни бе последния опит по фонда.
Сега приятелят ми изтегли заем- но пак надежда няма. Не знаем как да постъпим.  Може би и аз ще изтегля един заем и това наистина ще бъде последната, надявам се спасителна сламка.
Вчера писах на Денис да ми препоръча добавки за ИЯР. Тя беше така добра и откликна светкавично. На пръв прочит добавките за месец излизат около 550лв.
Много е тъжно, когато мечтата ти струва пари, а ти ги нямаш Broken Heart

# 412
Какви добавки си купи за ИЯР?

Моят антимюлеров хормон също е нисък.

но ако тези добавки помагат по някакъв начин... дали с подобряване качеството на яйцеклетките или с увеличаване на бройката, би било от полза

# 413
patencce1, според мен е рано за уринни тестове. По-скоро след ден -два си пусни кръвен. Стискам палци да е положителен. Наличието или липсата на симптоми не е показател за успех. За съжаление покрай ин витрото отиват доста пари. Ние за два опита по фонда сме дали над 10хиляди. След положителния тест всеки месец ми отиваше една минимална заплата за инжекции и хапчета. Не знам с какъв фактор сте и къде правите процедурите, но ако се наложи нов опит , може да пробвате в Турция

# 414
  • София
Трансфер на 15.03 на един 4- дневен ембрион. От 3 дни правя уринарни тестове с висока чувствителност. Абсолютно отрицателни! Симптоми- никакви. Гърдите не само, че не са болезнени, ами направо изчезнаха.
 През ноември от четвъртия опит забременях, но всичко приключи след като дори не чухме сърце. Тогава ни бе последния опит по фонда.
Сега приятелят ми изтегли заем- но пак надежда няма. Не знаем как да постъпим.  Може би и аз ще изтегля един заем и това наистина ще бъде последната, надявам се спасителна сламка.
Вчера писах на Денис да ми препоръча добавки за ИЯР. Тя беше така добра и откликна светкавично. На пръв прочит добавките за месец излизат около 550лв.
Рано е още, дори за кръвен, камо ли за уринарен тест.

# 415

Моят трансфер беше на 14.03 и първият ми кръвен тест е едва утре. Вие сте един ден след това, както са ви казали по-нагоре рано е още. Не знам дори защо си опъвате нервите с тези пикливи тестове, направих същата грешка на първия си трансфер, тествах всеки ден от ден 4 до ден 8, първата слаба черта видях едва на ден 7, притеснявах се всички тези дни, плаках, нсамоастройвах се зверски отрицателно,   в последствие имах чхг 51 на ден 10, но беше биохимична. Изводът е, че пак нищо не стана, но поне всички тези нерви и треперене можеше да бъдат спестени. Пазете си психиката, не тествайте преди кръвния. Рано е още.

# 416
Какви добавки си купи за ИЯР?

Моят антимюлеров хормон също е нисък.

но ако тези добавки помагат по някакъв начин... дали с подобряване качеството на яйцеклетките или с увеличаване на бройката, би било от полза

Здравейте, моят Амх също е нисък 0,3, освен това имах почти всеки месец задържан фоликул, или не се оплождала  , на ЕЦ защото не отговарям на стимулации. Д-р ми изписа опти ова, около 300 лв. за 2 месеца, пих ги три месеца , при мен се оказаха вълшебни... успех.

# 417
Опит в Турция- ЗА съм с двете ръце, но чисто финансово ми е невъзможно Disappointed Relieved
При предишния ми опит, който за кратко беше +, имах ясно изразени симптоми. Адски болезнени и уголемени гърди, подут корем със специфични болки тип ПМС, разплаквах се без повод, изпитвах глад за солени и кисели храни. Сега- гърдите и корема хлътнаха навътре.... и нищо като усещане, нищичко....
Списъкът с лекарства за ИЯР, който Денис ми изпрати е достааа дълъг. Който проявява интерес,  да ми пише на ЛС и ще му го препратя веднага, но пак казвам за месец излиза около 550лв.

# 418
  • София
Аз също съм ЗА Опти Ова. Чудесни са.
Патенце, първо търсете проблема, защо не става, преди да се хвърлите към нов опит.
Всичките ти опити в една клиника ли са? По един и същ протокол ли са? Не винаги ИЯР е проблема.
А за "симптоми"... не винаги има, а и тези усещания които имаме не са от бременност, а от лекарствата които приемаме,  поне според мен.

# 419
Пих Опти Ова 2 месеца.  Всички опити са в една клиника. От първия опит имам дете на 11г. от предишния ми партньор. Със сегашния, при 2 от опитите има имплантация, но не се развива. Аз съм с 2 прекъснати тръби и ИЯР.
Толкова е жестоко, че не мога да родя дете на сегашния ми партньор- той си няма деца, тъжно е Disappointed Relieved
Относно усещанията, не съм съвсем съгласна, защото след ЕТ винаги приемам едни и същи лекарства. При трите опити, които бяха +, се усещах по един и същи начин- гърди, корем, сълзи...
При неуспешните се чувствам по съвсем друг начин- гърдите си спишват, увисват и липсва, каквото и да е напрежение в тях, коремът е мек и вдлъбнат....
Смятам, че днес на 8-ми ден,  уринарен тест с ниска чувствителност трябва да покаже, ако има имплантация, но уви.... Все пак ту са с чувствителност ЧХГ10.

Аз също съм ЗА Опти Ова. Чудесни са.
Патенце, първо търсете проблема, защо не става, преди да се хвърлите към нов опит.
Всичките ти опити в една клиника ли са? По един и същ протокол ли са? Не винаги ИЯР е проблема.
А за "симптоми"... не винаги има, а и тези усещания които имаме не са от бременност, а от лекарствата които приемаме,  поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт